Træning af ryg

- For dig der ønsker at få en stærkere ryg

Er du bevidst om aktivitet i hverdagen? Kunne du tænke dig en stærkere ryg? Eller at vedligeholde styrken og stabiliteten i din ryg? Så vil denne træningsform være noget for dig. På Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter tilbyder vi ryghold, der henvender sig til alle uanset alder og skavanker. Du kan deltage med eller uden henvisning.

Velkommen til træning af ryg på Amager. Vores dygtige instruktører hjælper dig, der har smerter, og gerne vil bygge din træning op, så styrke og kondition øges, uden at der opstår overbelastning. Vi hjælper også dig, der generes af stivhed og myoser i nakke og skuldre, og som gerne vil have en bedre holdning, når du sidder eller går. Kort sagt – vi hjælper alle, der gerne vil opnå mere smidighed, bevægelighed og styrke i ryg og nakke.

Dine 5 unikke fordele ved træning af ryg på Amager:

 • Træningen afhjælper smerter i ryg og nakke
 • Du får en bedre og stærkere kropsholdning
 • Du lærer at træne uden at overbelaste ryggen
 • Du bliver mere bevidst om dine bevægelser
 • Du får støtte og bliver korrigeret under hele forløbet

Hvad er træning af ryg på Amager?

Ryghold på Amager er en aktiv træningsform, med fokus på at styrke ryggen helt indefra og ud, så du får en sundere og stærkere ryg. Vi har arbejder med øvelser, der øger smidighed, styrke, core-stabilitet og kondition. Formålet er at afhjælpe smerter og forbedre holdningen i ryg og nakke, samtidig med at du får sved på panden og et smil på læben.

Træningen vil indeholde øvelser på store træningsbolde efter følg-mig-princippet, samt cirkeltræning med brug af frivægte og øvelser med brug af egen kropsvægt. Det er vigtigt, at øvelserne udføres korrekt. Derfor vægtes individuel korrektion af øvelserne meget.

Hvilke lidelser og problemer hjælper træning af ryg på Amager mod?

Vores træningsprogrammer hjælper dig, der:

 • Lider af kroniske rygsmerter
 • Har hold i ryggen, lumbago, iskias
 • Generes af stivhed og myoser i nakke og skuldre
 • Ønsker en bedre holdning, når du sidder, står eller går

Hvad kan træning af ryg på Amager gøre for dig?

Træning af ryg på Amager er for dig, der er generet af kroniske rygproblemer. Mange er tilbageholdende med at bevæge sig, når de har ondt. Men motion er vigtigt i forhold til at leve sundt – og at afhjælpe smerter. Det handler ”bare” om at bygge træningen rigtigt op. Det er det, vi hjælper dig med. Det vigtigste er, at du har mod på forandring og lyst til at arbejde for det.

Under træningen præsenteres du for øvelser, der styrker og stabiliserer musklerne i ryg, nakke og skuldre. Du vil opleve, at dine smerter afhjælpes, og at du får en bedre holdning, når du sidder, står eller går. Samtidig er træningen med til at forbedre hele kroppens bevægelighed, smidighed og kondition, uden at du overbelaster din ryg.

Praktisk information om træning af ryg på Amager:

Tid

Tirsdage kl. 14-15

Sted

Træningen foregår i vores træningscenter på Kirkegårdsvej 25A, 2300 København S.

Priser

Se priser på ryghold her.

Tilmelding

Du melder dig til vores ryghold ved at ringe på +45 32966002 eller ved at møde personligt op i vores reception. Du kan også tilmelde dig direkte hos din fysioterapeut

Mød din instruktør

Relaterede hold

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  No products in the cart. No products in the cart.