Træning af knæ

- Få stærke knæ og en god balance

Har du smerter eller andre problemer med knæet? Så er du kommet til det rette sted. På Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter samles vi en gang om ugen til målrettet træning, hvor gode grin og sved på panden går hånd i hånd. Målet er, at du genvinder din fulde bevægelighed og får et stort smil på læben.

Velkommen til træning af knæ på Amager. Vores dygtige instruktører hjælper dig, der døjer med knæsmerter og -gener i forbindelse med en skade. Vi hjælper også dig, der gerne vil have hjælp til genoptræning efter en knæoperation. Kort sagt – vi hjælper alle, der ønsker at komme tilbage til et fuldt funktionsniveau og en aktiv hverdag efter skade af eller operation i knæet.

Dine 5 unikke fordele ved træning af knæ:

 • Du får styrket musklerne omkring knæ
 • Din balance forbedres
 • Du får øget knæstabilitet
 • Du tilknyttes en fast fysioterapeut
 • Du bliver i godt humør og kommer dig hurtigere efter en operation.

Hvad er træning af knæ?

Knætræningen henvender sig til dig, der ønsker et stærkt knæ og en god balance.
På holdene har vi fokus på funktionel- og bevægelighedstræning, der aktiverer samtlige muskelgrupper i dit ben. Træningen vil blandt andet indeholde øvelser på store træningsbolde og stabilitetstræning efter følg-mig-princippet. Målet med holdtræningen er at genoprette dit funktionsniveau efter skade eller operation, så du kan vende tilbage til hverdagens gøremål uden smerte og irritation omkring dine knæ.

Du kan deltage på holdene med eller uden henvisning fra egen læge. Dog skal du konsulteres af en af vores fysioterapeuter inden holdstart. Fysioterapeuten vil i samarbejde med dig finde ud af, om du er kandidat til et hold og hvilket.

Hvilke lidelser og problemer hjælper træning af knæ mod?

Træningen hjælper dig, der:

 • Har fået en operation
 • Har fået en sportsskade såsom løberknæ, springerknæ
 • Har skader på korsbånd og menisk
 • Lider af slidgigt

Hvad kan træning af knæ gøre for dig?

Har du fået en skade eller operation i knæet, er det vigtigt, at du starter din genoptræning så hurtigt som muligt. På den måde øger du nemlig sandsynligheden for, at du genvinder dit fulde funktionsniveau. Dog er det vigtigt, at du udfører øvelserne korrekt, hvilket gøres bedst med professionel vejledning. På Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter hjælper vores specialiserede fysioterapeuter dig med at øge knæets styrke og stabilitet for på den måde at genskabe normal bevægelse, nedsætte smerten og øge muskelfunktionen. Samtidig vil holdaktivitet have positiv effekt på både dit humør og din motivation til målrettet træning.

Praktisk information om træning af knæ:

Tid

Kontakt klinikken vedrørende tidspunkt.

Sted

Træningen foregår i vores træningscenter på Kirkegårdsvej 25A, 2300 København S.

Priser

Se priser på træning af knæ her.

Tilmelding

Der er løbende tilmelding til holdene. Du tilmelder dig ved at henvende dig i klinikkens reception eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002. Vores sekretærer vil herefter booke dig ind til konsultation hos en af vores erfarne fysioterapeuter, der i samarbejde med dig vil finde ud af, om du er kandidat til et hold og hvilket. Er du allerede i et behandlingsforløb hos os, vil det være din faste behandler, der foretager konsultationen.

Mød din instruktør

Relaterede hold

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  No products in the cart. No products in the cart.