Personlig træning

- Professionel hjælp til at nå dine mål

Har du brug for at komme godt i gang med at træne? Kunne du tænke dig skræddersyede træningsplaner, som løbende tilpasses dine behov? På Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter tilbyder vi personlig træning til dig, der gerne vil have professionel hjælp og motivation til at nå dine mål. Vi mener nemlig, at vejen til en sundere livsstil skal være både sjov og udfordrende.

Velkommen til personlig træning på Amager. Vores dygtige instruktører hjælper dig, der gerne vil i gang med at træne, og som ønsker hjælp og opbakning til at nå dine ønskede resultater. Vi hjælper også dig, der ønsker hjælp til genoptræning som følge af skade eller operation. Kort sagt – vi hjælper alle, med lyst til et sundt og effektivt træningsforløb.

Dine 5 unikke fordele ved personlig træning på Amager:

 • Konkrete og realistiske målsætninger
 • Skræddersyede træningsplaner, som løbende tilpasses dine behov
 • Ekspert-vejledning, så du undgår skader og overbelastning
 • Varierende træning
 • Hjælp til at presse dig selv, så du bedre kan opnå dine mål

Hvad er personlig træning på Amager?

Personlig træning på Amager handler om at hjælpe dig med at opnå de mål, du altid har drømt om, men har haft svært ved at opnå. Den personlige træner vil hjælpe dig med en realistisk målsætning og derfor planlægge, hvordan du kommer i mål. Dit forløb kan derfor indeholde både træning, træningsprogrammer samt inspiration til kost.

Vores personlige trænere er alle uddannede fysioterapeuter og eksperter i at guide dig til at opnå lige netop dine træningsmål. Vi skræddersyr en træningsplan, der løbende tilpasses dine behov, så du kan blive ved med at se resultater. Herudover støtter og motiverer vi dig under hele dit træningsforløb.

Hvad kan et personligt træningsforløb på Amager hjælpe med?

Personlig træning kan hjælpe dig, der:

 • Er overvægtig
 • Ønsker forbedring af din kondition
 • Søger inspiration til træning
 • Ønsker professionel hjælp til opbygning af muskelmasse
 • Ønsker effektiv genoptræning efter skader

Hvad kan personlig træning på Amager gøre for dig?

En personlig træner er til for at motivere dig og sikre, at du træner i overensstemmelse med dine behov og ønsker – hvad enten du vil forebygge skader, opbygge styrke og muskler eller et par kilo eller mere ned i vægt. På Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter lægger vi stor vægt på, at du træner din krop korrekt og kommer godt i gang med det hele, og derfor står vi klar til at motivere dig og give dig en god træningsoplevelse.

Praktisk information om personlig træning på Amager:

Tid

Træningen planlægges, så den passer dig.

Sted

Træningen foregår i vores træningscenter på Kirkegårdsvej 25A, 2300 København S.

Priser

Se priser på personlig træning her.

Tilmelding

Start et personligt træningsforløb ved at ringe på +45 32966002 eller ved at møde personligt op i vores reception. Du kan også tilmelde dig direkte hos din fysioterapeut, så du herigennem kan blive anvist til din personlige træner.

Mød din instruktør

Relaterede hold

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  No products in the cart. No products in the cart.