Hatha Yoga

- Yoga for krop og sind

Trænger du til at genetablere kontakten til din krop? Trække vejret? og sætte tankerne lidt på pause? Hatha Yoga er en vej til at sætte tempoet ned og begynde at lytte til kroppen, mærke hvordan vi har det, og hvad vi har brug for. Yoga giver velvære, ro og overskud - fysisk og mentalt.

Velkommen til Hatha Yoga på Amager. Hatha Yoga er for dig, der holder af yoga i et roligt tempo med tid til at komme godt og sikkert ind i stillingerne. I denne yogaklasse kan alle deltage – erfarne som nye. Din yogalærer guider dig hele vejen.

5 unikke fordele ved Hatha Yoga:

 • Styrker og smidiggør kroppen
 • Øger din kropsbevidsthed
 • Forbedrer din balance og kropsholdning
 • Træner dit åndedræt og åndedrætsbevidsthed
 • Giver ro og mentalt overskud

Hvad er Hatha Yoga?

Hatha Yoga er den ældste fysiske yogaform. Hatha kommer fra det oldindiske ord Ha, som betyder sol og tha, som betyder måne. Det er således kombinationen af det varmende, styrkende og fysiske med det kølende, blide og psykiske. I Hatha Yoga søger vi at balancere alt dette for at opnå mere harmoni, ro og frihed – fysisk og mentalt.

Hatha Yoga er et hold, hvor vi arbejder med de klassiske yogastillinger – stående stillinger, bag- og foroverbøjninger, rotationer, balancestillinger mm, så vi kommer hele kroppen igennem.

Vi bliver i stillingerne noget tid for at mærke stillingerne og deres effekt og holder pauser mellem stilling, så der også er tid til at mærke kroppen.

Vi arbejder både med enkeltstående og statiske øvelsen, men krydrer også undervisningen med små flows, hvor stillingerne kombineres og udføres i samspil med åndedrættet. Her får varmen får lov til at brede sig og kroppen sættes lidt mere fri. Du vil også møde masser af åndedrætsøvelser og blide stræk. Og vi slutter altid med en god lang afspænding.

Hvilke lidelser og problemer hjælper Hatha Yoga mod?

Hatha yoga er f.eks. godt for dig, der:

 • Har lidt for travlt og trænger til at komme ned i gear
 • Har brug for at genetablere kontakten til din krop
 • Har brug for at arbejde med styrke og smidighed
 • Mangler fysisk og mentalt overskud
 • Har brug for at få et bedre åndedræt
 • Vil supplere anden træning f.eks. løb, crossfit eller lign. med en anden bevægelsesform

Hvad kan Hatha Yoga gøre for dig?

Hatha Yoga er for dig, der har brug for yoga i et roligt tempo, hvor der er god tid til at komme godt og sikkert ind i den enkelte stilling.

Vi arbejder med smidighed og styrke, balance, kropsholdning, kropsbevidsthed, åndedrætsøvelser, afspænding og meget mere.

Vi skal fra hoved ned i kroppen – mærke os selv og give vores krop og sind lidt kærlig opmærksomhed på en nænsom og respektfuld måde for kroppen og den grænser.

Vi øver os i at mærke kroppen og lytte til sindet og navigere i de nogen gange modstridende signaler vores krop og sind sender os.

Hatha Yoga er er både for dig med erfaring, og dig der er ny til yoga. Dig med stive stænger og dig der smidig som en slange.

Praktisk information om Hatha Yoga

Tid

Tirsdage kl. 18.15 -19.45
I alt 18 gange fra uge 32 til uge 50 2022 (ingen yoga i uge 42 pga. ferie)

Torsdage kl. 19.15 – 20.45
I alt 18 gange fra uge 32 til uge 50 2022 (ingen yoga i uge 42 pga. ferie)

Sted

Træningen foregår i vores træningscenter på Kirkegårdsvej 25A, 2300 København S.

 

Priser

Se alle priser på Hatha Yoga på klinikkens prisliste.

Tilmelding

Du tilmelder dig på mail til underviseren: info@yoga-amager.dk og betaler på MobilePay til 85 39 28.Du tilmelder dig hele forløbet på 16 gange. Tilmeldingen er bindende og pengene returneres derfor ikke.

Du kan læse mere om Maria Toronczyk eller på Yoga Amager

Aflysning

I tilfælde af, at yogalæreren aflyser en gang f.eks. pga. sygdom, tilstræbes det at finde en erstatningsgang. Er du selv forhindret, mister du din undervisning.Bemærk i øvrigt, at pladsen på et yogahold er personlig og ikke kan overdrages til andre.

Corona: Undervisningen foregår i henhold til alle restriktioner. I tilfælde af nedlukning foregår undervisningen udendørs, når det er muligt eller online.

Mød din instruktør

Relaterede hold

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.