Hatha Yoga med Solhilsner

- til dig der ønsker varme og flow

Trænger du til at genetablere kontakten til din krop? Trække vejret? Og sætte tankerne lidt på pause? I Hatha Yoga med Solhilsner får du mulighed for at komme tilstede i kroppen, lade varmen brede sig, smidiggør og styrke kroppen gennem en kombination af klassiske yogaøvelser, åndedrætsøvelser og et meditativt flow af solhilsner.

Velkommen til Hatha Yoga med Solhilsner på Amager. Denne yogaklasse er for dig, der holder af yoga, der er lidt mere krævende. Det er også for dig, der enten har prøvet lidt yoga før eller er vant til at bruge din krop aktivitet. Solhilsner er mere krævende for kroppen, da vi laver mange gentagelser af de samme stillinger og kommer hurtigere ind og ud af stillingerne.

5 unikke fordele ved Hatha Yoga med Solhilsner

 • Styrker og smidiggør kroppen
 • Giver varme og øger din blodcirkulation
 • Træner dit åndedræt og åndedrætsbevidsthed
 • Lader dig glide ind i en meditativ tilstand
 • Giver ro og mentalt overskud

Hvad er Hatha Yoga med Solhilsner?

I Hatha Yoga arbejder vi med de klassiske stillinger en ad gangen efterfulgt af en pause, hvor der er tid til at mærke kroppen.

Solhilsner eller Surya Namaskara (sanskrit) er et ældgammelt yogaflow. Solhilsner giver varme, løfter energien og smidiggør kroppen. I en solhilsen er yogastillingerne sat sammen i sekvenser i samspil med åndedrættet og uden pauser.

Vi skal lege med forskellige solhilsner og afarter f.eks.:

 • Den lille solhilsen
 • Solhilsen A og B
 • Månehilsen
 • Den tibetanske solhilsen
 • M.fl.

I solhilsner er der mange gentagelser, hvor den ene sekvens afløses af den anden. Det sætter kroppen fri og giver dig mulighed for at glide ind i en meditativ tilstand, hvor tankerne falder til ro.

På dette hold kombinerer vi altså de mere statiske stillinger med flow i form af solhilsner. Vi kommer også til at lege med lidt større stillinger som f.eks. skulderstand (Sarvangasana) og hovedstand (Sirshasana).

Du vil også møde åndedrætsøvelser og blide stræk. Og vi slutter altid med en god lang afspænding.

Hvilke lidelser og problemer hjælper Hatha Yoga med Solhilsner mod?

 • Har lidt for travlt og trænger til at komme ned kroppen
 • Har brug for at genetablere kontakten til din krop
 • Har brug for at arbejde med styrke og smidighed
 • Mangler fysisk og mentalt overskud
 • Har brug for at få et bedre åndedræt
 • Vil supplere anden træning f.eks. løb, crossfit eller lign. med en anden bevægelsesform

Hvad kan Hatha Yoga med Solhilsner gøre for dig?

Hatha Yoga med solhilsner er for dig, der har brug for yoga, der kombinerer det kraftfulde og varmende med det mere rolige og blide.

Hatha Yoga med solhilsner er for dig enten har prøvet lidt yoga før eller er vant til at bruge din krop aktivitet. Solhilsner er mere krævende for kroppen, da vi laver mange gentagelser af de samme stillinger og kommer hurtigere ind og ud af stillingerne.

Vi kommer til at arbejde både statisk og i dynamiske flows, som giver smidighed og styrke, bedre balance, forbedrer din kropsholdning og din kropsbevidsthed og træner dit åndedræt.

Praktisk information om Hatha Yoga med Solhilsner

Tid

Tirsdage kl. 20.00 – 21.30

I alt 18 gange fra uge 32 til uge 50 2022 (ingen yoga i uge 42 pga. ferie)

Sted

Træningen foregår i vores træningscenter på Kirkegårdsvej 25A, 2300 København S.

Priser

Se alle priser på Hatha Yoga med Solhilsner på klinikkens prisliste.

Tilmelding

Du tilmelder dig på mail til underviseren: info@yoga-amager.dk og betaler på MobilePay til 85 39 28.Du tilmelder dig hele forløbet på 16 gange. Tilmeldingen er bindende og pengene returneres derfor ikke.

Du kan læse mere om Maria Toronczyk eller på Yoga Amager

Aflysning

I tilfælde af, at yogalæreren aflyser en gang f.eks. pga. sygdom, tilstræbes det at finde en erstatningsgang. Er du selv forhindret, mister du din undervisning.Bemærk i øvrigt, at pladsen på et yogahold er personlig og ikke kan overdrages til andre.

Corona: Undervisningen foregår i henhold til alle restriktioner. I tilfælde af nedlukning foregår undervisningen udendørs, når det er muligt eller online.

Mød din instruktør

Relaterede hold

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.