Fysioterapeutisk træning

- Målrettet træning tilpasset din hverdag

Har du lyst til at gå aktivt ind i din helingsproces? Hos Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter tilbyder vi målrettet fysioterapeutisk træning til deltagere med forskellige diagnoser. Et træningsprogram er altid målrettet dine individuelle behov, så du hurtigst muligt kan komme tilbage til din normale hverdag.

Velkommen til fysioterapeutisk træning på Amager. Vores dygtige instruktører hjælper dig, der gerne vil genoptræne en kropsdel som følge af skade eller operation. Vi hjælper også dig, der har et handicap, eller som er ramt af en kronisk sygdom og gerne vil have hjælp til at vedligeholde dit funktionsniveau. Kort sagt – vi hjælper alle, der gerne vil tilbage til en funktionsdygtig hverdag.

Dine 5 unikke fordele ved fysioterapeutisk træning:

 • Du tilknyttes en fast fysioterapeut på et eller flere genoptræningshold
 • Du vil forbedre dit fysiske niveau, eller få hjælp til at opretholde dit funktionsniveau
 • Du får lagt dit eget individuelle træningsprogram, der tager hensyn til din hverdag
 • Du træner i fællesskab med andre med udgangspunkt i din egen problematik
 • Din velvære og dit overskud i hverdagen vil hurtigt bedres

Hvad er fysioterapeutisk træning?

Fysioterapeutisk træning på Amager er blandede funktionelle træningshold. Under træningen lærer du at forbedre, vedligeholde og genoptræne både din kondition, bevægelighed, stabilitet, styrke og balance. Holdene varetages af vores dygtige fysioterapeuter, som er vant til at screene kroppen, og derfor tilrettelægger dit træningsprogram efter, hvad din krop har allermest behov for.

Selvom du træner på hold, får du lagt et individuelt træningsprogram. Før tilmelding skal du derfor altid konsulteres af en af vores fysioterapeuter, der i samarbejde med dig finder ud af, om du er kandidat til et hold og hvilket. Er du allerede i et behandlingsforløb hos os, vil det være din faste behandler, der foretager konsultationen. Herefter vil du få lagt et individuelt træningsprogram, som løbende tilpasses, så det enten leder dig videre i behandlingen eller sørger for at opretholde dit funktionsniveau.

Hvilke lidelser og problemer hjælper fysioterapeutisk træning mod?

Vores fysioterapeutiske træning hjælper dig, der:

 • Har – eller som gerne vil forebygge – problemer i ryg, knæ, skuldre eller hofte
 • Skal i gang med genoptræning efter skade eller operation
 • Gerne vil vedligeholde og forbedre tabt kropsfunktion trods handicap, kronisk sygdom, følgerne af sygdom eller operation
 • Ønsker genoptræning efter sportsskader
 • Er hypermobil
 • Har livsstilssygdomme
 • Døjer med slidgigtsrelaterede gener
 • Lider af Osteoporose eller KOL, og som stadig ønsker et aktivt liv
 • Gerne vil motionere, og ønsker at være tryg ved aktiviteterne

Hvad kan fysioterapeutisk træning gøre for dig?

Hos Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter tilbyder vi målrettet træning til deltagere med forskellige diagnoser. Fælles for alle hold er, at vi træner både holdningskorrektion, mobilitet, kropsbevidsthed, balance, stabilitet og afspænding gennem motion og individuelt tilpassede øvelser og bevægelser.

Inden holdstart får du i samråd med din fysioterapeut lagt det helt rigtige træningsprogram. Dette bliver løbende opdateret i forhold til din udvikling. Det kan også være, du kan træne selv ud fra et program lagt af fysioterapeuten. Træningens vigtigste formål er at genoptræne dine muskler og led samt at forbedre tabt kropsfunktion, så du kan komme styrket tilbage til hverdagens gøremål.

Praktisk information om fysioterapeutisk træning:

Tid

Holdene ligger mandage til fredage fra kl. 07.00 – 18.00.
Holdene er af 50 minutters varighed

Sted

Træningen foregår i vores træningscenter på Kirkegårdsvej 25A, 2300 København S.

Priser

Se priser på fysioterapeutisk træning her.

Tilmelding

Der er løbende tilmelding til holdene. Du tilmelder dig ved at henvende dig i klinikkens reception. Vores sekretærer vil herefter booke dig ind til konsultation hos en af vores erfarne fysioterapeuter, der i samarbejde med dig vil finde ud af, om du er kandidat til et hold og hvilket. Er du allerede i et behandlingsforløb hos os, vil det være din faste behandler, der foretager konsultationen.

Mød din instruktør

Relaterede hold

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  No products in the cart. No products in the cart.