Træningscenter centralt på Amager

Sammensatte 3

Find motivationen og nå dine mål i vores træningscenter 

Styrk din krop på den helt rigtige måde med individuel træning i vores lokaler. Atmosfæren er afslappet og vi lægger vægt på, at vejen frem mod dine mål skal være både udfordrende og sjov. Vi har plads til alle uanset alder og niveau.

Funktionel træning er en naturlig del af vores center, og derfor har vi gode træningsfaciliteter og udstyr til blandt andet styrke-, balance- og udholdenheds- og kredsløbstræning (fx romaskiner, cardiomaskiner og løbebånd). Hele vores udstyrspakke er netop designet til at styrke alle kroppens muskler, så du kan nå dine mål.

Træn hos os for DKK 199,- pr. måned.

Tilmeld dig via vores reception på telefon 70 404 752 eller ved personligt fremmøde.

Kom godt i gang med din træning

Vi lægger stor vægt på, at du træner din krop korrekt og kommer godt i gang med det hele, og derfor står vi klar til at motivere dig og give dig en god træningsoplevelse. Vi tilbyder blandt andet:

 • Et individuelt tilrettelagt træningsprogram ved opstart, hvis du ønsker det.
 • Støtte til at nå dine mål fra en personlig træner.
 • Velholdt og sikkert udstyr i et lækkert lokale.
 • Træning på hold med dedikerede instruktører kan tilkøbes.
 • Åbent træningscenter alle hverdage: man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-15.

Et medlemsskab giver dig fuld adgang til alle træningsfaciliteter med træningsrum, maskiner og relevante hjælpemidler, ligesom du med i prisen kan få et individuelt træningsprogram udarbejdet af en af vores fysioterapeuter den første gang.

Træningscenter i centralt på Amager

Træningscentret ligger centralt på Amager sammen med vores klinik, hvor du møder kliniske diætister, zoneterapeuter, massører, akupunktører og andre sundhedsfaglige eksperter, som du kan advisere eller booke tid hos. Vi tilbyder derfor også måling af din fedtprocent eller at få lavet en konditest. Det er gode redskaber, når du skal tilrettelægge et træningsforløb.

Mulighed for personlig træner og træningsprogram

En personlig træner er til for at motivere dig og sikre, at du træner i overensstemmelse med dine behov og ønsker - hvad enten du vil forebygge skader eller opbygge styrke og muskler.

Vores personlige trænere er alle uddannede fysioterapeuter og eksperter i at guide dig til at opnå lige netop dine træningsmål. Vi arbejder med de funktioner og bevægelser i hverdagen (derhjemme, på arbejde eller under sportsudøvelse), som du gerne vil sætte fokus på af den ene eller den anden årsag.

En personlig fysioterapeutisk træner er med til at give dig:

 • Motivation og støtte under din træning.
 • Den helt rigtige genoptræning efter en skade.
 • Skræddersyede træningsplaner, som løbende tilpasses dine behov.
 • Korrekt brug af maskiner og udstyr.
 • Opbakning til at nå helt i hus med dine ønskede resultater.
 • Hygge og hjælp undervejs.

Målgruppen er alle med lyst til træning

Du behøver ikke modtage behandling for at træne i vores center. Mange vælger at træne sideløbende med at de deltager på et af vores hold. Andre tilvælger det på grund af faciliteterne og den afslappede atmosfære under træningen. Hvis du er i et fysioterapeutisk forløb hos os, har du efter endt behandling altid mulighed for at forsætte din fysiske træning her.

Faciliteter og beliggenhed

Træningscentret ligger sammen med klinikken centralt på Amager på Kirkegårdsvej 25A, 2300 København S. Vi har åbent for træning alle hverdage: Fra mandag til torsdag kl. 8:00 til 18:00 og hver fredag kl. 8:00 til 15:00. Der er lukket i weekenden.

Vi har omklædningsrum til både kvinder og mænd samt enkelte badefaciliteter. Du kan låse dine værdier inde under træningen. Alle rum har handikapvenlig adgang.

Priser for brug af træningscentret

Træn hos os for DKK 199,- pr. måned.

Oprettelse inkl. et individuelt træningsprogram koster DKK 299,-

Medlemsskabet giver dig fuld adgang til alle faciliteter med træningsrum, maskiner og relevante hjælpemidler. Hvis du betaler kontant, er prisen DKK 249,- pr. måned.

Du har altid mulighed for at få hjælp fra en personlig træner for kun DKK 249,- pr. halve time. Med i prisen får du også et nyt træningsprogram og eventuelt tilpasning af dit nuværende program. Du kan også tilkøbe måling af din fedtprocent til DKK 75,- eller konditest til DKK 150,-

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab med 2 måneders varsel. Se alle priser her.

Tilmeld dig i receptionen 

Du er altid velkommen til at tilmelde dig via vores reception ved at ringe telefon 70 404 752 eller ved personligt fremmøde. Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

Træning på et af vores hold kan tilkøbes

HOLDTRÆNING FOR ALLE
Du er også meget velkommen til at prøve holdtræning hos en af vores dygtige instruktører. Vi tilbyder forskellige hold, som varierer fra sæson til sæson.  Alle hold afholdes i en af salene i huset her på Amager.

Prisen for hvert hold varierer og fremgår under beskrivelse af det enkelte hold. Du kan sagtens træne med på et hold uden at være medlem af træningscentret.

Fysioterapeutiske hold med en henvisning

FYSIOTERAPEUTISKE HOLD
Med en henvisning har du mulighed for at deltage på et eller flere af vores ugentlige hold, hvor en fysioterapeut underviser eller vejleder. Disse hold er målrettet deltagere med forskellige diagnoser. Lige nu har vi blandt andet parkinsonhold, genoptræningshold og træning i varmtvandsbassin.

 

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD

  PRISER


 

ÅBNINGSTIDER

Mandag og onsdag
kl. 08.00 til 18.00

Tirsdag og torsdag
kl. 08.00 til 18.00

Fredag
kl. 08.00 til 15.00

Lørdag og søndag
Lukket

Lukkedage i julen

Vi holder lukket følgende dage:

- Den 24. december,
- Den 25. december,
- Den 31. december
- Den 1. januar.

 

co2 neutral