Holdtræning for alle

Vi tilbyder en bred vifte af hold, hvor instruktøren underviser i øvelser og teknikker, som styrker eller genoptræner særlige muskelgrupper - eksempelvis vores ryg- og knæhold. Desuden tilbyder vi yin yoga for både begyndere og viderekomne, ligesom vi har før-fødselshold. Det er yderst effektiv holdtræning med tid til vejledning og hjælp til øvelserne undervejs.

Små hold tilpasset dine behov

Vi lægger vægt på et begrænset antal deltagere på hvert hold. Derfor vil du altid opleve, at instruktøren har tid til at vejlede dig, rette dig og hjælpe dig med øvelserne undervejs. Det er med til at skabe en hyggelig stemning samtidig med at standarden er høj.

Fællesmålet for holdene er at øge din krops energiniveau, så du kommer i fysisk og mental balance gennem afspænding, åndedrætsøvelser, udspænding og fysisk brug af dig krop. Kort og godt: Du forbedrer din livskvalitet.

Tilmelding

Du tilmelder dig i vores reception, som er åben alle hverdage. Du kan også tilmelde dig telefonisk på 70 404 753 eller tilmelde dig direkte hos din fysioterapeut.

Klik på et hold og få info om instruktør, pris, start mv.: 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD

  PRISER


 

ÅBNINGSTIDER

Mandag og onsdag
kl. 08.00 til 18.00

Tirsdag og torsdag
kl. 08.00 til 18.00

Fredag
kl. 08.00 til 15.00

Lørdag og søndag
Lukket

Lukkedage i julen

Vi holder lukket følgende dage:

- Den 24. december,
- Den 25. december,
- Den 31. december
- Den 1. januar.

 

co2 neutral

Træningstilbud