De 8 hyppigste skader

Har du smerter? Er du kommet til skade? Eller har du brug for genoptræning? Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter er et sundhedscenter på Amagerbro, der hjælper dig med alle former for behandling.

Fysioterapi i København - centralt beliggende på Amager

Hos Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter tilbyder vi grundig og effektiv behandling. Kontakt os eller kig ind i vores moderne lokaler der ligger centralt placeret i København midt på Amager og kun 7 minutters gang fra Amagerbro Metrostation.

Vi er et sundhedscenter på Amagerbro med ekspertise i smerte og funktionelle lidelser. Vi har altid fokus på, at alle klienter når deres mål og kommer tilbage til deres normale hverdag igen.Vores team består af dygtige og erfarne fagfolk og fysioterapeuter. Vi kan behandle alt lige fra hælspore og ondt i lænden til kroniske smerter, stress og angst.

Uanset hvilket problem du står med, er vi klar med den rette ekspertise og behandling. Nogle har brug for fysioterapi, andre et af vores øvrige specialer, mens tredje kan hjælpes bedst igennem med træning. Det er helt individuelt.

Derfor taler vi først sammen, så vi kan finde frem til den bedste behandling for netop dig. Vi har al ekspertise in house og gør en dyd ud af at hjælpe dig.

De otte hyppigste problemer, vi hjælper med:

  1. Rygskader
  2. Knæsmerter
  3. Ondt i nakken – hovedpine
  4. Skuldersmerter
  5. Tennisalbuer
  6. Hælsporer
  7. Genoptræning efter nyt knæ eller ny hofte
  8. Hofteproblemer – Iskias

Du kan læse mere om alle vores forskellige behandlingstilbud her. Har du lyst til at være opdateret på hvad der sker i huset, kan du med fordel følge vores facebookside.

Et sted du kan lide at komme

Vi er stolte over, at vores kunder oplever, at vi møder dem med godt humør og indlevelse, og at vi fra starten lytter til dem, forstår dem og skaber et personligt og trygt rum her i klinikken.

Du kan komme både med og uden en henvisning fra din læge. Velkommen til sundhedscenter på Amagerbro!

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.