Psykoterapi – et rum til dig

Psykoterapeut Rikke Nedergaard tilbyder at skabe et rum til dig, hvor du kan udforske dig selv og få mulighed for at skabe de forandringer, du ønsker.

Rikke NedergaardNår du taler med mig og fortæller om dit liv, det der fylder og som er udfordrende, meddeler du dig også til dig selv. Og når du sætter ord på din egen, indre verden bliver det muligt for dig at reflektere bevidst over den – og dermed forandre den.

Samtaler med mig gør det muligt for dig at skabe nye perspektiver på den måde, du ser dig selv, dine relationer og din omverden. Nye perspektiver er ofte med til at skabe forandringer, så du får lettere ved at skabe det liv og de relationer eller det arbejdsliv, du drømmer om.

Hvorfor gå i terapi?
Ved samtaler hos mig vil du kunne blive bevidst om og få løsnet op for uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, der ikke gavner dig. Det kan f.eks. være i forbindelse med

• Stress og overbelastning
• Selvkritiske tanker
• Kronisk dårlig samvittighed
• Usikkerhed
• Indre kritiske dialoger
• Nedtrykthed og depressivitet
• Sorg
• Præstationsangst
• Følelse af tomhed og meningsløshed
• Lavt selvværd

Sådan arbejder jeg
Min erfaring er, at mange mennesker har lært at holde deres følelser tilbage – hverken at vise eller mærke dem. Da jeg stødte på den terapeutiske retning EFT (Emotions-Fokuseret Terapi) var jeg ikke i tvivl om, at det var den retning, der skulle ligge til grund for mit samtalearbejde med mennesker.

Tilgangen giver mig plads til arbejde oplevelsesorienteret med dig – dvs. at jeg arbejder med dig og din verden, som du oplever den. Vi arbejder med det, der er, og det, der fylder i dig. Samtalerne fokuserer på at hjælpe dig med at mærke og udtrykke dine følelser og de behov, der knytter sig til følelserne. Når du reflekterer over og accepterer dine følelser og behov, så det danner mening, kan det skabe retning i dit liv.

Et samtaleforløb hos mig strækker sig typisk over 5-15 samtaler. Den første session bruger jeg på at finde ud af, hvad du gerne vil arbejde med, og vi sætter ord på, hvad du ønsker at opnå i forløbet.

Pris 

En samtale varer 1 time og koster 750 kr.

Om mig
Jeg er uddannet psykoterapeut og specialiseret i EFT (Emotions-Fokuseret Terapi). Jeg er oprindeligt uddannet cand.mag. (2003) og har i mange år arbejdet i det private erhvervsliv med kommunikation og sidenhen som chef i konsulentbranchen. Siden 2015 har jeg drevet min egen virksomhed, eksistens.nu, hvor jeg arbejder med lederudvikling, organisationsudvikling og psykoterapi. Derudover arbejder jeg som beskæftigelseskonsulent i Karrierecentret i Københavns Kommune.

Læs mere på eksistens.nu

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral