Matti Kelmann Hansen

matti 2015

Osteopat D.O. og Fysioterapeut BSc

Med baggrund som osteopat og fysioterapeut tilbyder jeg en bredspektret behandling med årsagsbehandling som omdrejningspunktet her i klinikken. Jeg er ejer og driver CPH Osteopati.

cphostepati

Osteopati er effektiv årsagsbehandling

Gennem mange års klinikarbejde som både fysioterapeut og osteopat har jeg erfaret, at nøglen til en god behandling er at undgå at behandle symptomer. Netop derfor er jeg blevet osteopat, idet osteopati har fokus på at behandle årsagerne bag udfordringer og problemer. Osteopati er en helkropsorienterede behandlingsform, hvilket er med til at give stærke resultater hos alle klienter.

Jeg bruger hver dag min viden som osteopat sammen med min fysioterapeutiske baggrund. Med fysioterapien kan jeg tilføre en ekstra dimension til alle klienter gennem træning. Vedvarende træning er afgørende for at vi kan holde vores kroppe sunde og raske, og øvelser er helt centrale for at sikre en fuld rehabilitering. 

På Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter er der fuldt adgang til et funktionelt sundheds- og træningscenter. Her kan jeg tilbyde personlig træning og særlig træningsinstruktion til alle klienter. 

Som behandler har jeg solid og mange års erfaring med blandt andet sportsskader. Jeg er vant til både elitesportsudøvere og almindelige motionister, og jeg ved, hvad der kræves i alle tilfælde for at kunne komme hurtigt tilbage til sin sportsgren.

Uddannelser

Matti er uddannet Osteopat D.O fra The International Academy of Osteopathy (2016), og derudover er han uddannet BSc Fysioterapeut & Autoriseret Fysioterapeut fra University College Sjælland (2010).

Karriere

Matti har startet CPH OSTEOPATI, hvor han arbejder som osteopat i dag. Tidligere har han været hos Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter, Klinikwestend, MKH Fysioterapi og AG København.

Kurser 

Akupunktur
Shockwave
TOG-Gait scan
Supplerende Osteopatiske manipulations kurser.

Sprog

Dansk, Engelsk.
Forstår Svensk, Norsk, Tysk. 

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral