Vi er til for dig

 

faelles 2015

Hos Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter lægger vi vægt på at have et stort udvalg af behandlingstilbud og et stærkt hold af dygtige fagfolk, der er specialister inden for deres område.

Personlighed, faglighed og erfaring, som kommer dig til gavn

Der bliver hele tiden gjort fremskridt indenfor behandling og træning, og derfor er det vigtigt for os at efteruddanne os løbende og blive klogere indenfor vores specialer. Vi har altid fokus på, at du i din behandling hos os når dine mål for behandlingen, og vi tilrettelægger alle forløb individuelt.

Vi er også langt fremme i feltet, hvad angår anvendelse af ny viden bl.a. om sammenhængen mellem krop og psyke. Vi benytter elementer fra mentaltræning og coaching til at motivere med, og vi tilbyder som de eneste i Danmark behandlingsmetoden Open Focus ligesom vi også tilbyder radierende og fokuseret shockwave behandling.

Vi lytter og giver dig tryghed under behandlingen

Vi er stolte over, at vores kunder oplever, at vi møder dem med godt humør og indlevelse, og at vi fra starten lytter til dem og skaber et personligt og trygt rum. En del af den tryghed skaber vi ved at inddrage alle i behandlingen, og vores erfaring viser os, at det giver rigtig gode resultater.

Vi mener, at den bedste behandling sker i en god afslappet stemning, og mange roser os for, at der er god balance mellem behandlingssnak og småsnak. De oplever, at de forlader centeret i godt humør og med begrundet optimisme.  

Her er en god og uformel atmosfære, som man kan mærke allerede i receptionen, hvor vores vellidte sekretærer sidder klar til at modtage dig, og hvor den hyggelige småsnak jævnligt blandes med grin fra vores behandlingsrum og træningssale.

Kombinationen af høj faglighed og god personlig behandling gør Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter til et sted, som mange vender tilbage til og anbefaler til andre.

 

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral

facebook_page_plugin