Kim Olsen

 

Kim Olsen

Forebyg eller få løsnet op for spændinger

Du kan bruge min behandling enten som forløsende, forebyggende eller som ren og skær afslapning.  

Sådan arbejder jeg
Jeg udfører fysiurgisk massage, som er en dybdegående massageform. I tillæg til den fysiurgiske massage udfører jeg også triggerpunktsakupunktur, som kan hjælpe dig af med at fjerne dine spændinger på en hurtig og effektiv måde. Jeg anvender kun akupunktur, hvis jeg mener, det vil gavne dig. Og du vil altid blive spurgt, om du har lyst til dette, inden jeg eventuelt starter.

Hvorfor få massage?
Fordi den hjælper dine muskler til at løsne op for de spændinger, der sidder i dit bevægeapparat. De kommer bl.a. ved ensidige arbejdsstillinger, en tur i haven eller den første forårscykeltur på vejene. Massagen hjælper også med at reducere gener fra eksempelvis spændingshovedpine og ømme muskler. Den kan også være med til at forebygge stress ved at give dig en positiv indvirkning på dit velvære.

Pris 
30 minutter kr.300
45 minutter kr. 400
60 minutter kr. 500
Tillæg for nåle kr.120

Om mig
Jeg er uddannet sportsmassør og sportsterapeut. I første omgang tog jeg massageuddannelsen. Jeg blev grebet af at afhjælpe spændinger og byggede herefter sportsterapeutdelen på. Grunden er, at jeg her blev uddannet i triggerpunktsakupunktur og cupping, som er effektive tillægsbehandlinger.

I min fritid spiller jeg fodbold og dyrker fitness. Jeg holder meget af at være aktiv og røre mig.

For mig er det vigtigt, at du bliver mødt med et smil og får en god oplevelse. Det er essentielt for mig at yde både professionel vejledning og behandling.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral