Rikke Christine Olsen

rikke 2015

Kranio-sakral terapeut og afspændingspædagog

2000 Afspændingspædagog, dap.
2010 Kranio-sakralterapeut, cert. ved Trine Rosenberg

Jeg har været behandler hos Amagerbro Fysioterapi længe. Jeg tilbyder tre former for behandling:

Jeg behandler hver søndag hos Amagerbro Fysioterapi, og du kan booke en tid online eller ringe til vores recception på 70 666 988. Hvis du ønsker en tid hos mig en hverdag eller en lørdag, så kan du booke en tid via min hjemmeside Ingoodhands.dk. Jeg behandler blandt andet hver mandag, onsdag og lørdag på Christianshavns Torv.

Afspænding

Jeg har god erfaring med at afhjælpe spændingshovedpine og spændinger i skuldre, nakke og bindevæv. Jeg benytter en blid behandlingsform der tillader roen at brede sig i kroppen og tankerne at stilne af.

Mennesker der er særligt sensitive, stressede, deprimerede eller på anden måde udfordret af livet synes at have særligt glæde af denne behandlingsform.

Kranio-sakral terapi

Denne terapiform er relevant efter piskesmæld, slag på hovedet eller rygsøjlen, eller efter længere tids stress eller medicinforbrug.

Måske er du svimmel, har hukommelsesbesvær, hovedpine, eller fornemmelsen af, at der ikke er plads nok inde i hovedet. Der kan også være søvnbesvær og øget uro eller stress i kroppen. Kranio-sakral terapi kan også være gavnligt ved kæbespændinger og andre problematikker i kæbeområdet.   

Dahnhak yoga

Dahnhak er et system skabt af Ilchi Lee, der har moderniseret den gamle koreanske praksis, der forenede filosofi, spiritualitet og kampkunst.

Øvelserne i dette system fjerner blokeringer i meridianbanerne og skaber øget energigennemstrømning – flow - i kroppen. Dermed optimeres immunforsvaret og evnen til at opretholde et godt helbred.

Øvelserne afhjælper specifikke ubalancer lige fra fordøjelsesbesvær og spændingshovedpine til gigt og iskiasgener.

Jeg sammensætter øvelserne, så de matcher behovene på holdet, og øvelserne justeres så alle kan være med. 

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Kranio-sakral terapeut med bløde hænder

Bliv ringet op af en ekspert

Kranio-sakral terapeuter

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral