Fysioterapeuter

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter har et stært team er fysioterapeuter, som er klar til at behandle dig, så du kan komme tilbage til din hverdag igen hvad angår job, sportsaktiviteter eller dagligdagens gøremål.

Som fysioterapeuter lægger vi stor vægt på at få afklaret dine behov og ønsker før vi starter din individuelle behandling eller et genoptræningsforløb. Det er dig, der er i centrum, og det er os som fysioterepeuter, der tilpasser hvert forløb til den enkelte klient.

Fysioterapeuter holder mennesker aktive

Vores mission er at holde mennesker aktive på det niveau, som hver enkelt kan holde til. Vi styker både sundhed, immunforsvar og hele bevægeapparatet.

Alle de fysioterapeuter, som du møder på klinikken, har solid erfaring med deres fag og behandling af klienter. Alle lægger stor vægt på løbende udvikling og efteruddanner sig hele tiden indenfor fysioterapien, så du altid bliver mødt af en stor viden om de seneste resultater og effekter inden for det faglige felt.

Vi støtter hinanden

Som team lægger vi vægt på at støtte hinanden i hverdagen og vende faglige udfordringer og problemstillinger med hinanden. Sammen er vi endnu stærkere, og du kan være sikker på, altid at få behandling af nogle af de dygtigste fysioterapeuter indenfor hvert deres speciale.

Vi er fagligt stolte over at arbejde som fysioterapeuter og hver dag være med til at gøre livet bedre for vores klienter.

Trofaste klienter

Vi har mange klienter, som har fået behandling af de samme fysioterapeuter gennem flere år. Vi er stolte af, at folk virkelig føler, at vi gør en god forskel for dem og derfor har lyst til at vende tilbage til vores behandlere.

Vi glæder os til at hjælpe endnu flere klienter tilbage til en god hverdag igen. 

Læs mere om fagligheden og specialerne hos alle vores fysioterapeuter nedenfor. Du kan også booke en tid med det samme via vores online system.

 

Vores stærke team af dedikerede fysioterapeuter

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral