Yasmeen Attazgharti

Yasmeen 4F

Jeg har altid hjertet med i mit arbejde som ansigts- og fodzoneterapeut. Når du kommer til behandling hos mig, bruger jeg tid på at sætte mig ind i din problemstilling.

Nøglen til hvordan jeg skal gribe den an, ligger nemlig i din fortælling. Herefter skræddersyer jeg en behandlingsplan ud fra et holistisk perspektiv. Jeg tror på, at din følelsesmæssige, mentale og fysiske tilstand afspejler, hvor du befinder dig på din livsrejse. Jeg ønsker at gøre en værdiful forskel for dig - både fysisk og mentalt. Det er vigtigt for mig at understrege, at et behandlingsforløb hos mig kræver en indsats af os begge - i samarbejde. Jeg er årsagsbehandler, ikke symptombehandler.

Hvad kan ansigts- og fodzoneterapi gøre for dig? 

Denne behandlingsform, hvor jeg både arbejder på dit ansigt og dine fødder. Behandlingen hjælper dig til at komme tættere på en tilstand af indre ro og balance.

Via blide tryk bringer jeg dig til et endnu dybere lag af afslappethed - du kan sammenligne det med en slags meditativ tilstand. Behandlingen regulerer din vejrtrækning, og din krop giver i den forbindelse afkald på emotionelle toxiner og traumer, både på det bevidste og ubevidste niveau.

Du vil med behandlingen opnå indre ro i din hjerne, dit sind, din krop og sjæl. Ved behandlingen, vil der være fuldkommen stilhed, behandlingen har nemlig til formål at dykke ned i de dybere lag i dig både psykisk og på celleplan.

Jeg anbefaler ansigts- og fodzoneterapi-behandling til alle aldre - børn, unge, voksne og ældre.

Hvis du døjer med en af nedenstående tilstande, vil behandlingen gavne dig:

  • Stress
  • Trauma
  • Emotionelle ubalancer
  • Mentale dysfunktioner
  • Depression
  • Udbrændthed
  • Spiseforstyrrelser

Priser 

Førstegangs behandling 90 min. kr. 700
Opfølgende behandling 60 min. kr. 600

Om mig

Jeg er uddannet fra CBS i Sprog & Økonomi (SPRØK), ZCT-zoneterapeut, Reiki-healer, Japansk Cosmo Lifting og Bipolare Refleksterapeut (også kendt som avanceret ansigts- og fodzoneterapi).

Under mit studie på CBS, kom jeg tæt på den mere hardcore business verden. Det gik op for mig, at det ikke var den retning mit hjerte ønskede. Jeg havde valgt uddannelsen på baggrund af, at jeg havde taget en HHX, og derfor var det naturligt at læse videre på CBS. Mit hjerte ville det anderledes - at jeg skulle arbejde med mennesker på et mere tæt og menneskeligt plan, hvor den enkelte er i fokus. Jeg begyndte selv at opsøge alternative behandlere, healere m.m. Under denne rejse, fandt jeg ud af, at det var i den retning jeg skulle gå.

 

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral