Nyheder

Dick Kaysø fik sit sexliv tilbage

dick kaysoe artikelfotofoto: Ekstra Bladet

Med Per Andersens fokuserede shockwave behandling fik Dick Kaysøe sin potens tilbage. Efter fire års stilstand skulle der kun fire af Pers behandlinger til - så kunne Dich være sammen med sin kæreste igen. 

Læs hele historien om Dick Keysø i Ekstra Bladet (lørdag den 24. februar 2018).

Dick Kaysø mistede potensen efter en knæoperation, hvor narkoselægen ramte en nerve i Dicks lår, som gjorde hans ben følelsesløst. Det fik han efterfølgende medicin for, men som en bivirkning ved medicinen blev penis påvirket: "Den blev mindre og mindre, og til sidst måtte jeg kontatere, at medicinen havde gjort mig impotent," fortæller Dick Kaysø i Ekstra Bladet. 

Shockwave behandlinger gav både potens og selvværd igen

Efter én ESWT fokuserede shockwave behanding kunne Dick mærke lidt liv i penis. Efter fire behandlinger kunne han gennemføre et samleje, og efter otte er sexlivet blevet fuldstændig normalt igen. 

"Det her er helt vildt godt både for livsglæden og fysikken. Min krop er blevet helt anderledes, efter der er kommet gang i mit sexliv. Mine muskler vokser helt af sig selv. Jeg har fået baller af stål!," fortæller Dick Kaysø.

Per Andersen behandler flere mænd for impotens. Fokuserede shockwaves er en tryg og fuldstændig dokumenteret metode, hvis impotensen skyldes dårlig blodgennemstrømning, som tilfældet var hos Dick Kaysø.

Læs meget mere om selve behandlingsformen og fordelene ved at bruge ESWT behandling mod impotens. 

Tre ud af fire vil få potensen igen

Rent faktisk er det så mange som 50 % af alle mænd over 40 år, som kommer til at opleve problemer med deres potens på et eller andet tidspunkt i livet. Her er ESWT behandling en effektiv og mere naturlig måde at løse problemet på , og du undgår de bivirkninger, som ellers kan forekomme ved brug af medicin og piller.

Specialist og overlæge Peter Lyngdorf fra Klinik for seksuelle dysfunktioner anbefaler også ESWT behandling, hvis impotensen skyldes åreforkalkning og dermed dårligt blodomløb og karforsyning. "Bølgerne danner nye blodårer, og omkring 70-75 procent af patienterne vil derfor have god effekt af behandling og få potensen tilbage," siger Peter Lyngdorf til Ekstra Bladet.

Per andersen EBfoto: Ekstra Bladet

Kunne du have brug for ESWT behandling mod impotens?

Så tjek din tilstand ved at besvare dette selvevalueringsskema. Alle oplysninger behandles dybt fortroligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte Per Andersen direkte: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Døjer du med smerter i lænden eller nakken?

PROTRUSION ELLER DISKUSPROLAPS

Rigtig mange danskere døjer med smerter i lænd eller nakke, som i mange tilfælde skyldes en diskosprolaps eller en protrusion. Heldigvis kan det trænes væk med den rigtige fysioterapeutiske behandling sammen med det rette mængde ro og øvelser. Kun i de færreste tilfælde vil en operation være nødvendig.

mand med diskosprolaps mindre

Hvad er symptomerne på en diskusprolaps eller protrusion?

Har du ondt i ryggen (nakke eller lænd) og vil smerterne ikke forsvinde? Måske stråler det ud i et ben eller en arm, og måske har du en sovende eller prikkende fornemmelse i hånd eller fod? Så kan dine symptomer meget vel være tegn på et tryk på en nerve (et såkaldt rodtryk). Jo kraftigere rodtryk jo længere ud i ben eller arm kan du sandsynligvis mærke smerten eller føleforstyrelsen (også kaldet udstråling).

Det kan der være mange årsager til. Du kan have forstadiet til en diskusprolaps (en diskusprotrusion) eller du kan have en egentlig diskusprolaps. Det behøver ikke være farligt, men det er vigtigt at få det diagnosticeret, så du kan få det korrekt behandlet.

Hvad er en protrusion og hvad er en diskusprolaps?

Diskus er de bruskskiver, som sidder mellem rygsøjlens mange hvivler. Ved overbelastning, stillesiddende arbejde eller manglende aktivitet kan diskus revne, trykke på rygmarven og forårsage smerter, spændinger og fastlåste led og musker.

En protrusion er en udposning af diskus, som trykker og forårsager smerte og udstråling. Den kan opstå helt naturligt ved slidforandringer, alder og belastninger af din rygsøjle eller på grund af deciderede ulykker som fx fald, tungløft, skævløft mm. En diskusprolaps opstår, når der er gået hul på diskus bløde stødabsorberende kerne og væske begynder at sive ud. Symptomerne er de samme som ved protrusion: smerter og føleforstyrrelser, som dog oftest mærkes i kraftigere grad ved en diskusprolaps.

Er operation af diskusprolaps nødvendigt?

Det er sjældent, at en operation er nødvendig, når du har en protrusion eller en diskusprolaps. Det kan dog være nødvendigt at blive opereret, hvis du oplever langvarige og svære problemer.

En operation kan medføre komplikationer og skabe arvæv, som kan svække hele din bevægelighed og blodgennemstrømning. Hvis du oplever komplikationer efter en operation for diskusprolaps, kan shockwave behandling være en effektiv løsning.

Det er vigtigt at blive undersøgt og diagnosticeret, så du kan få den korrekte behandling.

Korrekt behandling af protrusion og diskusprolaps

Fysioterapeutisk behandling og genoptræning af protrusion og diskusprolaps går ind og styrker og stabiliserer ryggen, så den inflammatoriske situation stoppes. Fysioterapeuten undersøger kraft, følesans og reflekser. Behandlingen tager udgangspunkt i hvor kraftigt rodtrykket er. Derfor kan en behandling være af forskellig karakter og eksempelvis have fokus på at nedsætte udstrålingen og øge bevægeligheden via øvelser. Behandleren vurderer behandlingstiltag fra gang til gang.

Varigheden af en diskusprolaps

Behandlingsforløbets længde er helt individuelt. Det kan tage alt fra få uger til halve år før en diskusprolaps er helet. Det, der kan siges med sikkerhed, er, at jo hurtigere du er i gang, jo færre behandlinger er nødvendig og jo kortere vil dit forløb blive.

 Det er vigtigt, at protrusionen eller diskusprolapsen får ro til at hele, ligesom ryggen også skal styrkes med de rette øvelser.

GODE RÅD - Hvad kan du selv gøre hvis du har protrusion eller diskusprolaps?


1. Sørg for at holde dig i gang

Når du først har fået din diagnose, er det vigtigt at du holder dig i gang i det omfang, du kan, uden at dine smerter eller udstrålingen tiltager. Sørg for at variere dine sidde, stå og liggestillinger, da det kan afhjælpe smerteomfanget og få bruskskiven til at hele igen.

Vær opmærksom på om symptomerne forværres ved fysisk aktivitet eller dit daglige arbejde. Så er det yderst vigtigt, at du finder den rette variation i dit aktivitetsniveau og den rette mængde hvile.

2. Få den rigtige vejledning

Søg for at løbende at få råd og vejledning fra din læge eller fysioterapeut, så du forholder dig korrekt, mens skaden heler op.

3. Styrk din ryg med genoptræning

Det er vigtigt, at du begynder at styrke din ryg med genoptræning så snart de værste symptomer har lagt sig. Ved hjælp af fysioterapi og god genoptræning kan du komme hurtigere af med dine smerter og gener.

Det kan være forskellige former og styrke- og stabilitetsøvelser for ryg, lænd og nakke.

Alle vores fysioterapeuter sammensætter et øvelsesforløb ud fra dine mål, ønsker og behov, så din krop kan hele og genvinde sin styrke. Du har mulighed for at få en personlig træner med hver gang, du træner hos os.

AKUTORDNING

BEKÆMP AKUTTE SKADER MED AKUT BEHANDLING

Tilmeld dig Per Andersens Akutordning og undgå ventetid på behandling. Du betaler kun for de timer, du bruger.

 MENTAL WELLENSS konsultation

Tunge løft og uventede vrid på byggeplads eller stillesiddende arbejde på kontor kan give muskel- og ledsmerter, hold i nakke, fastlåst ryg eller andre smerter. Men hvis den ansatte starter på behandling allerede samme dag som skaden sker, så får skaden ikke mulighed for at vokse sig stor.

 • Med blot en mindre sygedag blandt dine ansatte er din udgift til fysioterapi dækket.
 • Hvis du er tilmeldt, er du sikker på at få en tid inden for 12 timer.

Ved pludselige arbejdsskader får vi din ansatte tilbage på job dobbelt så hurtigt som uden akut behandling. Du kan spare flere tusind kroner pr. dag, vi reducerer sygefraværet hos dine ansatte. 

Hvordan kommer min virksomhed på listen med akuttider?

Kontakt fysioterapeut, coach og indehaver Per Andersen.

Ring på akutnummer 3012 4664 eller skriv til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmelding til ordningen koster ikke noget. Men husk at tilmelde dig, før arbejdsskaden sker.

 

Døjer du med en arbejdsskade?

3 GODE RÅD SOM FÅR DIG TILBAGE PÅ JOB PÅ REKORDTID

Som arbejdsgiver kan du spare flere 1000 kroner om dagen og få glade medarbejdere

Hver dag udsættes alt for mange danskere for akutte arbejdsskader, og det kan også ske for dig og dine ansatte. Det kan være på byggepladsen, hvor et forkert løft eller et hændeligt uheld medfører en ryg- eller skulderskade. Eller på kontoret, hvor stillesiddende arbejde kan give hold i nakken eller smerter i led eller muskler.

akutordningen gode raad

af Per Andersen, coach og fysioterapeut

Jeg møder ofte disse skader i min klinik og jeg er glad for at kunne hjælpe, råde og vejlede. Men jeg oplever desværre oftest, at den skadesramte først dukker op flere dage, uger eller måneder efter, at skaden er sket. Fordi der først skulle indhentes en henvisning eller arbejdes med forsikringsordningen eller fordi ”det går jo nok over af sig selv”.....

Men akutte skader kræver akut behandling, hvis de ikke skal udvikle sig til langvarige skader og sygemeldinger.

Du kan undgå dette ved at følge mine 3 gode råd, som virker for dig, der er rammes af en akut skade:

1) Først og fremmest: Bliv undersøgt! Find ud af hvor galt det er gået så hurtigt som muligt. Her kan du selvfølgelig vente på en henvisning fra din læge, men du kan også handle her og nu og besøge en af de mange fysioterapeuter rundt omkring i landet.

2) For det andet: Få akut behandling – og med akut behandling mener jeg inden for 24 timer efter skaden sker. Hurtig behandling medvirker til, at du kommer dig hurtigt og får færre sygedage, pinsler og følgevirkninger.

3) For det tredje: Forebyg - for det kan ske igen. Derfor skal du fremtidssikre dig ved at tage imod og følge gode råd, vejledning og behandling fx fra en fysioterapeut, så du bliver i stand til at håndtere dine arbejdsopgaver bedre rent kropsligt og ikke mindst spotte situationer, der kan udvikle sig til skader. Du skal forebygge, at det sker igen.

Summa summarum:

Invester i dine ansatte: Det betaler sig

Som arbejdsgiver kan du selvfølgelig ikke kræve ovenstående af dine ansatte. Du kan anbefale det, men de fleste vil nok (af økonomiske årsager) vente til de får en henvisning fra deres læge – og med min erfaring må jeg desværre sige, at det ofte er alt for længe.

For hvis jeg som behandler får mulighed for at arbejde med den akutte skade indenfor de første 24 timer, så kan jeg i langt de fleste tilfælde reducere sygefraværet med 50%.

Hvoraf mange ofte er tilbage på job efter blot en sygedag..

Derfor har jeg udviklet Per Andersens Akutordning for virksomheder. Tilmeld din virksomhed til denne ordning og undgå ventetid på behandling. Jeg garanterer behandling inden for 24 timer, og jeg garanterer, det kan betale sig for dig og din virksomhed.

Ikke nok med at du får sunde og tilfredse medarbejdere – du sparer også flere tusind kroner om dagen.

Du betaler kun for de behandlinger som der gives og max 3 behandlinger pr. forløb.

Læs mere om akutordningen her og se et eksempel på hvor meget du sparer.

Du kan også tilmelde dig med det samme ved at ringe direkte til Pers akuttelefon på 3012 4664.

Træt af at være på evig slankekur?

Tal med vores diætist. Lær at ændre livsstil både med hensyn til kost og motion.

sund mad header final

Indledende samtale

Konsultation af ca. 60 minutters varighed omfatter:

 • Afklaring og fastsættelse af din målsætning og dine forventninger
 • Gennemgang af aktuelle kostvaner
 • Vejledning i hensigtsmæssig kost i forhold til din målsætning og ved det aktuelle behov
 • Overblik over evt. anbefalede vitamin-mineraltilskud
 • Materialer

Pris pr. time: 900,00 kr.

Opfølgning

Konsultation af ca. 30 minutters varighed omfatter:

 • Opnåede målsætninger og forventninger
 • Udfordringer og strategier
 • Fremtidige målsætninger diskuteres og fastlægges
 • Evt. materialer

Pris pr. 30 min.: 450,00 kr. 

Find mere information om konsultationerne her

Du kan også læse mere om den faglige profil for Dorthe G. Kaasgaard, vores kliniske diætist.

Eller du kan booke en tid med det samme.

 

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral

facebook_page_plugin