Najas zoneterapi

collage zoneterapi Naja

Styrk din krop med holistisk zoneterapi

Najas zoneterapi er virkelig behagelig, og du går styrket og afslappet hjem efter at have været igennem hendes hænder. Helt naturligt vil kroppen altid prøve at holde sig i balance, men hvis der opstår ubalancer i form af træthed, muskelsmerter, hovedpine, fordøjelsesproblemer, hyppige infektioner med videre, så kan zoneterapi påvirke organerne i din krop så de kommer til at fungere bedre.

Med sin holistiske tilgang til at give zoneterapi, så tager Naja udgangspunkt i den fysiske del af din krop og dens motoriske udfordringer. Under behandlingen vil Naja spørge ind til din situation, og derudover bruger hun bruger både sine hænder, syn og hørelse til at danne sig et indtryk af hele din helbredsmæssige fremtoning. På denne måde følger hun kroppens reaktionsmønster gennem hele behandlingen. I er tætte samarbejdspartnere undervejs, og det er essentielt, at du også tager et ansvar på dig for at få din krop i balance og ligevægt igen.

Najas zoneterapi

Zoneterapi har en gavnlig effekt for folk i alle aldre, både børn og voksne, og Naja Nielsen behandler alle de udfordringer og lidelser, som er beskrevet på siden om zoneterapi.

Naja har fokus på årsag-følge problematikker, fordi der er mange ting, der påvirker i det daglige. Alt dette er med til at gøre os til det vi er og til de sygdomme / symptomer, som vi har. 

Derudover er Naja uddannet muskulær zoneterapeut og kan noget helt særligt for personer, der døjer med gener som følge af kemobehandling.

Muskulær zoneterapi

Mange klienter henvender sig med muskel og ledrelaterede lidelser og her vil den muskulære zoneterapi være en vigtig del af behandlingen. Det kan være sports- eller arbejdsskader.

Alle vores muskler er knyttet til en bestemt zone på vores fødder, og muskulær zoneterapi er en derfor en effektiv teknik til at behandle udfordringer i hele bevægerapparatet. Muskulær zoneterapi er rettet mod lidelser knyttet til muskler og led og til at afhjælpe disse.

Afhjælper gener som følge af kemobehandlinger

Hvis du gennemgår et kemoforløb, så kan du opleve mange forskellige gener som følge heraf. Det kan være føleforstyrrelser, kvalme, ondt i ledene, et generelt ubehag med videre. Her har Naja solid erfaring med at bruge zoneterapien som en yderst blid form for behandling, der kan lindre, styrke og genoprette balancen i hele din krop. 

Et typisk behandlingsforløb hos Naja

Mange bruger zoneterapi selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør de for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling, og det kan jeg kun anbefale.

Derfor er det forskelligt, hvor mange behandlinger hver klient har brug for. Generelt vil behandlingshyppigheden aftage igennem behandlingsforløbet.

Som autoriseret zoneterapeut og muskulær zoneterapeut er Naja Nielsens erfaring både dyb og bred, og hun har behandlet med mange udfordringer og lidelser med stor effekt. 

Priser 

Den første konsultation hos Naja varer altid 50 minutter (journal oprettes, diagnostisk behandling, behandlingsstrategi). 

Efterfølgende kan du booke 50 min. til DKK 500,- eller 40 min, til DKK 375,-. 

Medbring dit eget håndklæde eller lej et for DKK 20,-

Bestil en tid

Bestil en tid via vores reception på telefon 70 666 988 eller book online her.

Du kan booke tid til zoneterapi hos Naja hver torsdag og hver anden lørdag (lige uger).

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral