Rikke Christine Olsen

Profilside Rikke Christine Olsen Kranio-sakral terapeut og afspændingspædagog

RIKKE CHRISTINE OLSEN

Kranio-sakral terapeut samt holdtræner

Jeg er uddannet kranio-sakralterapeut og afspændingspædagog – det er mig med de varme hænder og de blide tryk.

Hvad kan Rikke Christine Olsen hjælpe dig med?

Hos mig kommer du ned i gear og bliver mere bevidst om, hvordan du har det, og hvad du har brug for mere eller mindre af i dit liv. Jeg har specialiseret mig i behandling af stress, hovedpine og hjernerystelse. Mange kommer også til mig med migræne, angst og depression. Sammen finder vi årsagen og kuren til din ubalance.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Hvordan arbejder Rikke Christine Olsen?

Uanset om du kommer med spændinger, hjernerystelse eller stress vil jeg gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe dig af med dine symptomer og ruste dig til, at de ikke vender tilbage. Under behandlingen arbejder jeg meget præcist med mine hænder og det gør, at du bagefter oplever en ro i både krop og sind.

Sammen kigger vi med panoramablikket på din situation, og hvad der bragte dig i den. Derefter finder vi ud af, hvad der skal til for at ændre den. Måske har du brug for holdningskorrektur, kraniosakral-terapi, behandling af gamle traumer, afspænding, stress release, Access Bars eller teknikker til at undgå tankemylder.

Jeg kombinerer forløbet, så du får lige den behandling, du har brug for. Behandlingen suppleres med øvelser, stræk og andre inputs, så du får mest ud af forløbet.

Hvad er Rikke Christine Olsens specialer?

Afspænding

Jeg har god erfaring med, at afspænding afhjælper både spændingshovedpine og spændinger i skuldre, nakke og bindevæv. Jeg benytter en blid behandlingsform, der tillader roen at brede sig i din krop, og som gør, at dine tanker stilner af. Vi aftaler fra gang til gang, om du har brug for flere behandlinger. Mange har brug for mindst to behandlinger, men du vil kunne mærke en effekt allerede efter første behandling.

Kranio-sakralterapi

Denne terapiform er relevant for dig, der har fået piskesmæld, hjernerystelse, slag på hovedet eller rygsøjlen eller efter længere tids stress eller medicinforbrug.

Måske er du svimmel, har hukommelsesbesvær, hovedpine eller fornemmelse af, at der ikke er plads nok inde i hovedet. Det kan også være søvnbesvær og øget uro eller stress i kroppen. Kranio-sakralterapi kan også være gavnligt ved kæbespændinger og andre problematikker i kæbeområdet.

Efter første behandling har jeg en god fornemmelse af, hvor mange behandlinger du har brug for, og hvad der vil kunne hjælpe dig. Det præcise antal behandlinger afhænger bl.a. af, hvor længe du har døjet med dine gener.

Stress Release

Det kræver opmærksomhed og beslutsomhed at være til stede i nuet, det hjælper jeg dig med, når du ønsker stress release-behandling.

Kendetegnet ved stress er højt alarmberedskab – fysisk og mentalt. Med blide, dybdegående teknikker får din krop mulighed for at restituere sig. Du opnår en tilstand af dyb afspænding, der standser tankestrømmen og nedsætter stressniveauet i kroppen. Sideløbende hermed bliver du bevidst om, hvad der stresser dig, og måske finder vi sammen mere hensigtsmæssige måder, hvorpå du kan håndtere udfordringerne. Typisk efter et par behandlinger begynder kroppen at genkalde sig, hvad det vil sige at være i ro og balance. Søvnen bliver bedre, hukommelsen skarpere og glæden større.

Et forløb strækker sig over mindst tre behandlinger. Vi aftaler fra gang til gang, om du har brug for flere end det.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Om Rikke Christine Olsen

Engang læste jeg teologi, men fandt ud af, at jeg ville møde mennesker med mine hænder. Nu har jeg været selvstændig behandler i tyve år. Jeg føler stadig, jeg er heldig, fordi jeg får lov til at hjælpe mennesker til et liv med færre smerter, højere livskvalitet og mere livsglæde.

Uddannelse og arbejdserfaring

2000
Afspændingspædagog ved Skolen for Kropsterapi og Afspænding, Christianshavn

2010
Kranio-Sakral Terapeut ved KST-Akademiet, Silkeborg

2018 –
Under uddannelse til Kinesiolog

2002 – 2007
Behandler og Ergonomisk vejleder i virksomheder, bla. NOA NOA

2005
Behandler og Ergonomisk vejleder for ansatte i Kbh Kommune

2009 –
Behandler på Amagerbro Fysioterapi

2017 – 2019
Behandler på Nørreport Fysioterapi

2017 –
Behandler på The Yoga Flat, Christianshavn

2014 – 2015
Videregående kurser i Kranio-Sakral Terapi ved Upledger Institut, Scandinavia

2018
Hjertehealing

2018
Access Bars

2018
Epigenetic Healing Cycles

2019
Kursus i Stressfrigørelse

2019
Wellness Kinesiology and Nutrition Testing

2020
Gaven i Maven ved Gina Asbjerg

Dansk og engelsk

Praktisk information om behandling hos Rikke Christine Olsen

Sundhedsordning og tilskud
Rikke Christine Olsen har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring.

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser
Se alle priser på behandlinger på klinikkens prisliste.

Kontakt
Du kan booke tid hos Rikke Christine Olsen enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.