Nanna Mia Brandrup

Profilside Nanna Mia Brandrup Fysioterapeut

NANNA MIA BRANDRUP

Fysioterapeut og holdtræner

I mit behandlingsrum møder du rummelighed. Jeg er lydhør og stiller både mine erfaringer og min faglighed til rådighed for dig.

Hvad kan Nanna Mia Brandrup hjælpe dig med?

Når du kommer til behandling hos mig, hjælper jeg dig med at forstå din krops signaler. Jeg ønsker at give dig en bedre opfattelse af dine symptomer og smerter, hvad de fortæller dig, og hvad du kan gøre for ikke at nå dertil igen.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Hvordan arbejder Nanna Mia Brandrup?

Jeg lægger vægt på det enkelte individ og skræddersyr derfor min behandling efter, hvad du har behov for – både i forhold til interesser og i forhold til din motivation. Jeg vurderer ud fra mine undersøgelser, om der er behov for manuel behandling i behandlerrummet, eller om du vil have større effekt af træningsterapi i træningssalen. Jeg vægter begge dele. Endvidere tilbyder klinikken rigtig mange træningshold, og er du kandidat til et af disse, vil jeg naturligvis henvise dig.

Jeg forventer, at du har lyst til at få det bedre, og at du derfor er en aktiv del af dit behandlingsforløb. Det betyder, at du tager ansvar for at udføre eventuelle hjemmeøvelser samt gør de ændringer i din hverdag, som vi sammen har lagt en plan for.

Hvad er Nanna Mia Brandrups specialer?

Jeg spænder bredt i mine behandlingstilbud lige fra gravide og bækkenproblematikker til nakke-skulderproblematikker bl.a. erhvervet efter hjernerystelse. Derudover behandler jeg en del sportsskader og genoptræning heraf.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Om Nanna Mia Brandrup

Jeg er som oftest glad, ernergisk og meget aktiv. Jeg drager meget omsorg om mennesker i min hverdag, både på mit arbejde og på hjemme fronten, hvor jeg har to drenge. Jeg spiller håndbold i kvalrækken i HIF 3 gange om ugen.

Jeg blev færdig uddannet på Københavns Fysioterapeuts uddannelse – Metropol i juni 2010. Da jeg var under uddannelse, arbejdede jeg 3 år på en fysioterapi klinik på Vesterbro, hvor jeg lagde trænings programmer og gav massage. Jeg har siden jeg blev uddannet arbejdet på Amagerbro Fysioterapi, hvor jeg gennem de sidste 10 år har arbejdet med mange forskellige patient typer og her igennem fået en masse erfarring, sammen med diverse kurser.

Som håndbold spiller, kommer man ud for lidt af hvert, og som 17 årig begyndte jeg at få gener i mit knæ. Jeg opsøgte klubbens fysioterapeut, der sagde til mig, at jeg nok skulle overveje at slutte min håndbold karriere, da mit knæ aldrig ville blive godt igen. Dette slog mig helt ud i 2 uger, hvor efter at jeg blev enig med mig selv om, at jeg ville fortsætte med at spille, indtil jeg skulle bæres af banen. Langsomt, gennem diverse øvelser, fik mit knæ det bedre, og i dag har jeg ikke nogle problemer med mit knæ og spiller stadig den dag i dag. Denne oplevelse gav mig blod på tanden til at blive behandler/Fysioterapeut. For jeg skulle gøre mit arbejde bedre end den ”dårlige” fysioterapeut, der var ved at ”ødelægge” en 17-årig piges liv.

I mit fag er jeg meget begejstret for at arbejde med gravide, sportsskader i UE og har efterhånden også mange nakke patienter. Generelt synes jeg det er spændende at blive udfordret, så jeg kan lære og erfare mere.

Uddannelse og arbejdserfaring

Juni 2010
Uddannet fra Professionsskolen, Metropol

2010 – : Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter

 • FFI kurser
  Intro, knæ, fod\ankel
  Tape
 • Førstehjælp – akutte skader
 • McKenzie
  Part A: Lumbal columna
  Correction Academy
  Lumbal columna
  Torakal columna
 • Mulligan Concept: Konceptet omfatter mobiliseringsteknikker for alle kroppens led.
  Intro
  Upper Quadrant
  Lower quadrant

Dansk og engelsk

Praktisk information om behandling hos Nanna Mia Brandrup

Sundhedsordning og tilskud
Nanna Mia Brandrup har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser
Se alle priser på behandlinger på klinikkens prisliste.

Kontakt
Du kan booke tid hos Nanna Mia Brandrup enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.