Morten Scharff Thomsen

MORTEN SCHARFF THOMSEN

Fysioterapeut, idrætslærer og personlig træner

Hos mig vil du opleve faglighed, tryghed, empati og en behagelig atmosfære; elementer der tilsammen vil bidrage til en succesfuld behandling hos mig.

Hvad kan Morten Scharff Thomsen hjælpe dig med

Min passion for fysioterapi, og at hjælpe mennesker tilbage til en aktiv og smertefri hverdag, er fokus i mit arbejde.

At hjælpe mine patienter med at opnå bedre livskvalitet eller komme tilbage til at dyrke sport efter en skade, er min drivkraft.

Jeg arbejder målrettet på at finde årsagen til dine symptomer, og om dit mål er at gennemføre et maraton, eller at kunne lege med dine børnebørn, er ikke så vigtigt; alle mål er lige vigtige. Jeg gør meget ud af at inddrage dig i behandlingsplanen, så vi sammen kan finde den mest optimale løsning på dit problem.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Hvordan arbejder Morten Scharff Thomsen

I starten af et behandlingsforløb er det først og fremmest vigtigt for mig at lytte og forstå problematikken fra din side.

Derefter foretager jeg en grundig undersøgelse for at finde ind til årsagen til problemet. På baggrund af det, tilrettelægger jeg et individuelt, struktureret behandlingsforløb, som kan indfri dine målsætninger.

Hvad er Morten Scharff Thomsen specialer

Jeg behandler alle slags problemstillinger og gener i kroppen. Jeg tager udgangspunkt i hele kroppen og årsagen til dine smerter, så derfor er jeg ofte i stand til at hjælpe dig, hvis du døjer med længerevarende eller kroniske smerter. Jeg supplerer min fysioterapeutiske behandling med shockwave-, ultralyd- og laserbehandling.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Om Morten Scharff Thomsen

Ud over fysioterapeut er jeg uddannet idrætslærer og personlig træner. Med denne baggrund har jeg bred erfaring i at formidle på en let forståelig måde. Jeg har i mange år trænet kampsport på højt plan. Derudover har jeg en meget bred erhvervserfaring, hvilket giver mig en god forståelse for de fysiske udfordringer, der kan opstå i de forskellige erhverv. Jeg opdaterer løbende min viden om fysioterapi via relevante kurser og videreuddannelse, således at jeg kan give dig den bedst mulige behandling.

Praktisk information om behandling hos Morten Scharff Thomsen

Sundhedsordning og tilskud
Morten Scharff Thomsen har overenskomst med den offentlige sygesikring. Læs eventuelt mere under tilskudsmuligheder, hvad det betyder for dig.

Du har også mulighed for få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, hvis du er aktivt medlem.

Priser
Se alle priser på behandlinger på klinikkens prisliste.

Kontakt
Du kan booke tid hos Morten Scharff Thomsenenten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.