Marie Roemer

Marie Roemer

MARIE ROEMER

Fysioterapeut og holdtræner

Jeg føler et særligt ansvar for at bidrage med større kropslig indsigt og tillid med dine mål og potentialer som omdrejningspunkt.

Hvad kan Marie Roemer hjælpe dig med

Mit mål med behandlingsforløbet er at give dig kompetencerne til at navigere rundt i de signaler din krop prøver at kommunikere til dig, så du både kan håndtere dem på kort og på lang sigt. Derfor forventer jeg også at du står parat med en nysgerrighed, er resultatorienteret og er klar til at være en aktiv del af forløbet.

Målet med mit arbejde vil altid være at facilitere bevægelse, med en antagelse om at kroppen ikke er skrøbelig. Jeg ved, at kroppen er adaptiv, nemlig at når den udsættes for stress og belastning, tilpasser den sig og bliver bedre til at modstå denne form for stress, der kan overføres specifikt til din hverdag og fremtid. Det afhænger alt sammen af at finde potentialerne i din krop og udvikle dem.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Hvordan arbejder Marie Roemer

Det første mål er at kortlægge den ubalance, der er til stede i din krop som helhed. Det vil foregå igennem en grundig og struktureret undersøgelse, hvor jeg betragter os begge to som eksperter. Jeg som fagperson, der bidrager med viden omkring anatomi, rekrutteringsmønstre og bevægeindskrænkninger, og dig der bidrager med kropserfaringer og sanseindtryk.

Hvis der er indikation for manuel behandling, arbejder vi på briks mhp. at arbejde målrettet med det ramte væv. Vurderes det at du er klar til hjemme- eller holdtræning vil behandlingen være mere aktiv i vores træningssal.

Hvad er Marie Roemers specialer

Jeg behandler alle slags lidelser, men har større erfaring med:

  • Parkinsons sygdom (BIG-træning og Parkinsonboksning)
  • Balancetræning
  • Ankel, kog hofte (menisk, ledbåndsskader, overbelastning og gigt)
  • Akutte skader i nakke og lænd (whiplash, nakke- og skulderspændinger)
  • Shockwavebehandlinger (radierende og fokuseret)

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Om Marie Roemer

Min interesse for fysioterapifaget opstod som en synergi imellem bevægeglæde, kommunikation og arbejdet med mennesker. Jeg er fascineret af kroppens fysiologiske og anatomiske plasticitet der med den rette og regelmæssige påvirkning, kan opnå eller genetablere et funktionsniveau.

Jeg har selv dyrket motionsboksning i 7 år og har via motionsformen været vidne til at kroppens bevægerepetoire må udfordres på både styrke, hurtighed, balance, koordinering og kropsbevidsthed førend den er kampklar til det liv der skal leves.

Uddannelse og arbejdserfaring

  • feb 2022 – mar 2022: Certificeret Parkinson Boksetræner, Uddannet af Dansk Bokse-Union og Parkinsonforeningen, Høje Taastrup

  • feb 2018 – jun 2021: Professionsbachelor i fysioterapi, Professionshøjskolen Absalon, Roskilde
  • jun 2021 – nu: Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter, København
  • dec 2021: Mulligan Upper Quadrant (A) ved Mulligan (DK), Lundtofte
  • maj 2022: Mulligan Lower Quadrant (B) ved Mulligan (DK), Lundtofte

Dansk, Engelsk

Praktisk information om behandling hos Marie Roemer

Sundhedsordning og tilskud
Marie Roemer har overenskomst med den offentlige sygesikring. Læs eventuelt mere under tilskudsmuligheder, hvad det betyder for dig.

Du har også mulighed for få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, hvis du er aktivt medlem.

Priser
Se alle priser på behandlinger på klinikkens prisliste.

Kontakt
Du kan booke tid hos Marie Roemer enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.