Maria Toronczyk

Maria Toronczyk Yoga på Amager

MARIA TORONCZYK

Eksamineret yogalærer

I min yogaundervisning er der især fokus på at være tilstede i nu’et, lade hovedet få en pause, komme hjem i kroppen, mærke kroppen og dens grænser.

Hvad kan Maria Toronczyk hjælpe dig med?

I min yogaundervisning er der først og fremmest fokus på at opnå mere velvære, ro og overskud – både fysisk og psykisk.

Jeg tror på, at vejen til et godt, langt og lykkeligt liv først og fremmest går gennem mere fysisk og psykisk velvære. Når vi lærer at lytte til kroppen og dens signaler, kan vi mærke, hvad vi har brug for og ikke har brug for – hvad der gør os godt og mindre godt.

Yoga er en vej til at sætte tempoet ned og begynde at lytte til kroppen, mærke hvordan vi har det og hvad vi har brug for.

Ved tilmelding skal hele forløbet betales via MobilePay til 85 39 28

Hvordan arbejder Maria Toronczyk?

I min undervisning er der plads til alle. Du skal ikke være på nogen bestemt måde eller se ud på en bestemt måde. Du skal bare være dig – lige præcis som du er.

Til yoga hos mig er der især fokus på at være tilstede i nu’et, lade hoved få en pause og mærke kroppen og dens grænser. Men der er også fokus på leg, glæde og uhøjtidelighed, så vi går fra yoga opløftet og lette.

På mine yogahold arbejder vi først og fremmest med at komme hjem til kroppen. Mange af os lever livet mest i vores hoveder. Videnssamfundet taler mest til vores intellekt og mindre til vores krop. Kroppen bliver for mange af os et instrument, et hylster eller en (be-)holder til vores kommandocentral, nemlig hjernen.

I min undervisning insisterer jeg på at give kroppen mere taletid og opmærksomhed ved at invitere mine deltagere til at mærke deres krop og det den fortæller dem. Jeg tilstræber også at balancere arbejdet mellem krop og sind i min yogaundervisning.

Min uddannelse gør mig i stand til at undervise alle og tilpasse yogaen til alle slags kroppe. Jeg guider dig præcist og sikkert gennem min undervisning, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal. Og jeg kan tilpasse alle yogastillinger, så alle kan være med.

Hvad er Maria Toronczyks specialer?

Udgangspunktet for al min undervisning er hatha yoga, som jeg har en lang og grundig uddannelse på 2 år inden for. Derudover undervise rjeg i:

  • Hatha Yoga, som er den ældste fysiske yogaform, hvor kombinerer styrke og smidighed, arbejder med åndedrættet og afspænding
  • Hatha Flow, som er en kombination at hatha yoga og flow yoga, hvorstillinger sammensættes i sekvenser i samspil med åndedrættet
  • Hensyntagende/blid yoga, som er en blid og nænsom yogaform for dig, der har brug for blid og skånsom yoga
  • Efterfødselsyoga, som er for dig der har født og ønsker at komme i form på en blid og nænsom måde

Ved tilmelding skal hele forløbet betales via MobilePay til 85 39 28

Om Maria Toronczyk:

Jeg er eksamineret yogalærer med en 2-årig (850 timer) hatha yogauddannelse fra Dansk Yoga. Derudover tager jeg løbende workshops og kurser, som udvikler mig som yogalærer. Jeg lever for at undervise i yoga og elsker at dele min passion for yoga med mine deltagere.

Jeg har derudover en kandidatuddannelse i pædagogik og sociologi og har i mange år arbejdet med projektledelse, kommunikation og marketing. Jeg supplerer stadig mit yogaliv med lidt konsulentarbejde med hjemmesider og marketing. Men mit hjerte banker for yoga.

Jeg er gift med Christian, og sammen har vi tre dejlige børn.

Jeg er født og opvokset her på Amager. Og som den sande Amagerkaner jeg er, ja så er jeg her altså stadig og driver nu også min lille yoga-oase her på solskinsøen.

Uddannelse og arbejdserfaring

2021
Yogalærer, Dansk Yoga 2-årig uddannelse

2021
Yogafilosofi kursus, AremArk kursus

2007
Cand. mag. Pædagogik og sociologi

2020
Yogalærer og ejer Yoga-Amager

2020
Konsulent og ejer Not My Business

2008-2018
Projektledelse, kommunikation, marketing i diverse ansættelser

2008-2018
Kurser indenfor:

  • Proceskonsultation
  • Netværksfacilitering
  • Coaching
  • Digital marketing
  • Projektledelse

Dansk og engelsk

Praktisk information om behandling hos Maria Toronczyk

Sundhedsordning og tilskud
Maria Toronczyk har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Læs eventuelt mere under tilskudsmuligheder, hvad det betyder for dig.

Priser
Se alle priser på Yoga på klinikkens prisliste.

Kontakt
Du kan booke tid hos Maria Toronczyk via e-mail info@yoga-amager.dk eller læse mere om Yoga Amager her.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.