Dorthe G. Kaasgaard

Profilside Dorte G. Kaasgaard

DORTHE G. KAASGAARD

Klinisk diætist

Jeg hjælper dig med at blive den sundeste udgave af dig selv.

Hvad kan Dorthe G. Kaasgaard hjælpe dig med?

Er du træt af at være på evig slankekur? Har du svært ved at tage på? Eller har du en kronisk sygdom og brug for kostvejledning? Så kan jeg som professionel klinisk diætist hjælpe dig til at ændre livsstil og få sunde vaner. I min vejledning tager jeg udgangspunkt i din nuværende livsstil eller dit sygdomsbillede. Jeg kigger på dine vaner, ressourcer, behov og de præferencer, du kommer med. Jeg tager altid hensyn til lige netop din situation, så du opnår en større trivsel i dagligdagen.

Det er en udfordring at ændre vaner. Det er ikke umuligt. Jeg støtter og vejleder dig på din rejse, så dine nye vaner bliver varige. Du får mere energi i hverdagen ved at ændre på små ting, som på længere sigt giver dig holdbare resultater, uden at du skal gå for meget på kompromis med din livskvalitet og ændre radikalt på alle dine vaner.

Hvordan arbejder Dorthe G. Kaasgaard?

Når jeg vejleder, er det min grundholdning, at alt er tilladt. Det handler om mængder og om at træffe velovervejede til- og fravalg i din dagligdag. Selvfølgelig stadig med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens og patientforeningernes anbefalinger og med plads til dig og dine smagspræferencer, madkundskaber og indkøbsvaner.

En livsstilsændring kan være en lang proces. For at vi sammen kan opnå det bedste resultat for dig, er det vigtigt, at du er motiveret og indstillet på at arbejde med dig selv. Du skal være klar til at møde modstand undervejs, for din hjerne er ikke super begejstret for at ændre på alle de dejlige (usunde) vaner, du har – den skal overbevises. Hvis din motivation og begejstring svigter undervejs, er jeg klar til at støtte og hjælpe dig.

Jeg vejleder, inspirerer og støtter vidt forskellige mål og udfordringer.

Ønsker eller oplever du noget af nedenstående, kan jeg hjælpe dig:

  • er overvægtig og ønsker et varigt vægttab
  • har for lavt stofskifte
  • har PCOS (polycystisk ovarie syndrom) og ønsker at blive gravid
  • har problemer med impotens
  • er undervægtig
  • har svært ved at genvinde kræfter og energi efter operation eller sygdom
  • har en kronisk sygdom og brug for særlige kostplaner og støtte

Hvad er Dorthe G. Kaasgaards specialer?

Jeg rådgiver både ved overvægt og undervægt. Jeg har forløb til dig, der har Type 2 diabetes, hjerte-kar-sygdomme eller KOL. Jeg hjælper dig, hvis du har svært ved at fastholde din muskelmasse. Jeg har også særlige forløb for gigtpatienter (leddegigt, slidgigt, Mb Sjøgrens syndrom eller urinsyregigt). Jeg tilbyder også forløb til dig, der er gravid, og som vil undgå unødig vægtstigning før og efter en fødsel. Og til dig, der har en sygdom, der gør, at du skal i fertilitetsbehandling og får at vide, at du skal tabe dig, inden du kan få behandling i forhold til barnløshed.

Om Dorthe G. Kaasgaard

Jeg har mere end 10 års erfaring som klinisk diætist. Jeg brænder for at hjælpe dig med at blive den sundeste udgave af dig selv uden ”hokus pokus”. Det skal være til at gå til at ændre vaner – faktisk skal det være så enkelt, at du næsten ikke opdager det. Det er min erfaring, at netop det giver de mest optimale betingelser for, at du opnår dit mål og fastholder dine nye sunde vane.

Jeg har selv været på en rejse væk fra svær overvægt til i dag at være den sundeste udgave af mig selv. Mine personlige erfaringer bruger jeg, når jeg vejleder og støtter dig.

Uddannelse og arbejdserfaring

2020
1 årig uddannelse i kognitiv terapi hos Wattar Gruppen, Kognitiv Psykologcenter

2008
Klinisk diætist fra Suhrs Seminarium

2016 – : Klinisk diætist, Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter

2016 – : Klinisk diætist, Frederiksberg Sundhedscenter

2009 – 2016: Klinisk diætist, Forebyggelsescenter Vesterbro/Kgs. Enghave

2008 – 2009: Afdelingsdiætist, Endokrininologisk Afd., Hvidovre Hospital

2015: ”ACT” Acceptance and Commitment Therapy, introduktionsdag, underviser: Rikke Kjeldgaard Aut. Psykolog, ACT Trainer.

2013: ”Den udfordrende samtale”, kommunikationstræning og bevidstgørelse af adfærdsstrategier, ansvar og handlekraft som kernen i arbejdet med mennesker, underviser: Imp. Ved Inge Møll Pedersen

2011: ”Den Motiverende Samtale”, 2 dages kursus, underviser: Gregers Rosdahl Medlem af MINT, Implement Consulting Group P/S

2008: Diverse kurser i relation til kroniske livsstilssygdomme (KOL, Hjerte/kar og Type 2 diabetes), svær overvægt. Herunder gruppebaseret undervisning og individuel kostvejledning.

Dansk og engelsk. Forstår svensk og norsk.

Praktisk information om behandling hos Dorthe G. Kaasgaard

Sundhedsordning og tilskud
Dorthe G. Kaasgaard har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring.

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Har du BMI over 30 og har du en privat sundhedsforsikring, har du mulighed for at få tilskud til dine behandlinger. Bevillingerne og betingelserne er forskellige fra selskab til selskab. Derfor anbefaler vi, at du allerførst kontakter dit forsikringsselskab, for at høre om du har dækning.

Priser
Se alle priser på behandlinger på klinikkens prisliste.

Kontakt
Du kan booke tid hos Dorthe G. Kaasgaard enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Cart is empty Din kurv er tom.