Cecilie Öhman Roelsgaard

Profilside Cecilie Öhman Roelsgaard Fysioterapeut

CECILIE ÖHMAN ROELSGAARD

Fysioterapeut og holdtræner

Et afsluttet forløb hos mig er startskuddet til et liv videre med øget kropslig indsigt og en opmærksomhed på din krop og sundhed.

Hvad kan Cecilie Öhman Roelsgaard hjælpe dig med?

Når du kommer til behandling hos mig, finder jeg frem til årsagen til dine ubalancer i kroppen. Via en omhyggelig og struktureret undersøgelse kortlægger jeg din krop og dens spændings- og holdningsmønstre samt eventuelle bevægeindskrænkninger. Hvis undersøgelsen indicerer manuel behandling, foregår det i behandlingsrummet, hvor jeg arbejder effektivt og præcist med det berørte væv. Er du derimod allerede klar til hjemmeøvelser eller træning, foregår det i vores træningssal. Det kan også være, du er kandidat til et af klinikkens mange træningshold. Målet er, at du over tid bevæger dig smertefrit og bevarer dit funktionsniveau – vejen er via vedligeholdende bevægelse og træning.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Hvordan arbejder Cecilie Öhman Roelsgaard?

Jeg lægger vægt på, at du er en stor del af egen behandling. Jeg ved, at det er vigtigt at opnå varig bedring, og at det sker gennem træning/øvelsesvejledning samt livsstilsvejledning. Det vil afspejle sig i dit forløb hos mig. Du skal altså tage ansvar for egen krop.

Jeg ved, at bevægelse er vigtig – og at du er skabt til bevægelse. Din krop bliver ikke bare stærkere, når du bevæger den, du holder den samtidig sund og rask. Får du skader, er det netop bevægelse, som heler. Og jo bedre form du er i, jo hurtigere heler du. Aldersforskning viser, at vi livet igennem har brug for at stresse vores krop med træning og fysiske udfordringer for at opretholde en biologisk balance mellem opbygning og nedbrydning af kroppens celler.

Hvad er Cecilie Öhman Roelsgaards specialer?

Med min baggrund i idrætsuddannelsen i kombination med fysioterapien er jeg gennem årene blevet mere specialiseret indenfor sportsskader og genoptræning. 95 % af mine behandlinger indeholder en træningsdimension, som du selv har ansvaret for at udføre med min professionelle supervision bagved.

Jeg er ferm til at udarbejde en arbejdskravsanalyse (det hedder det inden for idrættens verden), hvori jeg gennem grundig undersøgelse kigger på dig, og hvad du har brug for at kunne præstere med din krop – om det er til dig, der har almindelige daglige gøremål, eller til dig, der har brug for at være stærk arbejdsmæssigt, eller dig, der vil præstere sportsmæssigt, er underordnet. Jeg behandler alt lige fra motionister til professionelle idrætsudøvere.

Jeg har også arbejdet meget med gravide og med problemer relateret til graviditet og efterfødsel. Her vil jeg kunne behandle og vejlede dig, fordi jeg har oparbejdet en bred viden gennem arbejdet.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Om Cecilie Öhman Roelsgaard?

Jeg har en stor interesse inden for sport og træning, både privat og professionelt. Det var bl.a. min interesse for behandlingen af sportsfolk både mht. sportsskader, genoptræning samt fysisk træning, som fik mig engageret som fysioterapeut og fysisk træner for Ajax håndbold og forskellige dameliga-hold.

Jeg er desuden friluftsmenneske. Jeg står på langrendsski som en nordmand, og har tilbragt et år af mine tidligere idrætsstudier med at udøve og undervise i diverse former for friluftsliv: kano, kajak, vandring, ski (langrend), båd og klatring.

Jeg er et stort familiemenneske og elsker at være aktiv sammen med dem. Jeg er stor fan af at rejse og opdage verden. Jeg har udover Danmark boet i Grønland, Norge og Mexico, og har min ”anden familie” i Mexico som jeg jævnligt besøger. Jeg taler derfor også flere forskellige sprog.

Jeg har 6 års erfaring som fysioterapeut på privatklinik. Derudover har jeg været med til at starte egen klinik op og derigennem lært mere om mig selv som fagperson samt fået indblik i andre dimensioner af fysioterapien og markedsføringen heraf.

Grunden til at jeg blev behandler, bunder i min fascination af kroppen som en maskine, der er skabt til at bevæge sig. Jeg brænder derfor for det fysiologiske- og anatomiske detektivarbejde, som fysioterapien rummer. Derudover er jeg enormt dygtig til at møde det enkelte individ og spore mig ind på den bedste behandling ud fra den enkeltes præmisser.

Uddannelse og arbejdserfaring

2014
Uddannet fysioterapeut på Professionshøjskolen Metropol, København

2010
Bachelor Scient. Idræt, Institut for Idræt, Københavns Universitet

2017 – 2018: Fysioterapeut og fysisk træner Ajax Kbh dameliga håndboldhold

2017 – 2018: Medejer af KEEP MOVING FYSIO

2016: Knæskadeforebyggende træning og workshop for unge fodboldspillere Amager

2013 – 2014: Fysioterapeut/instruktør graviditetstræning (Bispebjerg Hospital tilbud til ansatte) samt fødselsforberedelseshold (planlagt og afholdt med jordemoderstuderende)

  • Mulligan Concept: Intro + Upper Quadrant: Konceptet omfatter mobiliseringsteknikker for alle kroppens led
  • Mulligan Concept ”lower quadrant”
  • Manipulation (correction academy Si-Fod)
  • Shockwave – radierende + fokuseret
  • Kinesiotape K1+K2: Tapen anvendes til at stabilisere overbelastede muskler, sener og led, og hjælper kroppen med at restituere hurtigere
  • Fysiocore kursus: en kombineret høj-intensiv diagnosespecifik træningsform, der forener hård funktionel styrketræning og træning af core-muskulatur med proprioceptiv træning. Velegnet til fysioterapeutiske interventioner med mangfoldige muligheder for pro- og regrediering
  • McKenzie (MDT), Part A: Undersøgelse, test, håndtering og behandling af lumbale rygproblemer

Dansk, engelsk, spansk og svensk

Praktisk information om behandling hos Cecilie Öhman Roelsgaard

Sundhedsordning og tilskud
Cecilie Öhman Roelsgaard har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser
Se alle priser på behandlinger på klinikkens prisliste.

Kontakt
Du kan booke tid hos Cecilie Öhman Roelsgaard enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.