Brian Krogh Wang

Amagerbro team profiler Brian Krogh Wang

BRIAN KROGH WANG

Klinisk ekspert og exam. Idrætsfysioterapeut

Som klinisk ekspert med over 20 års erfaring, kan jeg også hjælpe dig. Jeg behandler også patienter uden henvisning, så du kan booke en tid i dag. Lad os opnå varig bedring sammen.   

Hvad kan Brian Krogh Wang hjælpe dig med

Mine interesser indenfor fysioterapien er at kombinere evidensbaseret teoretisk viden med praktisk erfaring. At finde den bedste løsning for patienten, på dit niveau. Mindske smerter og optimere dit (genoptrænings)forløb mest effektivt/best practise. I skadesbehandlingen lægges fokus på at behandle helhedsorienteret og få alle årsager med. Jeg har en bred erfaring med atleter på alle niveauer – også “kontor-atleter”. Om problemet er opstået pludselig eller kommet over tid, så finder vi sammenhængen. Ligegyldig alder og udgangspunkt.

Jeg er en person, som kærer for mine patienter. Det betyder, at når vi ses 1. gang så får du mit visitkort, og besked om at skrive til mig med alle spørgsmål og især hvis du har ondt. Jeg ser mig som din makker og er taknemmelig for den tillid du har vist mig.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Hvordan arbejder Brian Krogh Wang

Vores 1. møde starter med din beskrivelse af situationen – hvor jeg lytter aktivt. Så kommer typisk en aktiv del med enkelte tests. En manuel del hvor jeg undersøger hvad dit problemområde kan klare. Alle disse dele er for at få et overblik over din situation. Om din situation fremstår enkel eller kompleks, så har jeg set det meste og vil støtte dig gennem dialog, fysisk behandling og vejledning i hvad du skal gøre indtil vi ses igen.

Samtidig har vi også træningsfaciliteter som kan supplere din videre udvikling til at opnå varig bedring.

Hvad er Brian Krogh Wangs specialer

Min base stammer fra idrætsfysioterapien, hvor den brede indsigt giver mig en helheds viden. Som tillæg til dine behandlinger kan jeg tilbyde Shockwave, PowerLaser, Kinesiotape/Sportstape og Akupunktur. Jeg har mere end 18 års erfaring med holdtræning, og elsker det.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Om Brian Krogh Wang

Jeg er på vej mod de 50 år, men stærkere end nogensinde. Jeg ser træning som den leg jeg aldrig stopper med – min bedste pensionsopsparing. Jeg brænder for at være klinikfys, med den høje faglighed og personlige kontakt. Tak fordi du har læst hertil, jeg håber at vi ses.

Uddannelse og arbejdserfaring

2002 Fysioterapeut fra København som prof. bachelor 

2000-2002 Østerbro IF, Prespa

2001-2007 Brøndby IF

2003-2003 Børnehuset Troldemosen

2003-2006 Herlev Amtssygehus, Apopleksi

2006-2010 Gildhøj Fysioterapi

2010-2018 Cortsen Fysioterapi

2018-2022 Fysiq, Nørreport

2021- Clinical Edge

2018-2019 Dynamisk Stabilitet

2017 Z-Health, Elite Performance

2015 Be Activated Level 1-2

2014 Kinesiotape

2013 Akupunktur, Triggerpunkt

2009 McKenzie del A

2006 Correction, Idrætsskader for ben

2003-2005 Idrætsfysioterapi, exam. del A

Dansk og engelsk

Praktisk information om behandling hos Brian Krogh Wang

Sundhedsordning og tilskud
Brian Krogh Wang har overenskomst med den offentlige sygesikring. Læs eventuelt mere under tilskudsmuligheder, hvad det betyder for dig. 

Du har også mulighed for få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, hvis du er aktivt medlem.

Priser
Se alle priser på behandlinger på klinikkens prisliste.

Kontakt
Du kan booke tid hos Brian Krogh Wang enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.