Allan Madsen

Profilside Allan Madsen Fysioterapeut

ALLAN MADSEN

Fysioterapeut og specialtræner for dig med Parkinson

I mit behandlingsrum vil du opleve faglighed, tryghed og en god atmosfære – alt sammen noget, der er med til at give dig plads.

Hvad kan Allan Madsen hjælpe dig med?

Jeg arbejder altid med at finde den logiske forklaring på dine smerter og problematikker. For mig er det ikke vigtigt, om dit mål er en ironman eller at kunne ordne dit vasketøj. Begge kan være lige vigtige, og jeg har øje for, at alle er forskellige. Jeg gør meget ud af at forstå din hverdag, så vi kan sætte et fælles mål for din behandling og behandlingsplan.

Hos mig får du effektive behandlingsmetoder, der sikrer dig hurtig bedring. Jeg lægger stor vægt på at forklare dig, hvad jeg vurderer, der er galt, og hvorfor jeg anbefaler de behandlingsmetoder eller øvelser, jeg gør. Jeg er af den overbevisning, at hvis du forstår, hvad udfordringen er, vil der være langt større sandsynlighed for, at du udfører de hjemmeøvelser, jeg mener kan hjælpe dig.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Hvordan arbejder Allan Madsen?

Som fysioterapeut anser jeg fysisk aktivitet, øvelser og træning som den bedste medicin mod mange sygdomme og skader. Når du går til behandling hos mig, er det vigtigt, at du selv er parat til at yde den indsats, der skal til for at komme dine problematikker og smerter til livs. Således at du kommer så hurtigt tilbage på sporet som muligt.

Jeg er opmærksom på, at det kan være svært at nå at træne i en travl hverdag, og derfor forsøger jeg altid at optimere planlægningen af dine hjemmeøvelser, så de passer til din hverdag.

Hvad er Allan Madsens specialer?

Jeg har, siden jeg blev færdiguddannet, primært haft fokus på lænd-, ryg- og nakke-problematikker. Endvidere har jeg stor interesse for og viden om løb og kampsport samt skader relateret til disse. Jeg behandler ofte skulderproblematikker og har haft gode resultater med mine behandlingsmetoder og forløb. Er du nysgerrig efter at læse mere om LSVT BIG Parkinsons træning, se under LSVT BIG her på hjemmesiden. Er du nysgerrig på shockwave-behandlinger, kan du læse mere under radierende shockwave eller fokuseret shockwave.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Om Allan Madsen

Jeg blev færdig som fysioterapeut i 2018. Inden da arbejdede jeg i rigtig mange år på kontor. Jeg har selv været igennem et længere fysioterapeutisk forløb grundet diverse sports- og ”kontorskader”. Derfor ved jeg også, hvad det vil sige at stå på den anden side med en travl hverdag og en krop, der ikke vil, som du vil.

Uddannelse

2018
Fysioterapeut ved Københavns Professionshøjskole

2019: LSVT BIG certificeret behandler

2019: Akupunktur v. Physio Advanced

2018: Correction Academy – manipulation af nakken

McKenzie – behandling af lænd, ryg og nakke (A+B)

Dansk, engelsk og tysk

Praktisk information om behandling hos Allan Madsen

Sundhedsordning og tilskud
Allan Madsen har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser
Se alle priser på behandlinger på klinikkens prisliste.

Kontakt
Du kan booke tid hos Allan Madsen enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.