Pias zoneterapi

collage zoneterapi og Pia

Et behandlingsforløb i stilhed og trygge hænder

Pias zoneterapi er blid, behagelig og yderst effektiv. Hun får dig til at slappe fuldstændig af. Du kan mærke, at hun tager godt fat de rette steder og på de rigtige punkter. Under en behandling arbejder hendes hænder effektivt med de forskellige trykkombinationer og massage på dine fødder. Hun arbejder med en fod af gangen.

Selve behandlingen foregår i stilhed. Så får du mulighed for bare at være i nuet og mærke din krops reaktioner under behandlingen. Meget ofte bliver stilheden en behagelig form for mindfullness, og zoneterapien får en dybere og hurtigere virkning.

Ved den første samtale/ konsultation bestemmer I sammen fokus for behandlingen, ligesom du får oprettet en journal og lagt en behandlingsstrategi for hele dit forløb. Det er meget forskelligt hvor mange behandlinger hver person har brug for. Zoneterapi kan med fordel også bruges forebyggende.

Pias zoneterapi 

Zoneterapi har en gavnlig effekt for folk i alle aldre, både børn og voksne, og Pia Bjørn Stolarczyk behandler alle de udfordringer og lidelser, som er beskrevet på siden om zoneterapi.

Derudover kan Pia noget helt særligt for babyer og personer med angst eller psykiske udfordringer.

Særlig rummelighed for stress, angst og psykiske udfordringer

Pia har en unik evne til at berøre mennesker med stress, angst og psykiske udfordringer (fx bipolar, skizofreni og personlighedsforstyrrelser). Hun kan rumme dine udfordringer, forstå dine grænser og hun har tålmodighed til at hjælpe dig ud over din comfortzone i små skridt, så du når mod recovery; Hvor du kommer videre i livet og genfinder en ny mening sammen med dine udfordringer.

Zoneterapi for baby: Fjern spændinger og smerter

Baby kan behandles blidt med zoneterapi, som kan afhjælpe bl.a. uro, fordøjelsesproblemer og søvnproblemer. Gennem zoneterapi kan også afklares eventuelle spændinger i bevægeapparatet, der kan skyldes fødslen. Zoneterapi stimulerer fordøjelsen, nervesystemet og immunforsvaret, og derved styrkes kropsbevidstheden. Zoneterapi kan lindre smerter og støtte harmoni og balance i kroppen.

Om Pia Bjørn Stolarczyk

Som autoriseret zoneterapeut siden 1996 har Pia Bjørn Stolarczyk en både dyb og bred erfaring med vidt forskellige klientgrupper såvel som et højt fagligt niveau i alle hendes behandlinger. Hun brænder for sine behandlinger og for at skabe sammenhæng mellem krop, sind og følelser hos sine klienter. 

Priser og RAB

Alle zoneterapibehandlinger hos Pia varer omkring 50 min. og koster kr. 500,- 

Pia er Registreret Alternativ Behandler (RAB). Det er en beskyttet titel og en frivillig ordning under Sundhedsstyrelsen, som viser, at behandleren lever op til en række krav vedrørende uddannelse, etik og klinisk praksis, ligesom alle klienter får mulighed for at opnå tilskud til behandlingen via Sygeforsikring ”danmark”.

Som medlem af Sygeforsikring "danmark" får du kr. 115,- i tilskud ved den første konsultation og 75,- ved efterfølgende normalbehandlinger. Dog i alt max. kr. 715,- årligt.

Bestil en tid

Bestil en tid til zoneterapi via vores reception på telefon 70 666 988 eller book online her.

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral