• Med et medlemskab kan du frit træne indenfor klinikkens åbningstider. Alle nystartede får tilrettelagt et træningsprogram.

  • Fysiurgisk massage er en populær behandlingsform, hvor vi har fokus på, at vores velvære hænger sammen med forebyggelse af smerter og skader.

  • Vi sammensætter din træning ud fra dine mål, ønsker og behov. Der er fokus på at give kroppen fysisk styrke og overskud til alle hverdagssituationer – fra ”indkøb til elitegymnastik”.

  • Vi tilbyder en bred vifte af hold fra afspænding, yoga, fokushold, basistræning til funktionelstyrke og kondition.

  • Vi tilbyder grundig og effektiv fysioterapeutisk behandling med kort ventetid. Vores moderne lokaler ligger centralt placeret på Amager.

  • Vi tilbyder grundig og effektiv fysioterapeutisk behandling med kort ventetid. Vores moderne lokaler ligger centralt placeret på Amager.

prev next

behandling amager

Balancetræning - StickDo

collageStickdo korrekt

Få en bedre balance med StickDo træning

Du får mere energi i hverdagen og undgår overbelastningsskader. Med StickDo styrker og smidiggør du din krop med simple øvelser, som du let kan overføre til dine daglige gøremål uanset om du går, løber, cykler eller træner. Derved bevarer du kroppens naturlige balancepunkter og forebygger skader. Metoden er udviklet for at gøre træning nemt og tilgængeligt for alle.

Hver fredag kl. 12-13. 

Om instruktøren

Du vil blive undervist af Marcus Goodarzi, som er manden bag StickDo. Han er fysioterapeut, tidligere landstræner i karate og specialist i balancetræning.

Pris

En træningstime koster kr. 193,- 

Et individult træningsprogram, som du kan kan bruge hjemme, er inkluderet i prisen. 

Tilmelding

Der er løbende tilmelding til holdet, så du er altid velkommen til at melde dig til. Dog har holdet et max grænse på 10 deltagere og du sikrer dig en plads via først-til-mølle princippet.

I receptionen på telefon 70 666 987 eller via email til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle kan deltage uanset alder, men du skal kunne gå uden hjælpemidler

 

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral