Eksperter i fysioterapi og sundhed

Hos Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter er vi eksperter i fysioterapi og sundhed. Vi har samlet en bred vifte af behandlings-, sundheds- og træningstilbud i huset for at kunne give dig en helhedsorienteret og professionel behandling. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vores mål er, at du oplever at blive mødt af mennesker, der vil dig det bedste, og som tager dig alvorligt. Hos os er vi alle dedikerede, går op i vores fagområder og i at hjælpe netop dig. Det er det, der gør alle hos Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter til eksperter i fysioterapi og sundhed.

Eksperter i fysioterapi og sundhed

Vores behandlere søger hele tiden viden om hver deres fagområde inden for behandling, sundhed og træning. Vi sparrer med hinanden og deltager i kurser og efteruddannelse. Alt dette gør vi, fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi interesserer os for dig og din problematik. Vi arbejder målrettet på, at du når dine mål, som vi sammen tilrettelægger for dit individuelle behandlings- eller træningsforløb.

Bred vifte af behandlingstilbud

Alle vores behandlere er bevidste om sammenhængen mellem krop og psyke. Derfor har vi også en bred vifte af behandlingstilbud. Vi mener det seriøst, når vi siger, at vi vil hjælpe dig.

Har du eksempelvis ondt i nakke, ryg eller lænd, finder du vores klassiske fysioterapeutiske tilbud under fysioterapi. Er du på udkig efter en mere specifik eller helhedsorienteret behandling, skal du kigge under et af vores mange øvrige specialer. Her favner vi bredt lige fra akupunktur og medicinsk laserterapi til kostvejledning. Fra kraniosakral terapi til løbestilsanalyse samt massage. Og fra indlægssåler til zoneterapi.

Herudover tilbyder klinikken som den eneste i Danmark Open Focus. Det er en amerikansk behandlingsmetode, der hjælper dig til bedre præstationer eller til at håndtere stress eller kroniske smerter. Herudover tilbyder vi shockwave både radierende shockwave og fokuseret shockwave. Og sidst men ikke mindst har vi rigtig mange træningsholdsamt et træningscenter, hvor du kan blive medlem.

Velkommen til Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter. Vi gør en dyd ud af at være eksperter i fysioterapi og sundhed.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.