- Du kommer ned i gear og din krop restituerer

Har du tankemylder? Lider du af søvnløshed? Oplever du hjertebanken? Har du uro i kroppen? Med Stress Release lærer du at tømme tankerne og være til stede i nuet.

Velkommen til Stress Release på Amager! Vores dygtige behandlere nulstiller din krops alarmberedskab og fokuserer på at komme stressen til livs. Vi hjælper både dig, der har koncentrationsproblemer, og dig, der har svært ved at være i nuet. Vi hjælper også dig, der er stresset, eller som søger ro i både krop og sjæl. Kort sagt – vi hjælper alle, der ønsker at være tilstede i livet.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Dine 5 unikke fordele ved Stress Release:

 • Du lærer at tømme tankerne og være mere tilstede.
 • Du bliver bevidst om det, der stresser dig, og får teknikker til at komme videre.
 • Din krop begynder at vedligeholde sig selv igen: Muskler, hormoner, fordøjelse og ikke mindst din søvn kommer i balance.
 • Behandlingen virker også for dig, der har angst eller depression.
 • Du kan mærke forandringen allerede efter én behandling.

Hvad er Stress Release?

I perioder med stress nedprioriterer din krop alt, hvad der har med vedligeholdelse og balance at gøre. Derfor kan længerevarende stress give voldsomme ubalancer i både muskler, fordøjelse, kredsløb og hormonsystem.

Stress Release giver din krop mulighed for at restituere. I behandlingen bruges blide, dybdegående teknikker fra både Kranio-Sakral Terapien og afspændingen, ligesom du får forskellige teknikker med hjem. Formålet er at få dig helt ned i gear og gøre dig bevidst om, hvad der stresser dig. Så kan du finde mere hensigtsmæssige måder at håndtere dine udfordringer på, ligesom du vil opnå en tilstand af dyb afspænding, der standser tankestrømmen og nedsætter stressniveauet i din krop.

Hvilke lidelser og problemer hjælper Stress Release mod?

Behandlingen har særlig effekt, hvis du:

 • Lider af stress
 • Døjer med tankemylder
 • Lider af angst eller depression
 • Har brug for at slippe hverdagens bekymringer for en kort stund, hvor du bare giver dig selv tid til at slappe af i din krop og sjæl

Hvad kan Stress Release gøre for dig?

Stress Release virker allerede efter et par behandlinger. Din krop begynder at genkalde sig ro og balance. Din søvn bliver bedre, din hukommelse skarpere og din glæde over livet større. Når du har stress, er din krop i allerhøjeste alarmberedskab – både fysisk og mentalt. Med denne behandlingsform kommer din krop helt ned i gear. Du får din ro og balance igen.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Praktisk information om Stress Release:

Sundhedsordning og tilskud

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser

Se alle priser på Stress Release på klinikkens prisliste.

Kontakt

Du kan booke tid til Stress Release enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Mød din behandler

Supplerende behandlinger

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.