- Smertelindring, som virker for 8 ud af 10

Har du smerter i ryg eller skulderled? Har du en irriteret hælpude eller smerter efter fysisk aktivitet? Er du blevet opereret? Har du slidgigt? Shockwave er en effektiv behandling af dybereliggende skader, der kickstarter din krops naturlige helingsproces. Helt uden bivirkninger!

Velkommen til shockwave-behandlinger på Amager! Vores specialiserede behandlere hjælper dig, der har fået muskulære skader, som ligger i overfladen af dit væv. Vi hjælper også dig, der har dybereliggende smerter i senetilhæftninger og -led. Kort sagt – vi hjælper alle, der ønsker optimal kropsfunktion uden brug af hverken medicin eller kirurgi.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Dine 5 unikke fordele ved vores shockwave-behandlinger:

 • Effektiv heling af dybe skader.
 • Positiv effekt efter kun få behandlinger.
 • Ingen bivirkninger.
 • Et godt alternativ til både medicin og operation.
 • Altid kompetent rådgivning hos kvalificeret behandler.

Hvad er shockwave?

Shockwave er en behandlingsform, der benytter sig af højenergi-lydbølger. Lydbølgerne bevæger sig gennem din hud og ind i dit væv, hvor de fremskynder kroppens naturlige helingsproces ved at stimulere dannelsen af nye blodkar, øge blodcirkulationen og få fibroblastercellerne til at danne nyt bindevæv.

Shockwave kan mærkes, men er ufarlig og har ingen bivirkninger. Selve behandlingen foregår ved at en gelé bliver påført et belastet område på din krop. Herefter sendes trykbølgerne mod området via et applikationshoved, som bevæges cirkulært henover området. Geléen gør, at lydbølgerne introduceres i det skadede væv og starter din naturlige helingsproces. Shockwave har en videnskabelig dokumenteret effekt og kan være et godt alternativ til både medicin og operation.

På Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter tilbyder vi to former for shockwave-behandling; radierende og fokuserede. Impulsen og energiintensiteten ved de lydbølger, som henholdsvis radierende trykbølger (RSTW) og fokuserede lydbølger (ESWT) afgiver, er meget forskellige. De er dog to meget virkningsfulde behandlingsformer, som samtidig supplerer hinanden godt.

Radierende shockwave kaldes også trykbølgeterapi (eller RSTW). Der er tale om lydbølger, der overfører energi til de beskadigede celler, reparerer og genstarter kroppens naturlige helingsprocesser. Disse bølger har en lang impuls, hvor den primære energi afsættes i overfladen og op til 5 cm ind i kroppen. Derfor kan de effektivt behandle brede muskulære skader på hele kroppen, såsom tennis- eller golfalbuer, skuldersmerter, løberknæ, akillesseneproblematikker, hælspore og andre og kroniske overbelastningsskader.

Fokuserende shockwave kaldes også ESWT-chokbølgeterapi. Det er lydbølger af energi, som heler de beskadigede celler. Energien fra fokuserede shockwaves er op til 100 gange højere end de radierende shockwaves. Lydbølgerne når helt op til 12 cm ind i kroppen og vævet, hvilket betyder, at vi kan behandle meget dybtliggende lidelser, såsom smerter i balder, hofter, skuldre og ryg. Endvidere behandles diagnoser som slidgigt og kalkdannelser i sener alene med fokuserende shockwaves.

Hvilke lidelser og problemer hjælper behandling med shockwave mod?

På vores klinik hjælper vi bl.a. dig, der døjer med:

 • Sub-akutte og kroniske overbelastningsskader
 • Tennis- eller golfalbuer
 • Springer- eller løberknæ
 • Skinnebensbetændelse
 • Akillesseneproblematikker
 • Irriterede hælpuder og hælspore
 • Skulder- og rygsmerter
 • Mortons Neurom
 • Osgood Schlatter/ Sinding-Larsen Syndrom

Disse diagnoser behandles alene med fokuserede shockwaves:

 • Slidgigt
 • Kalkdannelser i sener
 • Smerter i væv, der ligger dybere end 5 cm

Hvad kan shockwave gøre for dig?

Shockwave lindrer dine smerter og kickstarter din krops naturlige helingsproces. De fleste føler sig ofte lindret allerede efter én behandling. Du skal dog forvente, at du kan mærke vævet tydeligere et par dage efter. Vi anbefaler typisk 3-6 behandlinger med ca. en uges interval, men du kan have brug for både flere eller færre behandlinger. Vores specialiserede behandlere lokaliserer og undersøger det beskadigede område, hvorefter I sammen gennemgår diagnosen, inden selve behandlingen starter.

Er du i tvivl om, hvilken form for shockwave, du skal vælge, kan du altid spørge din behandler. Start evt. med radierende shockwave, og hvis disse ikke giver den ønskede effekt, kan fokuserede shockwave være en mulighed.

Vigtigt! Vær opmærksom på, at shockwaves ikke anbefales til gravide, kræftramte, personer i behandling for blodpropper eller til personer som bruger pacemaker.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Praktisk information om shockwave-behandlinger:

Sundhedsordning og tilskud

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser

Se alle priser på shockwave-behandlinger på klinikkens prisliste.

Kontakt

Du kan booke tid til shockwave-behandlinger enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Mød din behandler: Fokuseret Shockwave

Mød din behandler: Radierende Shockwave

Supplerende behandlinger

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  No products in the cart. No products in the cart.