- Kom nemt på fode igen

Døjer du med hælspore? Lider du af nedsunken forfod? Har du hypermobile led? Er du platfodet? Eller har du daglige fodsmerter, når du bevæger dig? Eller er du en af dem, der står op en hel arbejdsdag? Smerter eller overbelastningsskader i fødderne kan skabe ubalance i hele din krop. Det kan vores særlige indlægssåler gøre noget ved!

Leder du efter specialister i særlige indlægssåler på Amager? På Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter tager vi dine fødder seriøst. Vi hjælper både dig, der er plaget af ortopædiske skavanker, og dig hvis kroniske sygdomme belaster dine fødder. Vi hjælper også dig. der dyrker meget sport, og dig som står op det meste af en arbejdsdag. Kort sagt – vi hjælper alle typer af fødder.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Dine 5 unikke fordele ved vores særlige indlægssåler:

 • Vi former sålerne til lige netop dine fødder.
 • Vores såler kan både aflaste og stimulere muskulaturen i dine fødder.
 • Effekten er så god, at nogle på sigt helt kan undvære såler.
 • Dine smerter afhjælpes, og din krop genfinder sin balance.
 • Du får en fuld tilfredshedsgaranti.

Hvad er særlige indlægssåler?

De fleste daglige fodsmerter er oftest et symptom på forkerte fodbelastninger og heraf kan du udvikle knyster, hammertæer, eller der kan opstå smerter i din svang og/eller hæl. På samme måde kan smerter i knæ, hofte, ryg eller nakke også have rod i dine fødder.

Vores indlægssåler er specialfremstillede til dine netop fodproblemer. Det betyder, at de tager hensyn kun til dig, da de formes efter grundig analyse af din fod. Sålerne er specialergonomiske indlægssåler og passer derfor til al slags fodtøj. Vi tilpasser dem naturligvis til dine primære aktiviteter. Det kan være sko og støvler til daglig brug, eksempelvis sikkerhedssko og/eller sandaler. Eller til dine yndlingsløbesko, vandrestøvler eller skistøvler, hvor du kan have brug for støtte og måske ekstra svangstøtte.

På Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter forhandler vi to former for såler og indlæg; SuperSole og TOG.

SuperSole er en fleksibel løsning, som styrker din fod og mindsker dine skavanker. Vi kan vores håndværk og fremstiller såler, så du får den helt rigtige støtte i en nødvendig periode. Med tiden kan du måske helt undvære den særlige sål. Et typisk forløb består af i alt 3 konsultationer.

 • Ved første konsultation undersøger og analyserer vi grundigt dine fødder. Har du behov for såler, finder vi i samråd den bedste type sål, og du får instruktion i relevante øvelser. Sålerne bestilles og leveres indenfor 2 arbejdsdage.
 • Ved anden konsultation forarbejder vi sålerne og tilpasser dem, så de lige præcis passer til dine fødder og de sko, de skal ligge i.
 • Ved den tredje konsultation, som foregår ca. 14 dage efter du har fået dine såler, tjekker vi, hvordan både du og sålerne har det. Har du behov for tilretninger, er det her vi gør det. Og vi følger også her op på dine øvelser.

Når du har brugt dine såler flittigt i 3 til 5 uger, begynder du typisk at kunne mærke den fulde effekt. I den forbindelse er det meget vigtigt, at du følger behandlerens anvisninger til punkt og prikke. Du skal bl.a. starte forsigtigt op med at bruge dine nye såler –til at begynde med kun et par timer ad gangen. Først efter en lille uges tid kan du bruge dem dagligt.

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med sålerne efter 6 uger, skal du kontakte din behandler. Du vil derefter vil kunne få pengene retur, dvs. svarende til sålernes værdi.

De specialfremstillede såler fra The Orthotic Group hjælper med til at genoprette din balance og holdning ved skånsomt at korrigere abnormiteter i dine fødder. Sålerne mindsker problemer med smerter, muskelbelastning og forkerte vrid i ankler, knæ, hofter og rygsøjle.

En behandling starter med, at vi skanner dine fødder for at få et præcist billede af, hvordan du fordeler trykket, når du står og går. Skanningen foregår på en trykplade, som indeholder tusindvis af ganske små sensorer. Ud fra dine skridt viser computeren både 2D- og 3D-billeder af din fods trykfordeling. Resultaterne bruger behandleren til at vurdere, hvordan din fod fungerer, og om dine problemer skyldes forkert fodfunktion. Hvis skanningen indikerer, at du har behov for såler, tager vi aftryk og mål af dine fødder. Data sendes til The Orthotic Groups laboratorium i Canada. Det er dem, der fremstiller dine skræddersyede såler.

The Orthotic Group giver livstidsgaranti på selve skallen. Hvis du slider dine såler ned, kan vi forny dem for dig for et mindre beløb.

Hvilke lidelser og problemer hjælper særlige indlægssåler mod?

Hvis du kan svare ja til en eller flere af nedenstående tilstande og/eller lidelser, vil såler være noget for dig:

 • Har en høj eller lav svang
 • Har en nedsunken forfod eller er platfodet
 • Har en hulfod
 • Lider af hælspore
 • Har hypermobile led
 • Har sukkersyge eller lider af gigt
 • Har dårlig ryg eller er overvægtig
 • Dyrker ekstrem sport eller er professionel idrætsudøver
 • Står op en hel arbejdsdag

Hvad kan særlige indlægssåler gøre for dig?

Hvis du døjer med ondt i fødderne, er særlige indlægssåler en gave, da de kan være med til at lindre både træthed, smerter og dagligdags skavanker i din krop. Behovet for fodindlæg er forskellig fra person til person. Vi tilbyder såler til både smalle og brede fødder. Sålerne hjælper dig, der har særlig følsomme fødder, og dig, som har ekstra belastede fødder – eksempelvis på grund af overvægt, sportsudøvelse eller hårdt fysisk arbejde. Herudover imødekommer vi behovet hos dig, der lider af sukkersyge, er gigtramt eller som døjer med dårlig ryg.

Sålerne er specialergonomiske indlægssåler, og de passer til al slags fodtøj. Vi tilpasser dem naturligvis til dine primære aktiviteter. Det kan være sko og støvler til daglig brug, eksempelvis sikkerhedssko og/eller sandaler. Eller til dine yndlingsløbesko, vandrestøvler eller skistøvler, hvor du kan have brug for støtte og måske ekstra svangstøtte.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Praktisk information om særlige indlægssåler:

Sundhedsordning og tilskud

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser

Se alle priser på særlige indlægssåler på klinikkens prisliste.

Kontakt

Du kan booke tid til særlige indlægssåler enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Mød din behandler

Supplerende behandlinger

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  No products in the cart. No products in the cart.