- Fysisk velvære og færre stresshormoner

Lider du af muskelspændinger? Har du myoser i nakke, ryg og skuldre af stillesiddende kontorarbejde? Er du øm i musklerne efter løbeturen? Tog du lidt for hårdt fat, sidst du var i fitnesscentret? Eller har du bare brug for at forkæle dig selv lidt ekstra i en travl hverdag? Massage styrker både dit helbred og giver dig fysisk velvære.

Leder du efter massage på Amager? Spændinger i kroppen kan være generende og direkte smertefyldt. Vores dygtige behandlere hjælper både dig, der er øm som følge af længere tids stillesiddende kontorarbejde, en forkert bevægelse, en sportsskade eller en uventet belastning af din krop. Vi hjælper også dig, der bare har lyst til ren wellness. Kort sagt – vi hjælper alle, der ønsker at give deres krop et sundt afbræk fra en presset hverdag.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Dine 5 unikke fordele ved massage:

 • Vi afstresser dig og får dig til at slappe af.
 • Vi løsner dine myoser og muskler.
 • Vi smertebehandler og lindrer.
 • Vi forkorter restitutionstiden efter sportsskader.
 • Vi garanterer totalt velvære efter kun én behandling.

Hvad er massage?

Massage er en passiv behandlingsform, hvis formål er at komme både kropsstress eller smerter til livs. Fysisk berøring gennem massage får din krop til at slappe af. Når massøren bearbejder dine muskler, stimuleres blodgennemstrømningen i hele din krop. Dette udrenser og fjerner affaldsstoffer fra dit muskelvæv. På den måde løsnes stive muskler, spændinger og smerter, og du får bevægeligheden tilbage i dine muskler. Veludført massage giver dog ikke kun fysisk afspænding. Behandlingen spreder velvære i hele din krop, som du vil mærker på både helbred og humør.

På Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter tilbyder vi både fysiurgisk og klassisk massage.

Fysiurgisk massage er en passiv behandlingsform, som afhjælper og lindrer smerter og ømhed i dit bevægeapparat. Behandlingen har til formål at gå i dybden med en eller flere muskelgrupper. Det kan derfor være nødvendigt, at massøren tager hårdt fat. Ved fysiurgisk massage bliver musklerne langsomt æltet og løsnet. Efter kort tid vil der brede sig en varme i de behandlede områder. Varmen og bevægelserne vil være med til at øge blodcirkulationen omkring dine muskelfibre. Den øgede blodcirkulation tilfører muskelfibrene ilt og næringsstoffer, samtidig med at dine ophobede affaldsstoffer fjernes.

Hvilke lidelser og problemer hjælper massage med?

Som udgangspunkt er massage en behandling, alle vil få glæde af. Behandlingen henvender sig f.eks. til dig, der:

 • Har muskelspændinger
 • Har spændingshovedpine
 • Er anspændt både fysisk og mentalt
 • Er stresset
 • Er øm efter fysisk aktivitet
 • Har myoser i nakke og skuldre grundet stillesiddende arbejde
 • Gerne vil forkæle dig selv

Hvad kan massage gøre for dig?

Massage modvirker både fysisk og mental anspændthed. Behandlingen er særlig effektiv for dig, der oplever stress i hverdagen og dig, der døjer med smerte og ømhed i bevægeapparat.

Massage er en behandlingsform, der har dokumenteret strakseffekt. Efter blot én behandling vil du opleve både fysisk velvære og fornyet energi. En positiv bieffekt er, at mange desuden oplever at få et sænket blodtryk sammen med et større mentalt overskud i hverdagen.

Har du været stresset eller øm over længere tid, kan fuld restitution kræve flere behandlinger. Dog vil du opleve en væsentlig forbedring af både dit fysiske og mentale velvære for hver gang, du rejser dig fra massagebriksen. Du får den bedste effekt, når du booker en hel eller halvanden times massagebehandling.

Massage gennemarbejder dine muskler. Derfor er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand på behandlingsdagen.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Praktisk information om massage:

Sundhedsordning og tilskud

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser

Introtilbud i marts og april 2024 for nye kunder: Første gang massage 30 minutter for kun 200 kr.

Se alle priser på massage på klinikkens prisliste.

Kontakt

Du kan booke tid til massage enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Mød din behandler

Supplerende behandlinger

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.