- bliv en bedre løber uden skader

Har du ondt, når du løber? Vil du gerne optimere din løbeteknik? Eller har du brug for at forebygge løbeskader i opløbet? Så er en fysioterapeutisk løbestils-analyse svaret på dine udfordringer. Giv os 60 minutter af din tid, så hjælper vi dig med at nå dine mål uden at løbe ind i skader.

Leder du efter fysioterapeutisk løbestils-analyse på Amager? Vores specialuddannede fysioterapeuter og løbespecialister hjælper både dig, der gerne vil i gang med at løbe, og dig, der er ramt af en skade. Vi hjælper også dig, der gerne vil løbe længere, løbe hurtigere eller blot have mere komfort ved at løbe. Kort sagt – vi hjælper alle med passion og motivation for løb.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Dine 5 unikke fordele med vores løbestils-analyse:

 • Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og mål.
 • Du får en grundig analyse af hele din løbestil og bevægeapparat (sener, led og muskler).
 • Individuel rådgivning om at forebygge og optimere.
 • En individuel plan for din træning, som er 100 % tilpasset dine udfordringer.
 • Du får ny energi og motivation til at nå dine mål.

Hvad er en fysioterapeutisk løbestils-analyse?

En fysioterapeutisk løbestils-analyse forebygger skader og forbedrer dit løb ved hjælp af præcise løbebåndsoptagelser, kliniske test og grundig gennemgang af din løbestil og din skadeshistorik.

Den fysioterapeutiske løbestils-analyse må ikke forveksles med den løbetest, du kan få lavet i løbebutikker, når du køber løbesko. Her er det udelukkende fodens bevægelser under løb, der er i fokus. Hos os får du en grundig analyse af hele din løbestil plus en grundig test af dit bevægeapparat (sener, led og muskler). Vi fokuserer på at identificere dine svage og stærke muskelgrupper, en eventuel asymmetri i din løbestil eller andre ubalancer under dit løb.

Til løbestils-analysen er det vigtigt, at du medbringer:

 • Alle dine løbesko og eventuelle såler.
 • Korte shorts/tights, lagen og håndklæde, og for kvinders vedkommende en sports-bh eller top.
 • Eventuel henvisning og oplysninger/røntgenfotos fra tidligere undersøgelser.

Hvilke lidelser og problemer hjælper fysioterapeutisk løbestils-analyse med?

En fysioterapeutisk løbestils-analyse er et redskab til at få bugt med dine udfordringer, når du løber. Den er relevant for dig, som:

 • Har prøvet at komme i gang med at løbe og hver gang bliver ramt af skader. Det kan være smertefulde fødder, knæ, hofter eller tilbagevendende skinnebensbetændelse.
 • Vil forbedre din 5 eller 10 kilometer, eller måske vil prøve kræfter med et halvt eller et helt maratonløb.
 • Løber målrettet og vil udvikle og forbedre din teknik – både hvis du løber uregelmæssigt, er en seriøs motionist eller en målrettet eliteløber.

Hvad kan en fysioterapeutisk løbestils-analyse gøre for dig?

En løbestils-analyse kan være midlet til at komme videre med dit løb. Du vil få skræddersyet rådgivning omkring skadesforebyggelse og løbeoptimering, som er 100 % tilpasset dine udfordringer. Konsultationen afsluttes med en opsamling af alle centrale resultater, og du går altid herfra med præcis rådgivning og specifikke forslag til øvelser, som er vigtige for dig.

Du skal regne med, at det tager omkring 60 minutter. Hvis du har behov for det, så kan vi aftale et opfølgende møde, hvor vi evaluerer, styrketester og tilpasser de øvelser, som du har fået med. Det tager omkring 30 minutter.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Praktisk information om løbestils-analyse:

Sundhedsordning og tilskud

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser

Se alle priser på løbestils-analyse på klinikkens prisliste.

Kontakt

Du kan booke tid til løbestils-analyse enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Mød din behandler

Supplerende behandlinger

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  No products in the cart. No products in the cart.