- Den blide berøring med den kæmpe effekt

Har du eller har du haft piskesmæld? Har du fået et slag på hovedet eller rygsøjlen? Er du eller har du været stresset? Har du taget eller tager du medicin? Oplever du hovedpine, eller lider du af migræne? Er du svimmel? Lider du af søvnbesvær? Kranio-sakral terapi er en meget blid behandlingsform, der virker helt ned i dine dybe lag.

Leder du efter kranio-sakral terapi på Amager? Vores dygtige behandlere arbejder yderst præcist med deres hænder og mærker alle ubalancer. Vi hjælper dig, der har fysiske smerter som følge af en ulykke eller andre længerevarende og kroniske problemstillinger. Vi hjælper også dig, der er stresset, eller som søger ro i både krop og sjæl. Kort sagt – vi hjælper alle, der ønsker en krop i balance og harmoni.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Dine 5 unikke fordele ved kranio-sakral terapi:

 • Behandlingen løsner og afspænder fra kranie og hele vejen ned gennem rygsøjlen.
 • En utrolig blid berøring, som afhjælper stress, smerter og fysiske ubalancer.
 • Effektiv mod piskesmæld, hjernerystelse, hovedpine, spændinger i kæbe og bihule mv.
 • Du opnår en total fysisk og psykisk ro i sindet.
 • Du forstærker både immunforsvar, hormonsystem og din krops balance.

Hvad er kranio-sakral terapi?

Kranio-sakral terapi er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform. Behandlingens vigtigste formål er at arbejde med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Selve behandlingen er helt utrolig behagelig. Den består af blide, men dog ret præcise tryk på krop og hoved, der løsner det beskyttende væv omkring hjernen og giver plads til klemte nerver. Det betyder, at dit centralnervesystem igen kan bevæge sig frit. Herefter klarer dit system selv resten, og din krops selvhelbredende proces begynder.

Første gang du møder ind på klinikken, starter vi med en indledende samtale om din situation. Under behandlingen ligger du afslappet på en briks, mens behandleren med nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer.

Hvilke lidelser og problemer hjælper kranio-sakral terapi mod?

Behandlingen har særlig effekt, hvis du døjer med:

 • Stress eller traumer
 • Piskesmæld eller hjernerystelse
 • Angst eller depression
 • Diskusprolaps
 • Hovedpine og migræne
 • Problemer med indlæring og koncentration eller hukommelsesbesvær
 • Hormonelle forstyrrelser
 • Spændinger i kæbe og bid
 • Nakke- og rygproblemer
 • Har brug for at slippe hverdagens bekymringer for en kort stund, hvor du bare giver dig selv tid til at slappe af i din krop og sjæl

Hvad kan kranio-sakral terapi gøre for dig?

Kranio-sakral terapi er for dig, der søger ro i både krop og sjæl. Når du vælger kranio-sakral terapi på Amager, vil du opleve en sjælden ro brede sig i din krop. Der vil blive længere imellem dine tanker, og du vil træde ind i en nærmest meditativ tilstand. Denne tilstand af afslappethed har en styrkende effekt på både dit immunforsvar, dit hormonsystem, dit kredsløb og på eventuelle symptomer som stress og angst.

Enkelte gange er én kranio-sakral terapeutisk behandling nok, men afhængig af din situation kan det være nødvendigt med flere behandlinger. Du kan dog forvente at mærke positive forandringer inden for de første 3 behandlingsgange.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Praktisk information om kranio-sakral terapi:

Sundhedsordning og tilskud

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser

Se alle priser på kranio-sakral terapi på klinikkens prisliste.

Kontakt

Du kan booke tid til kranio-sakral terapi enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Mød din behandler

Supplerende behandlinger

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  No products in the cart. No products in the cart.