- Du bliver den sundeste udgave af dig selv

Er du træt af at være på slankekur? Har du svært ved at tage på? Eller har du en kronisk sygdom og brug for kostvejledning? Hos os bliver du støttet og motiveret til at få nye og sunde vaner, der hjælper dig til at nå dine mål.

Leder du efter kostvejledning på Amager? Vi ved, at det kan være en udfordring at ændre vaner. Derfor står vores professionelle behandlere altid klar til at hjælpe og motivere dig til at ændre livsstil og få sundere vaner. Kostvejledning er både for dig, der ønsker et vægttab, og dig, der skal tage på. Det er også for dig, der har brug for livstilsændringer i forbindelse med en sygdom. Kort sagt – kostvejledning er for alle, der ønsker at blive den sundeste udgave af sig selv.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Dine 4 unikke fordele ved et fokuseret forløb:

 • Alle forløb er individuelle og tilpasset lige netop dine behov.
 • Du får en præcis analyse af dine kostvaner og nuværende livsstil.
 • Vi arbejder med din motivation, så dine nye sunde kostvaner bliver varige.
 • Du får støtte og motivation til at modstå udfordringer og fristelser undervejs.

Hvad er kostvejledning?

Kostvejledning er et behandlingsforløb, der hjælper dig med at omlægge din kost på en sund og fornuftig måde, så du kan få mere energi og en gladere krop. Vores diætister tager altid hensyn til lige netop din situation, så du opnår en større trivsel i dagligdagen.

Kost er kroppens benzin og dermed essentiel for din funktion, trivsel og energi i hverdagen. Hælder du den forkerte benzin på din indre motor, fungerer din krop derfor ikke optimalt. Men kost handler også om vaner, og disse kan være lidt af en udfordring at ændre på. Derfor bliver du støttet og vejledt på din vej, så dine nye vaner bliver varige.

Hvilke lidelser og problemer hjælper kostvejledning mod?

Kostvejledning er for dig, der:

 • Er overvægtig
 • Ønsker et varigt vægttab
 • Er undervægtig
 • Har svært ved at genvinde kræfter og energi efter operation og/eller sygdom
 • Har en kronisk sygdom og brug for særlige kostplaner og støtte

Hvad kan kostvejledning gøre for dig?

Kostvejledning hjælper dig til at nå dine sundhedsmæssige mål, uanset dine forudsætninger. Du får dit helt eget individuelle forløb, hvor vi sammen lægger en strategi for, hvordan du kommer videre og når dine mål – uden at miste glæden ved at spise.

Har du type 2 diabetes, en hjerte-kar sygdom eller KOL og har svært ved at fastholde din muskelmasse, er et forløb hos os ekstra hensigtsmæssigt. Den rigtige kost påvirker nemlig opbygning og vedligeholdelse af din muskelmasse i endnu højere grad end en tur i fitnesscenteret.

Men en livsstilsændring er en lang proces. For at vi sammen kan opnå det bedste resultat for dig, er det vigtigt, at du er motiveret og indstillet på at arbejde med dig selv. Du skal være klar til at møde bump på vejen. Din hjerne er nemlig ikke er super begejstret for at ændre på de vaner, du har. Sammen skal vi overbevise den om noget andet.

Hvis din motivation og begejstring svigter undervejs, er vi klar til at støtte og hjælpe dig tilbage på vejen.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Praktisk information om kostvejledning:

Sundhedsordning og tilskud

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser

Se alle priser på kostvejledning på klinikkens prisliste.

Kontakt

Du kan booke tid til kostvejledning enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Mød din behandler

Supplerende behandlinger

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.