Rejsningsproblemer, impotens og erektil dysfunktion

Alt for mange mænd oplever rejsningsproblemer, og alt for få taler om det. Der er mere end et godt sexliv på spil. Potensproblemet rammer dig nemlig ikke blot mellem benene. Det rammer lige så hårdt i hjernen og i hjertet. Det går ud over selvværdet. Energien daler, du føler dig slatten både fysisk og mentalt. I og uden for soveværelset.

Impotens-behandlinger er flyttet til nye lokaler på Østerbro. Det hele foregår på Hercules&Co, Østbanegade 19, kld th, 2100 København Ø. Det er Per Andersen, der er stifter, ejer og som behandler på klinikken. Du kan booke tid ved at ringe på 30 12 46 64.

4 unikke fordele ved impotens-behandling:

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation

Hvad er impotens-behandling?

Impotens-behandlingen består indledningsvist af en samtale, hvor Per Andersen danner sig et overblik over, hvilke årsager der kan være til dine rejsningsproblemer. Nogle problemer kan løses med bækkenbundsøvelser, andre med kost og motion eller via samtaler. Og helt tredje kan afhjælpes med shockwave-behandling. Før en eventuelt shockwave-behandling kan iværksættes, er det vigtigt at kende til din helbredssituation.

Derfor skal du have foretaget et sundhedstjek hos din egen læge. Læs mere herom på Hercules&Co. Udredningen er vigtig for at få af- eller bekræftet eventuelle bagvedliggende årsager til dine rejsningsproblemer. Således at en eventuel behandling tager hensyn til dette.

Selve shockwave-behandlingen foregår på en stor og behagelig briks. Du skal selvfølgelig have bukserne af, så behandleren kan komme til dine ædlere dele. Herefter behandles penis, toppen af pungen og mellemkødet. Behandlingen varer 20 minutter. Det er ganske smertefrit – indrømmet, første gang kan det for mange mænd være lidt grænseoverskridende. Det kommer du heldigvis hurtigt over, når du er i professionelle hænder.

Hvilke lidelser og problemer hjælper impotens-behandling mod?

  • Svigtende eller manglende rejsning
  • Erektil dysfunktion
  • Testosteronmangel
  • Svag bækkenbund
  • Manglende lyst
  • Krummerik (Peyronies)

Hvad kan impotens-behandling gøre for dig?

Per Andersen har selv prøvet, i en 12-årig periode, at potensen svigtede. Han kender derfor til symptomerne og behandlingens effekt på egen krop. Bl.a. derfor behandler og arbejder han også med stor personlig indsigt og respekt for dig. En god rejsning kræver, at du har fokus på 6 vigtige elementer, læs mere om dem på Hercules&Co.

Praktisk information om impotens-behandling:

Priser

Se alle priser på impotens-behandling på klinikkens prisliste.

Kontakt

Du kan booke tid til impotens-behandling enten via Hercules&Co eller ved at ringe på telefon +4530124664.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.