- Få ny energi og en smertefri krop

Døjer du med tilbagevendende spændinger i bestemte muskelgrupper? Savner du mere energi? Har du fortsat diffuse smerter efter andre behandlingsforsøg? Akupunktur stimulerer kroppens muskler og nerver, så dine smerter og spændinger mindskes. Samtidig er behandlingen med til at genoprette kroppens normale energibalance, så du får mere overskud i din hverdag.

Leder du efter akupunktur på Amager? Vores behandlere hjælper dig, der har funktionelle lidelser, såsom kroniske smerter, kredsløbs- og fordøjelsesproblemer. Vi hjælper også dig, der lider af stress, eller hvis energiniveau er lavt som følge af en hektisk hverdag. Kort sagt – vi hjælper alle, hvis krop er i ubalance.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Dine 5 unikke fordele ved vores kinesiske akupunktur:

 • Du tilknyttes en professionel behandler, der sætter sig ind i dine særlige ønsker.
 • Du får en individuelt tilpasset behandlingsplan.
 • Mere energi i hverdagen, en afstresset krop og en bedre nattesøvn.
 • En næsten smertefri behandlingsform helt uden bivirkninger.
 • Et godt supplement til den klassiske fysioterapeutiske behandling.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en flere tusinde år gammel behandlingsform, hvis formål er at styrke, afspænde og afstresse kroppen samt at helbrede eller fjerne smerte. Selve behandlingen foregår ved, at man stikker tynde nåle ind i bestemte punkter på kroppen. Nålene stimulerer muskler og nerver, hvilket resulterer i en lokal, øget blodgennemstrømning og udskillelse af endorfiner, som virker både smertedæmpende og beroligende – kroppens naturlige morfin. Det naturlige morfin har ingen bivirkninger, men hjælper med at genoprette både den fysiske og mentale balance, så du får mere overskud i hverdagen.

På Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter tilbyder vi både muskulær akupunktur og kinesisk akupunktur.

Muskulær akupunktur, også kaldet IMS (IntraMuskulær Stimulering) virker ved at stimulere og løsne spændte muskler, som kan medføre kroniske smerter. Det er en effektfuld behandling for dig, der døjer med diffuse smerter, som ikke udspringer af en kendt skade eller årsag.

Muskulær akupunktur er et rigtigt godt supplement til den klassiske fysioterapeutiske behandling, hvis dine smerter, gener eller din bevægelighed ikke bedres efter et par behandlinger. Akupunktur er også særlig velegnet til dig, der oplever generelle, diffuse smerter på grund af irritation i dit nervesystem.

Du kan booke muskulær akupunktur som en selvstændig behandling eller i kombination med en fysioterapeutisk behandling.

Ved traditionel kinesisk akupunktur stimuleres kroppens energibaner og får en oplevelse af velvære til at brede sig i både krop og sjæl. Når de særlig udvalgte akupunkturpunkter rammes, opstår der både smertelindring, afspænding af muskler og en varm følelse af total afstresning.
Kinesisk akupunktur har en gavnlig virkning på mange forskellige lidelser, ligesom den også er særlig effektiv som forebyggende behandling eller til at øge dit energiniveau.

Hvilke lidelser og problemer hjælper akupunktur mod?

Muskulær akupunktur kan hjælpe dig, der lider af:

 • Nakke-, skulder- og/eller rygsmerter
 • Iskiassmerter
 • Hovedpine
 • Kæbeproblemer
 • Slidgigt
 • En frossen skulder
 • Generelle smerter, der udspringer af nerveirritation

Kinesisk akupunktur kan hjælpe dig, der lider af:

 • Manglende energi
 • Stress
 • Kroniske smerter, såsom tennisalbue, musearm, rygsmerter og knæsmerter
 • Kredsløbsproblemer i form af dårlig fordøjelse og/eller mavesmerter

Hvad kan akupunktur gøre for dig?

Akupunktur kan hjælpe dig med at lindre og forebygge kroniske smerter, nerveirritationer samt kredsløbs- og fordøjelsesproblemer. Herudover er behandlingen effektfuld for dig, der føler dig stresset og som ønsker at øge dit både fysiske og mentale energiniveau.

Du skal regne med, at din første behandling tager omkring 60 minutter ved den kinesiske akupunktur og indeholder en indledende samtale, udformning af din individuelle plan, din første akupunkturbehandling, opsamling på forløbet og evt. booking af ny tid.

Er du som de fleste, har du brug for 2-3 behandlinger for at mærke effekt. Der bør være godt en uge mellem hver behandling. Antallet af behandlinger afhænger naturligvis altid af den enkelte.

eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Praktisk information om akupunktur

Sundhedsordning og tilskud

Læs om dine muligheder for tilskud under tilskudsmuligheder.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark, er behandlingen måske dækket. Hvis den er, vil du kunne opnå yderligere tilskud derfra.

Priser

Se alle priser på akupunktur på klinikkens prisliste

Kontakt

Du kan booke tid til akupunktur enten online via linket her eller ved at ringe til klinikkens telefon på +45 32966002.

Mød din behandler ved muskulær akupunktur

Mød din behandler ved kinesisk akupunktur

Supplerende behandlinger

Har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  No products in the cart. No products in the cart.