Stress Release

stress release header

Med bløde berøringer nedsætter vi stressniveauet i din krop

Når du har stress, så er din krop i allerhøjeste alarmberedskab – både fysisk og mentalt. Med Stress Release behandlinger, så får vi din krop helt ned i gear. Du får din ro og balance igen.

I perioder med stress nedprioriterer din krop alt, hvad der har med vedligeholdelse og balance at gøre. Derfor kan længerevarende stress give voldsomme ubalancer i både muskler, fordøjelse, kredsløb og hormonsystem.

Stress Release virker efter nogle behandlinger, hvor kroppen begynder at genkalde sig ro og balance. Din søvn bliver bedre, din hukommelse skarpere og din glæde over livet større.

Vores livsstil stresser

Hvis vi var fuldt og helt til stede i det, vi foretager os, ville vi aldrig blive stressede. Problemet er, at vores tanker ofte er et helt andet sted, end der, hvor vi reelt befinder os. Hverdagen er fuld af deadlines, aftaler og tidspunkter, der skal nås. Og mens vi er i færd med dagens gøremål, så tænker vi også på det, der skete i går og det, der skal ske i morgen – især i perioder, hvor vi er pressede af opgaver, beslutninger eller følelsesmæssige relationer. Vi moser tankerne derudaf for at få styr på det hele.

Den livsstil kan udløse det, vi kalder stress. Flugt- og kamphormoner begynder at piske rundt i kroppen og får hjertet til at slå hurtigere og hurtigere. Lungerne er konstant forberedte på en spurt, og flugtmusklerne i kroppen sitrer. Dette fysiologiske alarmberedskab er et levn fra fortiden, hvor vi ofte havde brug for at kæmpe og løbe for livet. Dengang var det en livsnødvendig mekanisme, men i dag får denne tilstand hormonerne til at ophobe sig og skabe en uro, der gør det vanskeligt at sove og slappe af.

Lær at tømme tankerne og vær tilstede i nuet

Det kræver opmærksomhed og beslutsomhed at være til stede i nuet. Med Stress Release introduceres du til blide, dybdegående teknikker, som giver din krop mulighed for at restituere. 

Under konsultationerne bruges teknikker fra både kranio-sakral terapien og afspændingen, ligesom du får forskellige teknikker med hjem, fx åndedrætsøvelser.

Formålet er at få dig helt ned i gear og gøre dig bevidst om, hvad der stresser dig. Så kan du finde mere hensigtsmæssige måder at håndtere dine udfordringer på, ligesom du vil opnå en tilstand af dyb afspænding, der standser tankestrømmen og nedsætter stressniveauet i kroppen.

Om Rikke Christine Olsen

Rikke er kranio-sakral terapeut og afspændingspædagog. Læs mere om Rikkes behandling og professionelle baggrund her på siden. Du kan også besøge hendes hjemmeside InGoodHands.

Pris og forløb

60 min. for kr. 600,-

En forløb strækker sig over mindst tre konsultationer. Vi aftaler fra gang til gang om du har brug for flere behandlinger.

Book en tid til Stress Release

Du kan booke og få en tid til Stress Release hos Rikke Christine Olsen mandag, tirsdag og søndag her på Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter. For tidsbestilling kan du booke online. Du kan også kontakte receptionen hos Amagerbro Fysioterapi på tlf. 70 666 989 dagligt mellem kl. 08:30 og 12:30.

Rikke har været behandler hos os længe. Hvis du ønsker en tid hos hende en onsdag eller fredag på Christianshavn Torv, så kan du booke en tid via hjemmesiden ingoodhands.dk. 

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral