Mod impotens

apparatet shockwaves

Behandling af erektil dysfunktion (impotens)

Potensproblemer kan i langt de fleste tilfælde afhjælpes. Det er et problem, som både rammer helt unge mænd, midaldrende og ’det grå guld’ af den ene eller anden årsag. Det, der er vigtigt for dig at vide, er, at der er hjælp at hente, og det er ikke en tilstand, du bare skal acceptere. Impotens problemer kan opstå på grund af dårlig blodgennemstrømning og i disse tilfælde er fokuserede shockwaves en særdeles effektiv behandlingsform mod den erektile dysfunktion.

Bliv potent igen helt uden brug af medicin

Per Andersens fokuserede shockwave behandling har blandt andet givet skuespiller Dick Kaysø potensen tilbage. Han gik i fire år uden at kunne få erektion, men efter kun fire behandlinger hos Per kunne han gennemføre et samleje igen. Dick Kaysø er begejstret og opfordrer alle til at handle og få gjort noget ved deres problem, fordi det netop kan fjerne problemet for langt de fleste. Se mere om Dick Kaysø og Per Andersens behandlingsresultat i videoen nedenfor.

Godt halvdelen af alle mænd over 40 år har i perioder oplevet problemer med potensen. Mange tror, at piller og tabletter, som tages fra gang til gang, er den eneste løsning på problemet. Men fokuseret shockwave behandling (ESWT) er en effektiv og mere naturlig måde at løse problemet på - og der er ingen af de bivirkninger, som du ellers kan få ved brug af medicin og piller.

Book en tid allerede i dag til behandling for dit problem med potensen

For tidsbestilling af shockwave behandling mod impotens her på klinikken i København kan du booke direkte her. Du kan også kontakte receptionen hos Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter på tlf. 70 666 987 dagligt mellem kl. 8:30 og 12:30.

Fordele ved at bruge fokuserede shockwaves til at få potens og sexlyst tilbage:

  • Behandlingen har en yderst positiv effekt på dit rejsningsproblem efter få gange.
  • Der er ingen bivirkninger ved behandlingen.
  • Det har en videnskabelig dokumentet effekt. Eksempelvis viser et studie, at 11 ud af 15 mænd fik afhjulpet deres erektile dysfunktion.
  • Det er en hurtig virkende behandlingsform, og du kan helt undgå medicinering og/eller operation.

Impotens, rejsningsproblemer, erektil dysfunktion, manglende sexlyst…

Kært barn har mange navne. Impotens defineres som en mands manglende evne til at få rejsning i et sådant omfang, at et tilfredsstillende samleje kan gennemføre. Problemet kan være opstået af en eller flere grunde. Som en del af behandlingen her på klinikken i København vil terapeut, coach og shockwave behandler Per Andersen afdække de bagvedliggende årsager til, at du er havnet i din situation. Herefter får du kyndig vejledning til hvordan du bedst muligt kommer videre fra din nuværende situation.

Det er altid væsentligt at inddrage egen læge eller specialister, hvis du har andre udfordringer, der skal afklares først (fx overvægt, psykiske udfordringer, manglende lyst, depression, hjerteproblemer, diabetes eller for højt blodtryk). Alt dette bliver afdækket før eller under din første konsultation hos Per Andersen.

Sæt gang i blodgennemstrømningen i og omkring penis

Det er trygt og effektivt at anvende fokuseret shockwave behandling, hvis dit problem skyldes dårlig blodgennemstrømning i og omkring penis. Årsagen til potensproblemet kan være:

  • At din evne til seksuel aktivitet er helt eller delvist ophørt, fordi du ikke har haft gang i penis gennem længere tid. For hvis penis ikke længere har tilstrækkelig blodtilførsel, kan den ikke holde erektionen.
  • At du på grund af sukkersyge har mistet blodgennemstrømningen til penis. Sygdommen mindsker sensibiliteten i og omkring penis, hvilket er væsentligt for at skabe lyst og holde erektionen oppe.
  • At du har en erektil dysfunktion eller lider af induration penis plastica/ Peyronie’s Desease (også kaldet ”krummerik”).
  • At du har en forkalkning af de blodkar, der tilfører blod til penis.
  • At du efter en operation har mistet følelsen i penis. Det var det, der skete for Dick Kaysø efter en operation i knæet, og som Per Andersen behandlede ham for med god effekt.

Derimod skal du ikke få shockwave behandling, hvis du har hjerteproblemer, har været opereret for prostata eller har haft anden form for kræft inden for de seneste fem år.

Selve behandlingen: Diskret og grundig

Du starter med en grundig samtale med Per Andersen over telefonen eller i et fortroligt rum, så vi bliver sikre på, at shockwaves er den rette behandling for dig. Selve behandlingen foretages i et lukket rum på vores klinik her i København, hvor vi undersøger det beskadigede område, og du får en gennemgang af hele forløbet.

De fokuserede shockwaves (lydbølger) stimulerer blodgennemstrømningen omkring penis. Under behandlingen bliver en gelé påsmurt det skadede område, hvorefter chokbølgerne påføres i langsomme bevægelser på mellemkødet og penisskaftet. Det er en meget intens påvirkning af området, som først nedbryder det eksisterende væv og herefter genopbygger nye blodkar ved at stimulere nervebanerne. Du vil kunne opleve en smerte under behandlingerne, når denne proces sættes i gang, men du er selv med til at sætte grænsen. Derudover er der ingen bivirkninger.

Få dit normale sexliv tilbage efter få behandlinger

Stort set alle oplever en positiv effekt. Allerede efter få behandlinger vil de fleste kunne mærke væsentlige forbedringer af tilstanden og være på vej tilbage til deres normale sexliv.

Et typisk forløb kræver flere behandlinger over nogle måneder. Der skal helst gå 7-10 dage mellem hver behandling, så kroppens naturlige helingsprocesser får ro til at virke. Derfor kan du muligvis også opleve ømhed eller let smerte omkring det behandlede område undervejs.

Dokumenteret effekt

Det er videnskabeligt påvist, at fokuseret shockwave behandling virker på urologiske lidelser. En undersøgelse på Regionshospitalet Viborg viste positiv effekt hos 11 ud af 15 mænd. De 15 mænd var alle i alderen 42 til 67 år og havde brug for potensmedicin såsom Viagra for at kunne gennemføre et samleje. De fik alle fem behandlinger på under et kvarters varighed en gang om ugen i løbet af fem uger. Herefter kunne 11 ud af mændene gennemføre et samleje. Bag undersøgelsen står specialister fra London og Salzburg samt overlæge, dr.med. Lars Lund fra Viborg og medicinstuderende Ditte Valsgaard. Læs mere her

”Trykbølger giver mænd potensen tilbage”, Artikel i Politiken her.

”71-årige Dick Kaysø kæmpede mod impotens: Jeg fik mit sexliv tilbage” og ”Begejstret Dick Kaysø viril igen: Jeg ville have et sexliv”, Artikel i Ekstra Bladet her. Her står Dick Kaysø frem og fortæller hvordan Per Andersen, fysioterapeut og behandler inden for fokuserede shockwaves, fjernede hans potensproblemer.

Per Andersen kickstartede Dick Kaysøs sexliv

Skuespiller Dick Kaysø mistede evnen til erektion efter en knæoperation, hvor narkoselægen ramte en nerve, som gjorde ham følelsesløs i benene, og hvor den efterfølgende medicin simpelthen gjorde ham impotent. Først efter fire år fandt han frem til Per Andersen. Allerede under den første ESWT behandling kunne han mærke liv i penis og "efter fire behandlinger gik min kæreste og jeg fra håndarbejde til samleje," fortæller han til Ekstra Bladet.

Dick Kaysø oplevede, at hans selvværd fik et stort knæk i de år, han led af impotens. Han erfarede, at emnet nærmest er tabu for nogle, som har rigtig svært ved at italesætte og erkende overfor andre, at de lider af impotens og ikke kan få rejsning. Nogle mænd fortalte ikke engang til deres kone eller samlever, at de havde potensproblemer, og det fik udfordringen til at vokse sig endnu større.

”Tænk bare på, hvor mange ægteskaber der går til på grund af alt det, vi ikke kan få sagt – og ikke gør. Hvis vi nu i stedet siger, at ’nu går jeg til behandling, for jeg elsker dig og vil være sammen med dig’ ,” fortæller Dick Kaysø i Ekstra Bladet. Han arbejder nu for at bryde impotens-tabuet i Danmark.

 Dick kaysoe forsiden endfoto: Ekstra Bladet

Er du klar til at forbedre dit sexliv med det samme?

Hos de klienter, der er i behandling for en erektil dysfunktion, kan Per Andersen tydeligt se en sammenhæng mellem evnen til at få rejsning og den lyst og glæde, klienten udtrykker han har, når han er sammen med sin partner. Selvtilliden, humøret og sexlysten stiger mærkbart, når den fysiske rejsning igen kan gennemføres.

Er du i tvivl om hvordan du skal komme i gang, og om de fokuserede shokwaves i det hele taget er noget for dig, så ring og få råd og vejledning. Du er altid meget velkommen til at tage direkte kontakt til Per Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Per Andersen er fysioterapeut, coach og specialiseret i fokuseret shockwave behandling mod impotens, hvor han allerede har nået rigtig gode resultater. Han arbejder passioneret med alle udfordringer og lytter opmærksomt og sætter sig ind i alle klienters individuelle udfordringer med potensen. Læs mere om Pers professionelle baggrund, faglige erfaring, uddannelse og videreuddannelser.

Han er medlem af SSSM (Scandinavian Society for Sexual Medicine), ESSM (European Society for Sexual Medicine) og ISSM (International Society for Sexual Medicine). Det er tre fora for seksualmedicinsk forskning, uddannelse og klinisk virksomhed. Seksualmedicin bliver almindeligvis defineret et område, der beskæftiger sig med både kvinder og mænds seksuelle velbefindende ud fra fysiologiske, psykologiske og socio-kulturelle aspekter, herunder erektile dysfunktioner.

Besvar selvevalueringsskema

Er du mere eller mindre udfordret af impotens, rejsningsproblemer eller manglende sexlyst? Så kan du med fordel tjekke dybden af din udfordring ved at besvare dette selvevalueringsskema før du taler med Per Andersen eller før din første konsultation. 

Du må meget gerne medbringe det udfyldte skema til vores første måde på klinikken på Amager. Alle oplysninger behandles dybt fortroligt.

Det er en stor fordel for Per at kende din situation, som den har været de seneste 6-12 måneder. Ved at udfylde skemaet opnår du en score , og han kan se om:

1. Din erektion og/eller seksuelle lyst er nærmest ikke-eksisterende.
2. Du sjældent har erektion og/eller seksuel lyst.
3. Din evne til erektion og/eller din seksuelle lyst er meget svingende.
4. Det er sjældent, du har problemer med erektion og/eller sexlyst.
5. Du ikke har problemer med erektion og/eller sexlyst overhovedet.

Hvis du scorer points, så du ligger mellem nr. 1 og 4, så kan shockwave behandling være en løsning på din udfordring, og Per vil meget gerne snakke med dig eller se dig til en konsultation.

Hvis du scorer point, så du ligger på nr. 5, så virker du ikke til at have brug for shockwave behandling på grund af impotens og/eller manglende sexlyst. Du er dog altid velkommen til en snak.

Vidste du at…

….. 50 % af alle mænd mellem 40 og 80 år oplever potensproblemer.
…. hver 6. mand mellem 40 og 80 år er total impotent (det kan oftest afhjælpes med den rette behandling).
…. alkohol, medicin og cigaretter skader potensen mere end vi går rundt og tror.
… depression, jalousi og præstationsangst kan påvirke evnent til rejsning (psykiske udfordringer).
…. fysiske sygdomme kan også føre impotens med sig.

Pris

Hver behandling med fokuserede shockwaves mod impotens koster DDK 1.000,-

Fem til ti behandlinger er ofte nok til at fjerne den erektile dysfunktion. Når potensen er tilbage igen, så anbefales det at fastholde resultatet med en årlig behandling.

Book en tid allerede i dag

Du kan bestille en tid hos Per Andersen via vores reception på telefon 70 666 988 eller booke direkte her døgnet rundt.

Ved første konsultation - husk at booke 3 tider

Den første gang du booker er det vigtigt, at du samtidig booker 2 ekstra tider med en uges mellemrum, så dine tider bliver reserveret i Pers kalender. Hvis du fortsætter med shockwave behandlingen er det nemlig nødvendigt at få minimum 3 behandlinger. Hvis der går for længe mellem behandlingerne kan du miste noget af effekten. 

Er du i tvivl om hvordan du skal komme i gang eller om fokuserede shokwaves er noget for dig, så kontant Per og få yderligere råd og vejledning til din udfordring.

Fuld pris hvis udeblivelse uden afbud

Husk at du skal melde afbud så hurtigt som muligt, hvis du bliver forhindret i at møde op til en aftalt tid. Så har vi mulighed for at give din tid til en anden kunde.

Hvis du udebliver fra en booket behandling uden afbud eller melder afbud efter kl 9:00 på dagen for behandlingen, så kommer du desværre til at betale fuld pris for behandlingen.

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral