Kognitiv adfærdsterapi

kognitiv adfaerdsterapi header

Brug en professionel psykolog til at overskue livet igen

Kognitiv adfærdsterapi er effektiv til at behandle alle former for angst, livskriser, depressioner, sorg og stress. Med professionel hjælp får du dine hensigtsmæssige tanker tilbage sammen med et højere livskvalitet og større velvære.

Det kræver mod at erkende det, når en uhensigtsmæssig spiral er ved at tage styringen i dit eget liv. Det første skridt på vejen kan være svært at tage, men når du først har taget det, så er de næste skridt 100 gange lettere for dig. Sammen når vi hele vejen i mål.

Hvorfor opsøger dine klienter dig?

Tja, det har jeg ikke noget enkelt svar på. Jeg bliver kontaktet af mange forskellige grunde. Det er ofte personer, som kæmper med nogle diffuse følelser af generel utilfredshed med ét eller andet i livet eller på arbejdet. Jeg ser ofte, at pludselige ændringer i hverdagen skaber usikkerhed og utryghed hos mange. Og her kan jeg hjælpe med at bryde de uhensigtsmæssige tanker hos hver enkelt person, så de får det bedre og kan overskue livet igen.

Med kognitiv adfærdsterapi (KAT) behandler Bo Sand effektivt:
• Alle form for angst og fobier (lige fra præstationsangst til panikangst).
• Hverdagsstress og langvarig stress, herunder ptsd (posttraumatisk stress).
• Lavt selvværd.
• Tvangstanker (OCD) og depression.
• Livskriser og ledighed.
• Skilsmisser, tab og sorg.
• Problemer i parforholdet.

Hvad er definitionen på kognitiv adfærdsterapi?

Det er en metode til at bearbejde dine tanker, og den måde du tænker på dit liv, dit arbejde og dine problemer. Når uhensigtsmæssige tanker får lov til at dominere, så følger uhensigtsmæssige handlinger med, og du kommer ind i en dårlig spiral. Med den kognitive adfærdsterapi bearbejdes problemets rødder, så du kan bruge den indsigt til komme videre med en ny adfærd, hvor de hensigtsmæssige tanker dominerer. Dit selvværd forøges markant.

Et typisk samtaleforløb med Bo Sand

Et samtaleforløb er struktureret. Ved den første samtale bruger vi god tid til at få sat præcise ord på dine aktuelle udfordringer og baggrunden for, at de er opstået.

Derefter fortæller jeg, hvordan jeg bruger den kognitive adfærdsterapi til at forstå de uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, som fylder meget hos mange. Det er min rolle at identificere og bearbejde disse mønstre. Jeg udarbejder en liste over det/de problemer, der skal bearbejdes, og sammen planlægger vi et forløb. Jeg tager altid højde for dine forventninger undervejs.

Formålet med vores samtaler er, at du som klient bliver i stand til at genkende de uhensigtsmæssige tanker i praksis, når de dukker op igen og herefter være i stand til at bryde mønstret og reagere anderledes.

Kognitiv samtaleterapi kan derfor sammenlignes med et undervisningsforløb, hvor dit hjemmearbejde bliver at registrere ikke-hensigtsmæssige mønstre. Du får metoder til i hverdagen at registrere hvor og hvornår, de opstår. Det arbejder vi med i de efterfølgende samtaler.

Min erfaring er, at mange får det bedre allerede efter 1-2 samtaler, men de fleste har behov for et lidt længere forløb for at få den fulde effekt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig

Som psykolog har jeg arbejdet med kognitiv adfærdsterapi (KAT) gennem knap 20 år, og sammen med mine klienter har jeg nået rigtig mange gode resultater. 

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du er i tvivl noget eller har nogle spørgsmål - så kan jeg i de fleste tilfælde hjælpe. Jeg tager klienter i alle aldre - unge så vel som gamle. Jeg besvarer så vidt muligt din henvendelse indenfor et døgn.

Bestil en tid i min klinik allerede i dag

Lige nu afholder jeg alle konsultationer i min egen klinik Brug Din Psykolog hos 'Byens Psykologer', H.C. Andersens Boulevard 47 i det centrale København.

Bestil en tid via telefon: 2844 8437 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Jeg har som regel korte ventetider. Hvis du har et akut behov for en tid, så vil jeg gøre mit bedste for at få dig ind her og nu.

Et forløb på 3 konsultationer koster kr. 2.100,- Hver samtale/ -forløb betaler du forud via Mobile Pay. Det er muligt for studerende at få særpris.

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral