Osteopati

opteopati header naer

Vi fjerner årsagen til dine smerter

Få genoprettet din fysiske balance og frigjort din krops selvhelende mekanismer. Med hænderne som det centrale redskab finder osteopaten årsagen til dit problem og får det behandlet. Derfor er osteopati så utrolig effektfuldt til at skabe hele mennesker i en sund krop.

En osteopat er specialiseret i hvordan alle de forskellige dele af din krop arbejder og påvirker hinanden. Det er både knogler, led, bindevæv, muskler, organ- og nervesystemet. Det hele hænger sammen, og den sammenhæng kan osteopaten både overskue, behandle og hele.

Osteopaten behandler det hele menneske

En osteopat betragter mennesket som en helhed, og kan undersøge og behandle kroppen som én sammenhængende mekanisme. På den måde finder behandleren hurtigt frem til de dybereliggende årsager til dine udfordringer. Ofte findes årsagen til helbredsmæssige problemer et helt andet sted end der, hvor smerterne eller symptomerne opleves.

Fem altafgørende grunde til hvorfor du skal vælge osteopati:

  • En osteopat betragter hele din krop som én sammenhængende mekanisme og på den måde identificeres årsagen til dine udfordringer særdeles effektivt.
  • Osteopater arbejder yderst grundigt med hele din krop: knogler, led, væv, muskler, organer og nerver.
  • Osteopater kan ofte afhjælpe smerter og sygdom, hvor anden behandling har givet op.
  • Du inddrages aktivt (i behandlingen) og får en øget kropsbevidsthed. Formålet med behandlingen er netop at få din krop til at helbrede sig selv.
  • Du opnår en meget langvarig effekt, fordi behandlingsforløbet er så grundigt.

Hvad kan vi behandle

Vi behandler funktionsproblemer i hele kroppen, som giver dig smerter eller ubehag. Det er blandt andet muskel- og ledsmerter, sportsskader, hovedpine/ migræne, slidgigt, diskusprolaps, mave/tarm problemer, problemer med stofskifte eller hormonbalance, ligesom vi også behandler spædbørn, som har kolik eller andre særlige udfordringer.

Listen over diagnoser og problemer, som vi behandler, er lang. Hvis du er i tvivl om vi kan behandle netop dit problem, er du meget velkommen til at kontakte os.

Babyer og kvinderelaterede udfordringer

Ane Opstrup er særlig dygtig til at behandle kvinder, som har problemer med stærke menstrutionssmerter, bækkenbunden eller et skævt haleben. Hun årsagsbehandler også kvinder med endometriose, som lider af inkontinens, døjer med smerter ved samleje eller som har problemer både før og efter en graviditet.

Desuden er hun både effektiv og nænsom for babyer, der plages af kolik, udfordres af et fladt baghoved, døjer med afføringen eller som oplever søvnproblemer. De er i gode hænder hos Ane.

Et godt forløb med fysisk undersøgelse og konkrete teknikker

Ved den første behandling starter vi med en grundig samtale for at få afdækket dit sygdomsforløb eller helbredsmæssige udfordring. Du vil også få foretaget en fysisk undersøgelse med tryk og bevægelser af hele din krop. En osteopat arbejder med sine hænder og bruger sine erfaringer til at identificere årsagen til dine problemer og give dig den korrekte diagnose.

Herefter sammensætter vi et optimalt behandlingsforløb, som er særlig tilpasset hver enkelt person.
Selve behandlingen består af en række forskellige teknikker, fx anvendes der mobiliserings- og manipulationsteknikker som du måske kender fra en kiropraktor. Der anvendes også udspændingsteknikker, bindevævsteknikker, afspændingsteknikker, kredsløbsteknikker, organteknikker, MET (Muscle Energy Technique) og/eller kranio-sacral teknikker.

Som klient vil du blive inddraget aktivt hele vejen, fordi du skal styrke kendskabet til din krop. Du får øvelser med, og det vil efterfølgende gøre det lettere for dig at holde fast i de forandringer, som vi sætter i gang.

Et typisk forløb strækker sig over 3-6 behandlinger, men nogle har brug for væsentlig flere behandlinger. Igennem hele forløbet bliver der lavet forskellige test for at måle effekten af din behandling. Der er ingen bivirkninger.

Osteopati er internationalt anerkendt

Osteopati er en sundhedsfaglig uddannelse og en medicinsk videnskab, som det tager 5 år at uddanne sig til. Osteopatilæren er baseret på traditionelle medicinske fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi. I USA er osteopati en anerkendt del af sundhedsvæsenet og en del af medicinstudiet. I Europa har bl.a. Frankrig, England og Finland statsautoriserede osteopater.

Vores behandlere

Vi er så heldige at have tre dygtige osteopater tilknyttet vores klinik i København: Matti Kelmann HansenRené Blichfeldt Andersen og Ane Opstrup. De er alle tre færdiguddannede osteopater og fysioterapeuter. Som osteopater ved de, at nøglen til en god behandling er at undgå symptombehandling og i stedet ved hjælp af osteopatien at sætte fokus på årsagerne til klienternes smerter eller helbredsmæssige udfordringer.

Pris

Behandling hos Matti

  • Prisen for første behandling (ca. 40 min.) er kr. 750,-
  • Prisen for alle efterfølgende behandlinger (ca. 30 min.) er kr. 575,- 

Behandling hos René eller Ane

  • Prisen for første behandling (ca. 40 min.) er kr. 675,-
  • Prisen for alle efterfølgende behandlinger (ca. 30 min.) er kr. 500,-

Det er muligt at få tilskud fra Sygeforsikringen "danmark".

Bestil tid allerede i dag til en osteopatisk undersøgelse

Bestil tid telefonisk via receptionen på 3296 6002 eller book en tid online med det samme.

 

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral