Open Focus

marcus openfocus header

Fjerner stress tilstande og lærer din hjerne at fokusere 

Open Focus er strækøvelser for hjernen, hvor både stressramte, folk med angst eller kroniske smerter, topledere og eliteatleter bliver i stand til at imødegå udfordringer og opnå mål.

Ligesom muskler kan være spændte, så kan hjernen også være spændt og på overarbejde. Det skal du lære at give slip på, og her er Open Focus en yderst effektfuld metode.

Open Focus har gennem mange år været anvendt af professionelle sportsfolk, fx New York Giants og mange amerikanske basketballspillere. Metoden er blevet videreudviklet til også at kunne behandle kroniske smerter, kroniske spændinger og præstationsangst.

Unik neurologisk træning i Danmark 

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter er den eneste klinik i Danmark, der tilbyder behandlinger i den veldokumenterede amerikanske metode. Det har vi gjort siden 2010, oget mange klienter oplever det som en yderst effektfuld behandling. Marcus Goodarzi har tilpasset behandlingen til tre målgrupper:

1. Behandling for dig, der har stress, angst eller kroniske smerter

Open focus' omærksomhedstræning kan afhjælpe kroniske smerter, få stressramte til at slappe af og være tilstede i nuet, ligesom personer med andre former for angst eller opmærksomhedsforstyrrelser, fx ADHD, kan finde ro. Læs mere om dette forløb.

2. Effektiv træning for dig, der lider af eksamensangst

Du lærer at kontrollere og fjerne den følelse af panik, som ofte hæmmer dine eksamener eller når du skal tale foran andre. Læs mere om dette forløb.

3. Målrettet forløb for dig, der vil performe bedre

Ledere og sportsfolk lærer at performe i det rette øjeblik. Vi tilbyder effektiv opmærksomhedstræning målrettet til både beslutningstagereledere på højt niveau, men også til dig, der vil lære at præstere uden at negativ nervøsitet dominerer. Læs mere om dette forløb.

Neurofeedback træning

Det lægger i menneskets natur at overfokusere på smerter eller stresstilstande, og det er derfor helt centralt i Open Focus at nedbryde denne tendens.

Med specifik opmærksomhedstræning lærer du at blive opmærksom på det, som påvirker dig. Du trænes til at fokusere på sunde relationer og samtidig lukke af for de ting, der forstyrrer dig negativt. Alt dette er med til at skabe balance og orden i dit sind.

Under behandlingen vil neurofeedback apperatur måle elektriske impulser i din hjerne og registrere hvornår din krop slapper af. På den måde bliver det muligt for Marcus Goodarzi at komme med konkret feedback, guide dig ind på rette vej samt måle og registrere dine fremskridt. Der vil være behagelig musik under behandlingen.

Marcus Goodarzi – eneste certificerede behandler i Danmark

Alle Open Focus behandlinger hos Amagerbro Fysioterapi udføres af Marcus Goodarzi, som er den eneste certificerede behandler og instruktør i Danmark. Som tidligere verdensmester i Shotokan karate kender han selv til vigtigheden af fokuseret opmærksomhedstræning, og han har en kæmpe viden og erfaring med stressbehandling og coaching, som alle klienter nyder godt af. Læs mere om behandlingen på openfocus.dk eller kontakt Marcus direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Open Focus er en veldokumenteret behandlingsform fra USA, som er udviklet af psykolog og hjerneforsker Dr. Lester Fehmi på Princeton Biofeedback Centre i USA. Han fandt ud af, at når vores hjerneaktivitet synkroniseres i alfabølger, så forbedres vores sundhedsniveau. På den baggrund udviklede han de øvelser og den nuerofeedback træning, som er grundstenene i Open Focus metoden.

Pris og forløb

Prisen for en Open Focus session af 1 times varighed er 850 kr. og en session af ½ times varighed koster 550 kr. Du kan sagtens bestille en session og stadigvæk mærke effekten af behandlingen.

Marcus Goodarzi anbefaler normalt 3 sessioner af ½ eller 1 times varighed. Alle får et udarbejdet et individuelt program og kan have behov for både kortere eller længere forløb. Det er muligt at købe et forløb på 5 eller 10 gange og få 10 % i rabat.

Book din første tid til Open Focus

For tidsbestilling kan du booke direkte her. Du kan også kontakte Amagerbro Fysioterapi på tlf. 70 666 987 dagligt mellem kl. 08:30 og 12:30.

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral