Mod impotens

apparatet shockwaves

Bliv potent igen helt uden brug af medicin

Per Andersens fokuserede shockwave behandling har blandt andet givet skuespiller Dick Kaysø potensen tilbage. Han gik i fire år uden at kunne få erektion, men efter kun fire behandlinger hos Per kunne han gennemføre et samleje igen. Dick er begejstret og opfordrer alle til at handle og få gjort noget ved deres problem, for heldigvis kan det afhjælpes i langt de fleste tilfælde. Læs mere om Dick Kaysø her.

Godt halvdelen af alle mænd over 40 år har i perioder oplevet problemer med potensen. Mange tror, at piller og tabletter, som tages fra gang til gang, er den eneste løsning på problemet. Men fokuseret shockwave behandling (ESWT) er en effektiv og mere naturlig måde at løse problemet på - og der er ingen af de bivirkninger, som du ellers kan få ved brug af medicin og piller.

Fordele ved at vælge shockwaves til at få sexlysten tilbage:

  • Positiv effekt på dit rejsningsproblem efter få behandlinger.
  • Ingen bivirkninger.
  • Videnskabelig dokumentet effekt.
  • Du undgår medicinering og operation.

Impotens, rejsningsproblemer, manglende sexlyst…

Kært barn har mange navne og kan være opstået af en eller flere grunde. Som en del af behandlingen vil terapeut Per Andersen afdække de bagvedliggende årsager til, at du er havnet i din situation. Herefter får du kyndig vejledning til hvordan du bedst muligt kommer videre derfra.

Det er altid væsentligt at inddrage egen læge eller specialister, hvis du har andre udfordringer, der skal afklares først (fx overvægt, psykiske udfordringer, hjerteproblemer, diabetes eller for højt blodtryk). Dette bliver afdækket før eller under din første konsultation.

Sæt gang i blodgennemstrømningen

Det er trygt at anvende fokuseret shockwave behandling, hvis dit problem skyldes dårlig blodgennemstrømning i og omkring penis. Det kan være at:

  • din evne til seksuel aktivitet er helt eller delvist ophørt, hvis du ikke har haft gang i penis gennem længere tid. Hvis penis ikke længere har tilstrækkelig blodtilførsel, kan den ikke holde erektionen.
  • du på grund af sukkersyge har mistet blodgennemstrømningen til penis. Det mindsker sensibiliteten i og omkring penis, hvilket er væsentligt for at skabe lyst og holde erektionen oppe.
  • du har en erektil dysfunktion eller lider af induration penis plastica/ Peyronie’s Desease (også kaldet ”krumrik”).
  • du har en forkalkning af de blodkar, der tilfører blod til penis.

Derimod skal du ikke få shockwave behandling, hvis du har hjerteproblemer, været opereret for prostata eller har haft anden form for kræft inden for de seneste fem år.

Selve behandlingen: Diskret og grundig

Du starter med en grundig samtale med Per Andersen over telefonen eller i et fortroligt rum, så vi bliver sikre på, at shockwaves er den rette behandling for dig. Selve behandlingen foretages i et lukket rum på vores klinik i København, hvor vi undersøger det beskadigede område, og du får en gennemgang af hele forløbet.

De fokuserede shockwaves (lydbølger)stimulerer blodgennemstrømningen omkring penis. Under behandlingen bliver en gelé påsmurt det skadede område, hvorefter chokbølgerne påføres i langsomme bevægelser på mellemkødet og penisskaftet. Det er en meget intens påvirkning af området, som først nedbryder det eksisterende væv og herefter genopbygger nye blodkar ved at stimulere nervebanerne. Du vil kunne opleve en smerte under behandlingerne, når denne proces sættes i gang, men du er selv med til at sætte grænsen. Derudover er der ingen bivirkninger.

Få dit normale sexliv tilbage efter få behandlinger

Stort set alle oplever en positiv effekt. Allerede efter få behandlinger vil de fleste kunne mærke væsentlige forbedringer af tilstanden og være på vej tilbage til deres normale sexliv.

Et typisk forløb kræver flere behandlinger over nogle måneder. Der skal helst gå 7-10 dage mellem hver behandling, så kroppens naturlige helingsprocesser får ro til at virke. Derfor kan du muligvis også opleve ømhed eller let smerte omkring det behandlede område undervejs.

Dokumenteret effekt

Det er videnskabeligt påvist, at fokuseret shockwave-behandling virker på urologiske lidelser. En undersøgelse viste positiv effekt hos 11 ud af 15 mænd. Læs mere her

”Trykbølger giver mænd potensen tilbage”, Artikel i Politiken her.

Per Andersen kickstartede Dick Kaysøs sexliv 

Skuespiller Dick Kaysø mistede even til erektion efter en knæoperation, hvor narkoselægen ramte en nerve, som gjorde ham følelsesløs i benene, og hvor den efterfølgende medicin simplethen gjorde ham impotent. Efter fire år fandt han frem til Per Andersen. Allerede under den første ESWT behandling kunne han mærke liv i penis og "efter fire behandlinger gik min kæreste og jeg fra håndarbejde til samleje," fortæller han til Ekstra Bladet. Læs hele artiklen her.

 Dick kaysoe forsiden endfoto: Ekstra Bladet

Er du klar til at forbedre dit sexliv med det samme?

Er du i tvivl om hvordan du skal komme i gang og om shokwaves er noget for dig så ring og få råd og vejledning.

Du er altid meget velkommen til at tage direkte kontakt til Per Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Læs mere om Pers professionelle baggrund

Per Andersen er medlem af SSSM, ESSM og ISSM.

Besvar selvevalueringsskema

Det vil være et fordel, hvis du på forhånd tjekker dybden af din udfordring ved at besvare dette selvevalueringsskema før vi taler sammen eller før din første konsultation. Alle oplysninger behandles dybt fortroligt.

Pris

Hver behandling koster DDK 1.000,- 

Book en tid

Bestil en tid via vores reception på telefon 70 666 988 eller book direkte her.

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


Behandlingsformer