Fysiurgisk massage

massage amager

Bliv forkælet og styrk dit helbred

Fysiurgisk massage giver dig ikke kun fysisk velvære ved at lindre muskelspændinger og myoser. Fysiurgisk massage fjerner også kroniske smerter og stress, så du lang tid efter din behandling mærker det på både helbred og humør. Vi har fire dygtige massører i hjertet af Amagerbro i København med stærke hænder, som står klar til at behandle dig.

Veludført dybdegående massage spreder velvære i hele kroppen og kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og belastninger kan give. Ømhed og smerter aftager og alle træthedsfølelser forsvinder og på den måde får massage en afsmittende effekt på hele din udstråling.

Positive effekter af vores fysiurgiske massage:

  • Vi afstresser dig og får dig til at slappe af.
  • Vi løsner myoser og muskler og giver dig bevægeligheden tilbage.
  • Vi smertebehandler og lindrer.
  • Vi forkorter restitutionstiden efter sportsskader.
  • Vi forebygger – og giver altid effektiv behandling, hvis skaden alligevel opstår.

Massage fjerner stresshormoner

Fysisk berøring gennem massage får din krop til at slappe af, og du mindsker antallet af stresshormoner. På den måde forøger du dit energiniveau, og det smitter af på både helbred og humør.

Derfor er fysiurgisk massage også effektiv over for dig, der oplever stress i livet og på dit arbejde eller måske døjer meget med spændingshovedpine og anspændthed. Krop og sjæl hører sammen, og en afslappet fysisk krop giver livsenergi og positive følelser.

Sådan virker fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående behandlingsform, som kan fjerne den ømhed og de smerter i bevægeapparatet, som du ofte mærker efter længere tids stillesiddende kontorarbejde, en forkert bevægelse, en sportsskade eller en uventet belastning af din krop.

Når massøren er kommet godt i gang med at bearbejde dine muskler, så stimuleres blodgennemstrømningen i hele din krop og det udrenser og fjerner affaldsstoffer fra dit muskelvæv. På den måde løsnes stive muskler, spændinger og smerter, og du får bevægelighed tilbage i dine muskler. Du vil mærke effekten straks efter behandlingen.

En positiv bieffekt er, at mange desuden oplever at få et sænket blodtryk sammen med et større mentalt overskud i hverdagen, når kroppens muskler er i balance igen.

Alle vores massagebehandlinger når i dybden

Alle vores fysiurgiske massører her på klinikken, Amager, har en grundlæggende viden om kroppens anatomi, som bruges når de systematisk bearbejder din krops muskler i en grundig massage. De kan virkelig tage fat, når det er nødvendigt, men de fornemmer altid dine behov og en massage kan også være mild og blid ved kroppen.

Din behandling tilrettelægges ud fra dine udfordringer. Alle behandlinger tilrettelægges således, at massøren når i dybden med hele kroppen eller særligt udvalgte muskelområder.

  • Vælger du en dybdegående helkropsmassage, får du arbejdet dybt ind i hele dit bevægeapparat, så blodgennemstrømningen til alle dine muskler styrkes og hele din fysiske og mentale ydeevne styrkes.
  • Med en af vores delbehandlinger, så arbejders der i dybden med en specifik muskelgruppe. Denne behandling omfatter oftest nakke, skuldre og ryg, men det kan også være ansigt, fødder og hænder, eventuelt kombineret med en hovedbundsmassage.
  • En halv times fysiurgisk massage kombineret med akupunkturbehandling er effektiv til at sætte fokus på en bestemt muskelgruppe.

Behandling

Varighed

Pris

Dybdegående helkropsmassage

60 minutter

500 kr.

Kropsmassage

45 minutter

400 kr.

Delmassage

30 minutter

300 kr.

Massage + akupunktur

90 minutter

700 kr.

Fysiurgisk massage som ren wellness mod stress

Mange oplever stress i hverdagen, hvilket for nogle udvikler sig til deciderede søvnproblemer, fordi tankerne kører på højtryk, og så bliver man fanget i en negativ spiral med stress. En skøn afslappende gang fysiurgisk massage kan få hele kroppen til at slappe af. Det er ren wellness og effektivt mod stress at lægge sig op på briksen og passivt modtage behagelig dybdegående massage i op til halvanden time.

Du vil med det samme mærke hvordan massagen blødgør dine muskler og hvordan hjernen samtidig giver slip på al kontrol, så du begynder at slappe af i både krop og sjæl.

Vi tilpasser altid vores fysiurgiske massage til dig og dine behov. Hvis din krop er i et højt beredskab med et voldsomt stressniveau, så er det ofte bedst at starte med blide bevægelser og en ganske nænsom massage. Hvis du har særlige udfordringer eller døjer med spændinger i eksempelvis nakke eller skuldre, så tager vores massører selvfølgelig ekstra fat her.

Men vores afstressende fysiurgiske massage har fokus på at få din krop og din hjerne helt ned i gear og få bugt med alle stresshormoner. Det kræver ofte flere behandlinger, og vores klinik midt på Amager i København har derfor nogle meget fleksible åbningstider.

Den dybdegående fysiurgiske massage

Samtidig med at den dybdegående fysiurgiske massage afstresser, så har den også en positiv effekt på psykologiske faktorer så som angst og depression. Vores yderst erfarne massører arbejder professionelt og præcist i dybden med kroppens dybe væv, og det kan ofte mærkes, når du ligger på briksen.

En dybdegående og grundig massage i dybden af dine muskler er også med til at forebygge skader og afhjælpe uhensigtsmæssige kropsholdninger, som kan skyldes en travl hverdag, hårdt arbejde eller komme fra sport og træning.

Book tid allerede i dag hos en af vores professionelle massører

Fysiurgisk massage hos Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter i København udføres altid af en professionel kropsmassør. Alle vores massører er yderst erfarne og har en god forståelse af kroppens muskelopbygning, hvordan alle muskler er hæftet sammen og hvordan fysiurgisk massage kan afhælpe, afstresse og smertebehandle.

Book behandling hos en af vores tre massører, som supplerer hinanden, men som også har hver deres styrker.

Du kan bestille via vores reception på telefon: 32966002 eller booke en tid online her.
 

ChristopherChristopher Gibbons Brøndtoft
Lægeeksamineret fysiurgisk sportsmassør.
Akupunktør (Traditional Chinese medicine).
Læs mere

Styrke: Kan kombinere fordelene ved massage og akupunkturbehandling.

Selvstændig massør med stor erfaring.

pia amagerbro fysioterapi

Pia Bjørn Stolarczyk
Massør, NADA-behandler og zoneterapeut.
Læs mere

Styrke: Giver blid massage som afspænder din krop.

Mange års erfaring indenfor faget. 

 

 Kim OlsenKim Olsen
Uddannet sportsmassør, sportsterapeut og uddannet i triggerpunktsakupunktur
Læs mere

Styrke: Dybdegående massage og triggerpunktsakupunktur.

Professionel vejledning og behandling.

 

 

Krop og sjæl hører sammen. Bearbejdelse af kroppen i form af fysiurgisk massage giver velvære og positiv følelsesmæssig aktivitet. Samtidig kan fysiurgisk massage fjerne stress og skaber livsenergi. Massage midt på i hjertet af Amager i København lige når du har brug for det.

 

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral