Kranio-sakral terapi

kraniosakralterapi header

Blid berøring med kæmpe effekt

Selve behandlingen er helt utrolig behagelig. En sjælden ro breder sig i kroppen, og der bliver langsomt længere imellem tankerne. Den tilstand af afslappethed, som du kommer i under behandlingen, har en styrkende effekt på immunforsvar, hormonsystem, kredsløb og på symptomer som stress og angst.

Kranio-sakral terapi - hvad er det og hvordan virker det?

Kranio-sakral terapi er blide tryk på krop og hoved, som afspænder din krop og udjævner belastninger i dit centralnervesystem. Med ganske blide men dog ret præcise tryk frigøres alle spændinger i kroppen, indeklemte nerver løsnes og hele kroppens cirkulation kan igen bevæge sig helt frit. Herefter klarer systemet selv resten og kroppens selvhelbredende proces begynder.

Kranio-sakral terapi genskaber kroppens naturlige balance

Ubalance i kroppen med spændte membraner giver pladsmangel, så hjernen tilføres færre næringsstoffer, ligesom hjerne- og rygmarvsnerver også trykkes. Den tilstand kan komme af længerevarende stress eller brug af medicin, som spænder membranerne op. På samme måde kan fysiske påvirkninger – fx en ulykke, et fald på halebenet, et slag på kraniet eller et hurtigt ryk i nakken – låse knoglerne i kraniet og hele vejen ned gennem rygsøjlen.

Behandlingen har en stor effekt hvis du døjer med:

  • Stress eller traumer
  • Piskesmæld eller hjernerystelse
  • Angst eller depression
  • Discus prolaps
  • Hovedpine og migræne
  • Problemer med Indlæring og koncentration
  • Hormonelle forstyrrelser
  • Spændinger i kæbe og bid
  • Nakke- og rygproblemer
  • eller hvis du bare trænger til at slappe af i krop og sjæl og glemme alle bekymringer.

Kranio-sakral terapi er en anerkendt alternativ behandlingsform, som er helt uden bivirkninger. Læs mere om kranio-sakral terapi på Sundhedsstyrelsens website.

Priser og forløb

45 min. behandling: 500,- kroner
60 min. behandling: 600,- kroner

Efter første behandling har vores behandlere en god fornemmelse af hvor mange behandlinger du har brug for. Et typisk forløb strækker sig over 3-6 gange. Det præcise antal afhænger ofte af, hvor længe du har døjet med dine gener.

Book tid allerede i dag hos en af vores behandlere

Vi er så heldige at kunne tilbyde behandling hos to meget dygtige kranio-sakral terapeuter i København: Rikke Christine Olsen og Marianna Mose. De arbejder meget præcist med deres hænder under behandlingen og du går derfra med en sjælden ro i både krop og sind.

Bestil en tid allerede i dag

For tidsbestilling kan du booke online på www.amagerbrofysioterapi.dk. Du kan også kontakte receptionen hos Amagerbro Fysioterapi på tlf. 70 666 987 dagligt mellem kl. 08:30 og 12:30.

Rikke Christine Olsen

Rikke behandler hos os om søndagen. Hvis du ønsker en tid hos hende en hverdag eller en lørdag, så kan du booke en tid via hendes hjemmeside www.ingoodhands.dk

rikke 2015

Marianna Mose

Marianna behandler hos os på hverdage. Du kan læse mere på hendes hjemmeside www.kst-hellerup.dk.

Marianna Mose

 

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


Behandlingsformer