TOG Orthotics

SPECIALFREMSTILLEDE SÅLER FÅR DIN KROP I BALANCE 

orthotic amager storNøglen til et bedre helbred ligger måske lige for dine fødder. Dine fødder er dit fundament, som påvirker resten af din krop. Selv små problemer i fødderne kan sætte gang i en kædereaktion, som belaster kroppen uhensigtsmæssigt og medfører alvorlige problemer. Så lyt altid til dine fødder.

 

En løsning til din fod fra The Orthotic Group er solide og livstidsholdbare såler. Vi finder den bedste løsning til dig efter en grundig analyse, og vi garanterer mærkbare resultater på din krop.

Vi lytter til dine fødder

Vi ved, at specialfremstillede såler til dine fodproblemer både lindrer træthed, smerter og dagligdags skavanker i din krop.

TOC Orthotics er med til at genoprette normal balance og holdning i din krop ved skånsomt at korrigere abnormiteter i foden. Du mærker slet ikke, at du går med dem, da de mindsker problemer med smerter, muskelbelastning og forkerte vrid i ankler, knæ, hofter og rygsøjle.

En stiv, solid og holdbar løsning

Specialfremstillede såler fra The Orthotic Group er biomekaniske, lægelige hjælpemidler, der fremstilles efter dine specielle mål, så de korrigerer ubalancer i netop din fod. De gør nogenlunde det samme for dine fødder, som briller gør for dine øjne: Reducerer belastning af kroppen ved at rette op på en ubalance. sålerne er ekstrem stive og har en utrolig lang holdbarhed. Det gør dem ideelle til folk med stor styrke og vægt, fx overvægtige eller folk, der styrketræner.

Forundersøgelse med fodscanning

Først og fremmest scanner vi din fod, så præcist kan se, hvordan du fordeler trykket, når du står og går. Du kommer til at gå over en trykplade, hvor tusindvis af ganske små sensorer meget præcist registrerer fordelingen af det tryk, din fod efterlader. Ud fra dine skridt viser computeren 2D og 3D billeder af trykket under din fod. Du får her et klart bilede af, hvor du har for meget eller for lidt tryk på dine fødder. Vi får taget aftryk af din fod og mål til såler.

Vores behandler Laurits Borg udformer en rapport og bruger resultaterne til at vurdere hvordan din fod fungerer og om dine problemer skyldes forkert fodfunktion.

Herefter vurderes behovet for specialfremstillede såler. Data sendes til The Orthotic Groups laboratorium i Canada. De kan fremstille skræddersyede såler specielt til dine fødder, som du modtager snarest herefter.

Ekspert i specialfremstillede indlæg

Laurits Borg er vores ekspert inden for TOG Orthotics, og han kan meget præcist analysere en fod og dens udfordringer. Laurits er også fysioterapeut hos os og evner at koble hele kroppens udfordringer sammen med fundamentet i foden til gavn for alle klienter.

The Orthotic Group har et solidt udvalg af 21 specialfremstillede såler, der hver især er tilpassede til særlige behov: fx til løbere, folk med diabetes, dårlig ryg, overvægt, børn, daglige tunge belastninger eller elitesportsudøvere. Laurits Borg kender dem alle grundigt og træffer det helt rigtige valg for dig.

Pris og livstidsgaranti

Hver konsultation koster det samme som en normal fysioterapeutisk konsultation. Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til en konsultation.

Scanningen koster 300 kr., og selve indlæggene 2.000 kr. pr par. Der er ingen tilskud fra Sygeforsikringen Danmark hertil.

The Orthotic Group giver livstidsgaranti på selve skallen, og hvis du slider dine såler ned, så kan vi forny dem for dig for omkring 400-500 kr.

Book en fodundersøgelse allerede i dag

Du kan booke online:

  • Vælg ”fysioterapi – første behandling” på vores booking side.
  • Vælg herefter Laurits Borg (TOG Orthotics) som behandler.MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral