SuperSole

DYNAMISKE SUPERSOLE STYRKER DIN FOD


supersole amager storLigesom et hus bygges på et solidt fundament, så kræver en sund krop sunde fødder. Har du problemer med knæ, hofte eller ryg, kan det skyldes foden. Måske har du en lav svang og falder ind på foden eller problemer med en høj svang. Det er vigtigt at få undersøgt din fodtype. Det kan vi gøre.

 

 


SuperSole er en fleksibel løsning, som kan styrke din fod, mindske dine skavanker og med tiden kan du måske helt undvære den særlige sål. Vi kan vores håndværk og laver såler, så du får den helt rigtige støtte i en nødvendig periode.

Start med en grundig konsultation og en fodanalyse

Et typisk forløb starter med en konsultation, hvor dine fødder undersøges grundigt og analyseres.

Hvis du har behov for såler, så finder vi i samråd den bedste type sål, og du får instruktion i relevante øvelser. Sålerne bestilles og leveres indenfor 2 arbejdsdage. Ved din næste konsultation forarbejdes sålerne og tilpasses til dig.

Den tredje konsultation foregår ca. 14 dage efter, og her tilses både du og sålerne. Sålerne rettes til, og vi følger op på dine øvelser. Når du har brugt dem i 3 til 5 uger, kan du typisk begynde at mærke den fulde effekt af dem.

Supersole formes og tilpasses dine behov

Behovene for fodindlæg er forskellig fra person til person, og derfor har SuperSole udviklet forskellige standardsåler, som fås i flere tykkelser med forskellig stødabsorbering. Vi har modeller til både smalle og brede fødder, ligesom vi kan imødekomme behovet hos sukkersyge, gigtramte eller folk med dårlig ryg, som har særlig følsomme fødder. Vi tilpasser også såler til ekstra belastede fødder, fx på grund af overvægt, sportsudøvelse eller hårdt fysisk arbejde. Vi former og tilpasser såler til alle fodtyper.

Specialuddannet SuperSole-behandler

Peter Jeppesen er specialuddannet indenfor SuperSole-konceptet og kobler fodens udfordringer og anatomi til resten af kroppen. Han kan sit håndværk med at specialfremstille individuelle såler, så de både aflaster og stimulerer foden, ligesom han kan spotte alle særlige behov. Han er grundig og evner at skabe varig forandring hos sine klienter.

Peter laver også fysioterapeutiske løbestilsanalyser hos os.

Pris og tilfredshedsgaranti

Hver konsultation koster det samme som en normal fysioterapeutisk konsultation. Sygesikringen Danmark giver tilskud til konsultationerne.

SuperSole sålerne koster 1.200 kr. Der er ingen tilskud fra Sygesikringen Danmark til sålerne.

Husk at følge behandlerens anvisning og start forsigtigt op med at bruge dine nye såler. Først efter en lille uges tid må du begynde at bruge dem dagligt. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med sålerne, kan du få pengene retur.

Book en fodundersøgelse allerede i dag

Du kan booke online

  • Vælg ”fysioterapi – første behandling” på vores booking side.
  • Vælg herefter Peter Jeppesen (SuperSole) som behandler.

 

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral