Fysioterapi

fysioterapi amagerbroheader 3

Behandling målrettet din hverdag

Vores fysioterapeuter hjælper dig til at komme tilbage til den hverdag, du ønsker. Vi tilbyder både individuelle behandlinger, genoptræningsforløb og holdtræning.

Fysioterapi er en målrettet træning af bevægeapparatet for dig, der har en varig funktionsnedsættelse, et handicap eller som har fået en skade som følge af arbejde eller fritidsaktivitet - det kan være en diskosprolaps, en muskelforvridning eller en kraftigt hold i nakken.

Formålet med fysioterapi er at forebygge, lindre og/eller begrænse en skades omfang, så du kan komme til at fungere i din normale hverdag igen. Vi behandler sygdomme og skader i muskler, sener, led, kredsløb og nervesystem.

Vi tager hensyn til dine ønsker til din hverdag

Vi har fokus på at sammensætte behandlingen fuldstændig efter din hverdag, dine udfordringer, dine begrænsninger og dine ønsker. Første gang du møder ind hos os, starter vi med en samtale om din situation, og herefter planlægger vi sammen dine konkrete mål. 

Vi lægger stor vægt på den individuelle tilrettelæggelse af hvert behandlingsforløb, så det bliver 100% tilpasset dine behov for at håndtere egen situation. Det kan være dit mål er hurtigst muligt at komme tilbage på dit job for fuld kraft. Måske er dit målet at kunne bevæge en arm eller et ben normalt igen. Eller måske har du brug for fokuseret træning til at styrke hele din krop, så du kan klare enkelte ting i din hverdag igen.

Alle har individuelle behov og dem tager vi hensyn til. Vi har mange forskellige behandlingsmetoder, der kan sættes sammen, så de passer bedst muligt til din situation. 

Første gang du kommer til behandling, skal du:

  • Huske dit gule sundhedskort.
  • Medbringe et lagen eller stort håndklæde til briksen.
  • Gøre os opmærksom på eventuelle særlige hensyn, vi skal tage til din krop - fx hvis du er gravid. 

En stærk opstilling på en halv snes fysioterapeuter

Vi består af et stærkt team på Amager med en halv snes fysioterapeuter, som har et tæt samarbejde om vores klienter. De enkelte fysioterapeuter holder sig løbende orienteret om ny viden inden for fysioterapi og træning ved kurser og efteruddannelse. Derfor kan vi blandt andet tilbyde:

Fysisk funktionel træning til hverdagens gøremål

Vi arbejder med funktionel træning i centrum, hvor kroppen netop styrkes fysisk til at fungere i hverdagen – fx handle ind, gå på trapper eller til at klare bestemte arbejdssituationer. Funktionel træning er træning rettet mod brugbare hverdagsbevægelser, så vi arbejder med styrke, balance, koordination, åndedræt, udholdenhed, kredsløb mv. Derfor simulerer de konkrete øvelser de handlinger derhjemme eller på arbejdet, som du var vant til at udføre tidligere. Øvelserne forbereder dig netop på at vende tilbage til dit normale liv.

I vores træningscenter har vi udstyr til blandt andet styrketræning, balancetræning og udholdenhedstræning. Vi har plads til alle, som er i et fysioterapeutisk forløb, og alle får en personlig træner.

Du kan også træne på et af vores hold

Vores fysioterapeutiske hold er målrettet de enkelte deltagere med forskellige diagnoser. Vi har parkinsonhold, hold i varmtvandsbassin, individuelle genoptræningshold samt blandede hold. 

Desuden tilbyder vi motion på forskellige almindelige træningshold hold som for eksempel ryghold, knæhold, før-fødselshold for gravide og yin yoga. 

Priser for fysioterapi

Se vores priser og de officielle takster for fysioterapeutisk behandling her.

Vores fysioterapi er også for dig, der kommer uden henvisning.

Hvis du kommer med en henvisning fra din læge, så reduceres prisen betydeligt, ligesom det også er muligt at få tilskud fra sygeforsikringen Danmark. For at opnå tilskud til behandling fra sygeforsikringen skal du have en elektronisk henvisning fra din læge/dit hospital.

Priserne på vores hold- og genopbyggende træning varierer med om du har en henvisning eller ej. Se mere her.

Book en tid til fysioterapi

Du kan få en tid via vores online bookingsystem. Du er også med velkommen til at bestille en tid via vores reception på telefon 70 666 987.

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral